THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 February 2010

Hari Ini Hari Lahir Encik Tonangan Aku


 
"Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan Megat Azmawi..Allah selamatkan kamu"

"Happy Birthday To U...My Soul, My Heart, My Love, My Sweet Bam Bam..yeah now My Fiance"


Oppsss terijiwang lebeh lak...uhuh..bila lagikk...Selamat Hari Lahir wahai Encik Awak yang sekarang sudah bergelar Encik Tonangan...yang ke baper??? 31 in da houseee...opsss yang pasti dia dah lama masuk geng 3 series...nasib aku 2 series lagi...hehehe..hmm hadiah tak yah bagilah ek...sebab dah dapat hadiah besar iaitu PERTUNANGAN...okla tu kan...hihih...duit dah habis ar buat banje majlis tunang...hihih...kamu redha je la ek....siannnnnn....

Encik Tonangan...Cik Totonang kamu mau wish supaya kamu INSYA ALLAH panjang umur , murah rezeki, sihat tubuh badan, keje rerajin cari duit hantaran...opssssss sensitip kang sentap lak Encik Tonangan ...wakakaa.....semoga cepat kawen bersama yer...yeahhhhhh..gatal itu pasti dong...hahahah...maklumlah dah 3 series ni ...enjin kan upgrade skit....apapun kasi sabar sabar...sabar la apalagi...sampai waktu bulan gerhana pasti bersatu..Amin..

Okeh bersempena hari jadi birthday boy today...(BOY KE??)mood tunang pun masih ada...aku kasi tunjuk gambo yang bertajuk "HEY..ITU DIA TONANG KU"...tak boleh blah tul tajuk...takpe sapa yang ada rasa buhsan nak muntah...ada aku kesah...silakan..lagi2 muntah hijau...lagi bagus..kena ar ngan tema kan....hihihi..jangan marah arrrrrr




EA : buka cincin ni yer...nanti beli lagi besar punyeee
Aku : walaweh ..dah bagi cincin nak balik ..buruk siku tul le


Aku : Baik2 duk kat pelamin tu kang roboh jadi show lawak lak kita..
EA : Yerlah tengah cover la ni..duk skit skit je...


EA: Ok tak rambut aiii nyahh ..byk kamera ni
Aku : I dont care..yg pntg mak maintain nyahh

Aku : Seyes sumpah , inilah gambar kita berdua paling cover baeik nya..suci murni..kalau tak lama aii peluk uuu..
EA : jangan ..jangan tak peluk..ngeeeee

EA: aii nak bersimpuh la...sopan skit..hahah
Aku : u simpuh nanti orang konpius..

Aku : steady steady...pls cover perut
EA : ya mesti mesti ...cover gigi tu ...takut ada something something

Aku : mana pigi dehhh
EA : membawa diri jiwa duka lara kena halau
** ceh kununnnnnn





p/s : rindu dendam ar kat Encik Awak....bila nak balik dari kg ni haaaaaaaaaa...lupa kat Cik Totonang ke??????? " pls pls kamu jangan nakal"









26 comments:

daela said...

Happy birthday tu Mawi akakakakakaka...semoga panjang umo, murah rezeki...!!

Mimi's Mayonnaise said...

Gambo no 1 tu.. Encik awak tgh wat pe tu?

Nadine said...

hihi..comeyla both of u!
happy birthday to ur fiancee :)

Mia-Ina said...

sweetnya couple of the year ni...makin bertambah seri pe lps bertunang....selamat hari lahir ye utk en asmawi....smeoga dipanjangkan umur murah rezeki..

cepat2 kawin..amin

Mimy Hamid said...

daela : ada gak mawi tu yerk..haha

Mimy Hamid said...

Mimi's Mayonnaise : ntah la ek...jp gi tanya dia jap

Mimy Hamid said...

Nadine : fiance..eheh..malu

Mimy Hamid said...

Mia-Ina : tq..pasni dia kene keje keras cr duit...hahaha

fabulous.farah said...

happy beday~

semuga cepat kawen!
eh

Emynz said...

lol dialog taleh blah . Aku suke gamba 1st,cute.

nURmALa mAZLan said...

happy birthday to megat.ekekeke~
oo..ko arit megat yg sarung cincin eh nok?

Mimy Hamid said...

fabulous.farah : tak sabar ni nak join da club

Mimy Hamid said...

Emynz : cute aku punye tawwwwww..ahah

Mimy Hamid said...

nURmALa mAZLan : tak de maknanya dia sarung...aku curi2 snap gambo..nmpk nenek aku habisssssss

kella said...

happy besday to en Megat too...
semoga panjang umur murah rezeki hendaknya!
semoga ketemu jua jodohnya dengan ms mimi ke jijjang pelamin..
amin..
mim, ada rasa best tak jadi tonangan orang? rasa macam sweet je kan?

Ms AiReEn MoHd said...

api bufday megat...

POSH76 said...

hepi birthday tuk EN awak ye...epp jgn peluk lagi mau peluk2 tunggu dah tawen yer hehe

Eri-chan said...

hahaha paling suke entry ni, kelakarla dialog ko mmg kena dgn gambar..ahahahaha...i loikeeee

Iena said...

slamat hari lahir utk megat. x sangka glemer nama megat tu... hahahhaaa

Mimy Hamid said...

kella = tak rasa lagi le cam tonang...rasa cam boypren jekkkk

Mimy Hamid said...

Ms AiReEn MoHd = sama nok bg pihak

Mimy Hamid said...

POSH76 = tak kira nak peluk gak...huuhuh

Mimy Hamid said...

Eri-chan = ko kalau dialog suka aje..apa ko ingat komik ke

Mimy Hamid said...

Iena = tu ar pasal...skrang glamer lebih dr aku ni

Megat said...

thanks semua coz ucapan.syukur alhamdulilah semoga doa anda semua dimakbur tuhan amin..........

Mimy Hamid said...

Megat = syg ..welkam back..kiss skit..muahh

Google