THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 February 2010

Celebrate Besday "Boyz To Men"


Encik Awak is back..akhirnya setelah lupa pulang jalan balik KL selama seminggu...hamboiii kemain cuti sakan...aku gak yang terpinga pinga kat sini...takpelah Encik Awak ni anak mak..tido konpom celah ketiak..eeeeeee tak malu tawww...dah besar berjanggut...hihiih...dah balik KL tu kenalah celebrate besday boyz to men ni...tak de pun nak celebrate candle light dinner ke hapa...harap maklum Encik Awak...duit telah lebur di majlis tunang hari tu ...jadik kita makan memana pun buleh....makan Restoran Al-Azmi, Sentul je..favvy place kami tuuu..sedappp..sorri naik lori..ini je yang termampu buat masa ni...nak demand lelebih...bak duit kamooo sikit ke sini...hihi...yang penting AKU SAYANG KAMOO...

** uihh aku dah tak menyempat nak camwhore.....gentleman star ur engine je aku dah standby dalam keta....hahaha...maklumlah seminggu kena tinggal beb...tak kesian ke...nasib tak meroyan lagikk


** aku pun tak menyempat lagikk...nahhhh terus bagi jekkk hadiah besday boyz to men ni...sebab gelisah aku selagi tak bagikkk...sori Encik Awak...hanya Silver mampu ku bagi...tak cukup duit nak beli Platinum...tengok harga terjerit leher
** pasai tu...kena penampar wanita ke..hihi...kemain ek tayang sesuatu..erkkk..cincin je aku bagik....simbolik sikit baru pas bertunang kan...ada la tanda sikit kang kosong di jari ada lak ngorat...ngeeeeee

** sudah sampai di tempat kejadian untuk menyambut besday boyz to men...biasa ar...snap sendiri...aku pasni nak cari tripod..gegara nengok blog si Neena


** pis pis kamu jangan nakal dari besday boyz to men cari pot nak makan..hihi.....cuba perati apa berubah kat Encik Awak..kurus?? oh tidak..pls dont say he kurus...mencik aku..tak tak...rambut baru le...tak nampak kependekan terserlah...macam budak sekolah pulak...hahah...dia kena tarah rambut hasil dari tempikan mak nya...good good...

** oii apa ni tampar pipi aku...ecehhh nak tunjuk cincin di jari manis la tu...alalala..kenkonon cincin baru la tuuu...soka tak??

** food dah sampai...membaham dulu la yer...amboi makan ...isk isk macam ada 10 orang yer...jom lapar ni ...dah la hujan ..lagi lapar memuncakkk

** kad yang mengandungi kata-kata manis menghiris kalbu jiwa raga supaya Encik Awak terrrrrrasa tangkap cintan leleh terus menangis...hmmm tak de maknanyaaaaa

** ok aku nak sarung cincin ni..hari tu dia tak merasa pun disarungkan...tak leh masuk ..ok pre official kamooo aku punya...jadi jangan macam-macam haaaaaa....kang ada yang kena kerat..hiih
** muka gembira ada sedikit kepoyoan setelah berjaya menyarungkan cincin..hahah ngan gelak jahat...kamooo milik ku...pasni jangan ngengda kegatalan...


** cincinmu bukan milikku ...yang pasti bukan sesaiz...hehe...dua jarikini bersatu..satu lebar satu bam bam..

**opsss apa ni...hahahahah...jom nyanyi lagu BIG SPENDER....sesuatu..hadiah gak..saja bikin havoc...


** tak de kek la...jadik ganti ngan aiskrim goreng..padahal memang aku yang nk sangat makan..boyz to men ok jek maintain...

**buka mulut jangan memalu meh nak suap ..sikit je...jangan nak bebanyak..kang habis pulak..Happy Besday Baby Boyz To Men...kamoo dah 3 series...

**grrr mood manja mengada jap....macam la setahun tak jumpa kannnnnnnnn....mengada tul..i'm in mood mata biru gitewwwwww

** muka kekenyangan macam ular sawa buntal....okeh okeh dah tak larat nak senyum...jom balikkkkkkk pls....


** yes pls...mata sudah ngantukk...takkan nak tido kat kedai kot..makan sudah..hadiah pun sudah..mari pulanggggggggggg.....zzzzzzzzz




12 comments:

Mia-Ina said...

wah bahgianya tgk ....wallah la kak...penuh keceriaan slps bergelar tunangan nie..

NeenaAnuar said...

hihihihi.. carik jgn tak carik tripod tu.. ianyer sgt2 berguna especially during your honeymuning! hehe...

anyway... happy birthday to En. Awak!

POSH76 said...

ni kalu dah tawen leh balik umah together2 gether...romantik sungguh hehe

Nadine said...

awwwwh, how sweet :)

terliur tgk aiskrim goweng tuh! nyum!

Mimy Hamid said...

Mia-Ina = ceria dalam gundah dek:))

Mimy Hamid said...

NeenaAnuar = mau taripod..tak larat nengok muka selebar muka

Mimy Hamid said...

POSH76 = together mether..tunggu jek..eheh

Mimy Hamid said...

Nadine = sbb terliur la tak beli kek..sangup!!!

ininieza said...

Salam...

loving & caring forever alwez for both u ;)

~~ Check it out my lastest entry. TQ http://ininieza.blogspot.com/2010/02/come-join-us-i-bazaar-this-saturday.html

Mia-Ina said...

gundah? apakah itu kak??

noradzlina.kamdani said...

u ni romantik le....

fabulous.farah said...

macam best jer kedai ni mimy

Google