THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 January 2012

Mommy Cha - Owner Blog ShareMyLoves Dah Selamat Bersalin...

Salam kawan kawan Mommy to be mungkin yang kenal dengan kawan blog kita MOMMY CHA...kalau lupa sila la refer link ..tengok jengok blog dia eh...kot kot dah perasan kan...actually saja nak sharing is caring sebab mommy cha friend dengan aku kat FB then Alhamdulillah dia dah selamat bersalin...status panjang boleh la baca kat bawah ni....cuma keadaan baby dia tak berapa sihat..sama sama la kita doakan semoga baby boy nya selamat dan cepat sembuh dari sebarang penyakit....amin amin...segalanya yang baik datang dari Allah...kita doakan yang terbaik untuk anak kecil ini yer...





KITA MAMPU MERANCANG KAN..ALLAH PENENTU SEGALA...YA ALLAH KUATKAN LAH SEMANGAT KAWAN KAWAN YANG SEDANG MENGANDUNG DAN BERSALIN DALAM MENGHADAPI DUGAAN MU...AMIN





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

Liyana said...

yeay mommy cha dh bersalin... cian bby... smg bby cpt sihat...

Emynz said...

w/pun aku tak kenal tapi congrats..moga baby dia cepat sembuh...

ariana8733 said...

same r, walaupon ana x kenal, ana nak wish congrats gak kat mommy cha tu, semoga baby nye cpt sihat mcm baby2 yg lain..aminnnnn..

amal said...

alhamdulillah, dah bersalin dah mommy cha yang comel. nanti leh update due date list kita ehe..

mmm semoga baby mika cepat2 sembuh. jum sama2 doakan!

CikNaa said...

kesian nye mommy cha.. hope cecepat la sihat bby miqhael tu ehh.. nak gak tgk bambam bby yg berat 4.3kg tu..wow :D

mia-ina said...

sama2x kte kuatkan smgt....setiap sesuatu pasti ada dugaan utk kte lbh dekat dgn-Nya

Mimie said...

kak mimy mommy cha tu sepupu saya. rasanya dia dah boleh kluar hospital. baby still kena thn. doakan agar baby mika cepat sembuh..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga selamat semuanyakan??

aTy _faRed~ said...

peerrgghhh... 4 kg lebih..!!! neway...same2 doakan tuk kesihatan baby mika..aminnn

veesakura said...

bam bamnyer baby mommy cha! harap baby mika cepat sembuh. aminnnn

PUAN SUE said...

same2 kita doa ok..Amin

armouris said...

info tentang berpantang selepas bersalin - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

Google