THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 February 2010

PRIVATE BLOG..





Anonymous said...
badan dah la gemuk mcm babi.. bf pon gemok mcm babi hutan. lepas tu amik gambar pelok2 mcm sial.. elok sgt la tu.. sedar la diri dah macam babi.. carik laki pon badan macam babi. so jadi la berbabi-babi... wakakaka
________________________________________________________________________________
Anonymous said...
eleh citer pasal semayang la plak.. citer macam la bagus. nk ckp mak bapak aku tak ajar. abis mak bapak ko bagus sgt la dok ajar ko tu berpelok ngan gf ko yg mcm babi tu? tapi elok la gak kan babi sama babi bepelok. jadi la mcm sebabi berbabi babi berpelok mcm haram jadah. malu la sikit bro. belom ada apa2 hubungan. kalo muka hensem n badan tegap takper gak. ni berbonjol-bonjol gemok mcm babi. pastu juling lak tu. babi juling sungguh.. hahahaha *&*&*&&*)%^%
Thursday, December 31, 2009
___________________________________________________________________________________
Anon has left a new comment on your post "Sticky Mode : "You've Got Style Contest"":
kepala butoh ko ada style!!! peha macam kayu balak, perot macam perot babi, ada hati kata ada style. blah laaaa!!!! sedar la diri wei! badan macam badak berkurap. pemalas pulak tu. buat kuih pon tak reti. mmmmmm elok laaa. lama2 bf kau tu makin juling laa mata dia. perot dah buncit mcm haram jadah. sesuai sangat la kau org berdua ni. macam pinang dibelah dengan muncung babai... hahahahaha *(&^*(&*(&
p/s: lepas ni sila laaa delete comment ni. memang dasar jantan betina bacul! sedar diri la wei!!! hodoh tgk gambar kau org berdua!!! hahahahaa *(&*(&*^&*
Thursday, February 4, 2010

______________________________________________________________________________________ Anon has left a new comment on your post "Sticky Mode : "You've Got Style Contest"": posh76: hahahaha.. gelak aku baca komen ko ni.. berpura-pura la sgt. hipokrit. ko cakap teros terang jer la wei. ko meluat tgk minah gemok babi ni. pakai apa semua menjadi konon. wei! korg takyah la hipokrit. bagi la si gemuk ni sedar diri sikit. tak payah la nak jaga hati si gemuk ni. hahahahaha.. kesian korg
Thursday, February 4, 2010


________________________________________________________________________________________ Anon has left a new comment on your post "Tiba Masanya Mencari Cincin...ehem ehem": laaaa... ada ke size jari kau yang gemuk2 macam lahanat tu? hahaha... laa.. baru nak bertunang. gambar semua dah macam orang beranak 5. badan pon apa kurangnya kan. gila babi laa kau rg ni. kesian aku tgk kau org ni. nanti kawen confirm pelamin runtuh. mau tak nya. sekor macam badak, sekor lagi macam babi. hahahaha... cerita pasal emas? wah kau ni semua tau yer.. memang spesies babi yg hebat laa kau ni... tahnia babi pakai cincin... hahahahaha
Encik Awak: pergi betulkan mata tu dulu. satu pandang ke utara, satu lagi ke selatan. hahahah

_____________________________________________________________________________

ATAS SEBAB- SEBAB KOMEN YANG SANGAT KURANG AJAR DI ATAS....WAH KO DAH PANDAI BUAT ID PULAK YER?? ERMMM....BIJAK BIJAK...TAKPE AKU MENGALAH BULAN BERERTI KALAH...EH TAK KOSE LA AKU NAK LAYAN BUDAK TERENCAT AKAL CACAT OTAK NI...SIAN MAK BAPAK KO ADA ANAK MACAM NI...TAKPELAH NAK KATA AKU GEMUK PUN CAKAP LAH..IYER AKU NGAKU PUN...TAK MACAM KO KUTUK KEMAIN TAPI PENGECUT TAK TUNJUK MUKA.....EEEEEEE TAK MALU LAAAA..YER SEMPURNA SANGAT LA KO YER NAK MENGATA ORANG...ALHAMDULILLAH AKU ORANG TERANIAYA...DAH TERANG LAGI BERSULUH KO MEMANG TAK SUKA AKU KAN SO BUAT APA KO MENEMPEK MENYEBOK NAK GAK BACA..LAGI KO BACA LAGI SAKIT HATI JADI BAIKLAH MEMPRIVATE KAN BLOG AKU HANYA UNTUK ORANG YANG BERMINAT NAK BACA SAJA......SO PADA SESAPA YANG RASA BERMINAT NAK BACA PLEASE EMAIL ME AT nor.zmy@gmail.com OR LEAVE YOUR COMMENT 24 HOURS FROM TODAY.....SILENT READERS PLS MENTION ME YOUR NAME ...













