THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 January 2012

Wordless Thursday - Gian Roti The Loaf



Dah kemaruk roti yang lembut enak lemak berkrim...tak dapat jejak kaki ...kirim pun jadi la...oh Roti The Loaf...sedappppp nyaaaaaaaa... nak lagiiii !!!!!!











Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

POSH76 said...

sedapnyer buat aku tingin gak ni

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

selamat pagi. =)
hurm..tak penah try roti tu.cam susah aje nak jumpe kalau luar dari kl.huhu~

LoVEaQshA said...

alahai The Loaf plak~huwaaaaa akak awatla pepg boh pic nie da ngidam~*___*

nUR_rOsALiNdA said...

Kedai roti ni Che punya kan nok!!~ Mak pon sukeeee!!~

PUAN SUE said...

pi cari!!! nnti pantang dah xleh mkn..hihi

wahida said...

aku tak pernah mkn...sungguh aku jakun...nnt aku nak cari gak la...

eLLy said...

Wahida dont worry aku pun jakun gak.. hahaha

Mimy sila lah belanja kakak2 mu y g jakun nie :p

iizla said...

tak penah mkn roti ni.
beli kt mane?

SURIA AMANDA said...

along x pernah makan lagi..tp pernah ternampak..lupa kat mana...

intandayani said...

pepagi blom bekpes meleleh tgk ni...kalo pregnant kenan baby..hikhik

CuCuCamber said...

kak mimy, kat great eastern mall jln ampang pun dah buka the loaf..kat entrance ground floor...tp kecik je...

Google