THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 February 2010

Citer Tunang Dah Macam Majalah Blog Pulak....

Terima Kasih beribu ribu lemon to sweet blog fren..DILLA MANTOP MALATOPSS dan kawannya si SUE CANTIK MOLEK atas kesudian kamu kamu itu ke majlis pertunangan aku...siap ada cover story citer tunang aku lagi kat blog dilla...wah feeling cam artis lak aku ni ...wakakak...kira nya artis baru nak naik la...majalah blog ..buleh la......ahaksssssss....tapi macam la ada kann...huhuhu





Suka sangat dapat kenal korang...dari alam blogger hingga ke alam nyata...hopefully kita akan stay kawan sampai bebila yer...keep in touch babe....okeh nokss...tata...muahhhhh









9 comments:

mamamarissa said...

cantiknya...congrats again dear :)

Mia-Ina said...

kak mimy mmg mantap..& glamer..:-)

sue said...

Thanks kat mimie gak hehehe.. gbr ko mmg meletop k...

daela said...

Ahak2x...malu akk nok....aper pun thanks yer...kita ttp kawan sampai bila2..amin...

Mimy Hamid said...

mamamarissa : tengkiu

Mimy Hamid said...

Mia-Ina : glamer ke..ahahah..gedik lebeh

Mimy Hamid said...

sue : dalam gambor jek..kat luar?? hampagas

Mimy Hamid said...

daela : ko malu ke??? konpius jap..dah tok sah cover ngan aku

kella said...

best..best.. cayalah!

Google