42 comments:

truelymadlydeeply said...

mimy..cian kena kutuk cmtu skali.klu niza pun bengang gak kene cmtu.apa pun niza nak bace.so invite ek..

Emynz said...

tadek sape nak peluk dia kot,muke pecah umah,even org juling pun jijik nak peluk sbb tu ah dia jeles n menghamun ko . Saiko x hengat.Beb, u got ma mail keh3.

daela said...

Sabar jer lah...mmg yg komen ko gitu sebenarnya cemburu ngan ko..lagipun..dia mmg suka baca blog ko..klu x nok..x kan hari2 dia bertenggek kan..?ko byk2 sabar okies:)

dina said...

ko jgn mengalah dgn anon gampang tu nok... anon ni jenis cam sial... dah kutuk2 orang taknak tunjuk muka. bodoh melantun-lantun, tunjuk le muka, bleh aku tengok lawa sangat ke muka ko tu anon sampai nak mengata orang babi tu? ke sebab muka kau ala babi tu psl kau dengki dgn kawan aku...

iS3 DaEnG said...

Me ur silent reader..Pls add me erkk..Like ur style very much coz kenkadang I pun jadi blur tak tau nak pakai apa..tapi bila tngok ur style always help me a lot time nak shopping baju.Si anonymos tu cam bangang laa tak pun jeles tengok kebahagian orang yng size macam kita ni....cheer up gurls..
Happy Alwiz..

Anisha Putri said...

ya ampun, kok gitu sekali komen nya
nauzubillah...

Mia-Ina said...

aduh ...sedapnya ayat org yg ckp kat kak mimy tue...klu dia dh tak suke, kenapa mai jengah blog kak mimy ni ha...eeei, agaknya tak faham kot...& dh terlebih suka,mai baca juga. memang pedih klu sy di tempat kak.

Ni nk ckp kat si anynomous yg berkenaan tu ---->

"setiap manusia x lari dr kesilapan...nk cakap pun biarlah beralas...jgn la smpai mcm gini sekali...seolah2 org yg bercakap2 x bersalah pe2 lak,"

eei...sabo je la kak mimy ye. Tak payah peduli la pe dia kata....akak menulis je mcm biasa...msh ramai lg rakan-rakan blog yg setia membaca....

nanti mia emel kat Fb akak ye...alwez setia baca blog akak...

sentiasa menyokong akak & berdoa semoga bahgia dgn encik awk...:-)

kupu kupu said...

Eii..aKu Macam Nak PenamPar Jek Babi Yg Bagi Komen TUh!!!

RedLife2Love said...

anon yg komen giler2 tu ada pnyakit mental la kak mimi..sbb tu dia tulis mcm tuh, antaranya dia nak kat kak mimi tapi akak tak layan dia kan.. so kira balas dendam tahap gaban la nih.. tu yg tulis maki hamun semua tu, nak lepas geram..hehe.. ape yang penting, kitaorg semua tau akak caner sudah.. orang mcm tu memang takde akal fikiran yang waras.. be strong sis!! ika support u..

fatenton said...

kurang asamnye insan ni.. astaghfirullah..
takpe sis..ignore je..

faten nak bc blog sis mimi tau.. invite me eh :)

azdra-azdra said...

abaikan the idiotics k mimie.. add me yer...

fara_azdra@yahoo.com

Beautyfull_Maria said...

biarlah org nk kata apa pon,blasan dr Allah ttp ada,klu bkn di sini tp di sana..Sabar jelah n doakan yg terbaik utk org mcm ni..I'm yr silent reader n luv 2 read yr blog..klu sudi do invite me..thanks

syarifah nadiah alhadi said...

ya allah..teruknya dia kutuk akak...org macam nie memang x senang duduk kalo tengok kita senang kak...kalo yer pun nak menegur skali pun x perlu la mengutuk macam tu skali...xpe kak...byk2 kan bersabar...apa2 pun saya tetap nak follow blog akak yer...;)

iena said...

sedih la macam nih mimy... sampai hati ek ckp macam tuh.. kita nih kan tak sempurna jgn la hina org macam tuh sekali... mimy tabahkan hati k.. jangan la peduli apa org kata just be yourself my dear... mungkin org tuh sangat dengki kat u dear.

Al-Qolamun said...

salam mimy..
I'm very much sad to see such comments thrown at you. Whatever reason pun orang yang comment tu, is I think a sick person in mind and heart. Keep on writing, keep on blogging and I'll keep on dropping here every now and then ok. (my blog pun terpaksa di private kan)

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

saba kak mimi. persetankan org mcm ni..relax..kuang ajar sey mulot dorg..

invite kina to ur private blog ya :

nursakinahsoleh@gmail.com

zaty said...

hahaha...rase cam nak gelak guling2xkeliling kampong je...kompem budak tu low education...gemok2x pon sexy+hot ape..dorang tu bute..cousin aku pon gemok gak..but berpuloh2x laki nakkan kat die..tah2 anon tu kurus cam mayat idop..dats why die jeles kat u..euww..sungguh keji anon tu..and i hope u sabar..kalo kite layan orang gile,dengan kite skalik jadi gile..so tak payah susah2x layan dorang tu..

^ CoMMoT ^ said...

saba je sis ... mcm la org tu bagus sgt ... ntah2 org tu kenal akak kot ... kalo xkenal ... dri mane die dpt link blog akak kan ? bek siasat btol2 ... ini kalo kene kt neklah ni ... da lame aku tibai ... mcam gampang! akak invite tau .. nornailah.hussin@gmail.com

:: vErde+hAzizi :: said...

alaaaaaaaaaa...takmo la privatise kan ur blog babe...huhuhuhu...i dah la malas nak update my blog list...nt ur blog wont be updated as daily basis trus i lupe nak jenguk blog u...huhuhu...

nways, just my sincere advice :)

been there, done that! for me the best approach is to just IGNORE these kind of comments / people...

i know it hurt so much, but it will be more mature to just let the things go by...let them talk n say what they want...

for these kind of comments, i dapat trus i delete je...i just dont like to indulge in negative vibes...the way they gv comments pon dh terang2 showed how silo they are...lg u layan lg die suke...n why i want to drag myself as low as them...

ape faedah u dapat klo u layan?!?!...NOT A SINGLE THING!

take the high road bebeh!
:D

Acik said...

jgn di layan anok tu..lagi layan lagik dia syok. nnt kita pun jadik cam dia, apa2 add akak

.::fIsYa::. said...

sbar je la kak mimy...lagi dilayan lg saket ati jek..huhu...ignore jek!! teruskan berblogging n i lyke ur style..

im ur silence reader gk..
do invite me k?
fisyasyaz@gmail.com

Amy said...

Babe, nak nangis aku bace komen2 lahanat tuh!! Sesedap hati mengata org adakah die tu perfect?? Cam sialan betul!! Org camni sah2 tak cukup kasih syg dahtu meroyan tgk org bahagia. Tu psl komen cam anjing gile sasau!!

Susah la camni. Kita kongsi ape yg nak dikongsi ngn kwn2 tp sicelaka tu lak nak dengki2 pehaal!! We all know who u r, k. Biarkan lah si celaka tuh! Nnt ko da private blog ni mmg die sasau. Lahanat tol!!!

Tuk annoy kalau ko masuk sini bace komen2 kami ni, pegi jahanam leh x?? Cam sialan mengomen org tah2 diri sndiri cam babik!!! Dah lau berani tunjuk id ko tayah berbelit cam
sial..babik pnya annoy!! Celaka sial bangsat!!!! U're not welcoming yo this blog!! So move ur dumm ass off!!!

Sori mimy aku terlepas geram lak. Ko kuat smgat k nok. We all sokong ko..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

tak sangka ade org bodo cmni dalam donia fana ini.papepun wa tetap nak bace blog lu,invite me damiqula@yahoo.com

true zaza said...

Kak owang silent reader akak tau...
jangan lupe..

zazaris@gmail.com

Owang bleh cakap aper die suke..tapi adakah kite mampu menghadapinye? sabar ye kak....

puteri intan said...

beb..kalo aku jadik ko..aku takkan private kan blog aku..sebab dah mmg proven, dia tu sebenarnyer suka bace blog ko tp jeles nyer psl dia ngutuk la, tkper aku dh biasa jumpe org2 camni..yg selalunyer aku jumpe org yg suka ngutuk2 ni muka diorang sendiri pun senget sebelah..so lantakjer la..

but anyway, kalo ko rase by privatising ure blog akan stop kan si gampang ni dari komen camni, ko buat la..jgn lupe add aku, nnt aku sms email add aku..

Anyway, dont stress ureself, ko nk bertunang dh lg seminggu..ingat, orang2 yg ternaiaya ni doanya dimakbulkan Tuhan..so banyakkan la beristighfar...

lov ya
-aku-

fabulous.farah said...

aish..sial nye sape komen ni..xde hati perut ke ape

mimy, xbest la private...

add aku yek

maghfarah@gmail.com

eynda said...

Mimy....tak payah privatisekan la...orang macam tu sebenarnyer pengecut...pom pang pom pang kutuk orang pas tu letak as anonymous....pengecut!!

Tapi kalau nak privatisekan jugak invite akak ye..

yuslindaidalee@yahoo.com

thanks...

noor said...

sabar je lah...dosa dia besar sebab mengutuk makhluk ciptaan Allah...sabar yer...jgn mengalah...
private blog bukan cara selesaikan masalah tapi hadapi dgn tenang n sabar...

MIMIE HASZMIZA said...

me too ur silent reader

mimie.haszmiza309@gmail.com

manusia yg busuk hati macam ni ada di mana2.. jgn dilayan..

cik salmah said...

aper ler masalah ko dik non....suka hati jer kata org babi...kalo yg tulis blog ni babi sekali pon...mean ko yg baca blog ni babi la gak ek??? setau aku babi x gi skola..duk kat kandang..tapi si mimi ni gi skola, gi belajo keja kat opis. tapi kalo ko kata gak dia babi..mean sumer org yg kerja kat opis tu babi gak ker? kalo ada family ko kerja opis mean dorang tu babi la ek???

:: || Mrs. Izwan || :: said...

ya allah.. sabar je bep. terkedu aku baca komen2 camtu. jgn lupa kan daku kalu ko priate kan ye.. sila lah allow aku. huhuhuhu

Cellina Rose said...

mimy please add me, my email CellinaRose@gmail.com

am your silent ready... may call me ina..

sabar itu separuh dari iman. ari ni ari si ANON tu, ari awak akan tiba jugak nanti.

alhamdulillah banyak pahala masuk kan..

Leen Die said...

sapa yg ckp macam tue kat mimie?dorang tue bengong!!!..siot dan celaka jer ayat diorang tue..mimie jgn lupa add kiter tau..caiyok2..abaikan org yang jelous ngan mimie tueeeeee

atoyis said...

mimy..add kita sekali ek

Sue Lynnda said...

hai mimy, i silent reader. baru jer follow ur ounyer blog.invite errk..email add i suci_leandra@yahoo.com

Eri-chan said...

dasyat mi..ko adap dgn tabah jelah..jgn layan sgt ni..kaw2 kutuk org lol...ustazah ckp kalau org tu ckp kita camtu2..maka dialah camtu2..kata2 ni doa..sbb tu kena kata yg baik2..moga2 yg baij tu dpt kat kita gak akhirnya..
aku followers ko nok..kena letak email gak ke...

Mia-Ina said...

ni emel mia kak mimy..add me ye ..

mia_azarina@yahoo.com

ingat nk msg di FB td...mesej kat sini jela...invite ek kak..

noradzlina.kamdani said...

akk...sedihnye sy bc ...klu sy kt tmpt akk pun cnfm sy rs malu sbb org tu kutuk x hingat...cantik bebeno bahasanye...terpilih plak tu ayat2 menyakitkan ati...akk bersabo yekk dia jeles tu..akk ingat gini jek kn kubu masing2 suka ati kite le kn nk buat pe...

Iena said...

terkejut aku baca komen2 sialan pompuan sial ni nok...
nok... aku tau kata2nya sgt mengguris hati... byk2 kn bersabar yer dear...
we r alwez with u...

Liyanaroxx said...

org psiko mcm nih pun leh sesat kat blog akak?isk...sian sungguh ler pada mak ayah dia yg dapat anak 3 suku mcm nih...moga ALLAH SWT beri dia petunjuk supaya cepat-cepat SEDAR DIRI before kena PANAH PETIR disebabkan mulut dia yg SANGAT kurang ajar itu!!!

Keluduk said...

laa... ada gak manusia yang bertindak di luar kemanusian itu ya!
Saboorlah... orng macam nie, tak boleh dilayan sangat. Makin dilayan..makin cacing kepanasan dia jadinya.
Cuma doakanlah untuknya agar suatu hari nanti diakan insaf dan bertaubat. Amim...

-aNida OtHmaN- said...

ISHHHH setan aih...becakp mcm sialan....

akak, TERUSKAN berbloging
persetan kan kata-kata nista dia...

sok AKHIRAT jmpak nuh...

Google