THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 November 2013

Koleksi Handbag Yang ke-4 dari Primark Atmosphere

Hai salam isnin....hari ni mood ceria serba baru gitu..kenapa?? mood merah cinta gitu...auwwwwww...ok malas nak mukadimah panjang....hari ni pakai handbag baru...koleksi ke-4 dari Primark Atmosphere UK...senyum sampai telinga....koleksi ke-4 kali ni pilih color Merah mengancam jiwa raga...sebatu jauh orang dah nampak...lembu nampak membara mampus kena kejar ko...huhuhu

Macam biasa kalau kawan kawan gi UK mesti suka nak kirim handbag dari Primark brand Atmosphere...Primark UK besar bak kata opismatte aku sorang ni ala ala Mydin barang murah...hmm ada aku kisah macam Mydin yang penting cap UK ..Malaysia takde...walaupunnn  memang harga dia sangat sangat murah...aku nk gi UK ntah bila la nye pun kan...so aku appreciate kot barang cap Primark...

Ok hari ni sebab nak sangat rasmi match matching handbag merah mengancam...sanggup tu cari baju yang boleh mix match...hehehe...oh ye handbag merah ni cuma berharga 8 pound je...huhuhu duit msia sila la kali ye 5.2 x 8 ...still murah lagi kan...hew hew rama rama terbang di dada....suka dapat murah tapi cap UK...heheh...ok hari isnin merasmikan koleksi ke-4 dari Primark...mungkin akan tambah lagi koleksi ke-5 dan seterusnya cukup 10...lalalala...



Jeng jeng...Atmosphere come to mama bebeh


Yuhuuu only 8 pound...pastu kali .5.2 duit Malaysia....cap Primark uolls


 Tunjuk dari belakang dulu


 Ok ini bahagian depan....


 Rasmi menjijit ke opis hari ni...boleh sangkut tepi


 Dan juga boleh di pegang...sanggup hari ni semata geledah almari cari baju setara nak rasmi handbag baru...








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

21 comments:

S.n.Fariza said...

Cntik kak mi...
I tgh puasa handbag.
Hahaha

Misz Pinkie Winkie said...

cantiklah kak..akak nie memang pandai lah bab pilih2 nie..jeles kuasa tiga!

Chekgu Azrine said...

kirim kat sapa??
boleh ke tumpang mengirim..hhehehe

Aty_Fared said...

Cun gileeerrrr..siyes aku pon suka...eerr...aku nk kirim sekali ley tak...huhu...siyes ni...

diana aziz said...

design gini mmg slalu jd pilihan nana... cantik...

mamyharraz said...

cantik mimy.
kaler merah kesukaan sy juga.
nampak mengancam :D

PinKy MoMMa said...

masih murahhhh tu penting oii..cantik!!! smart gituu ;)

ryyhan kamarudin said...

cantik dan paling penting murah :)

msredcheesecake said...

suka merah.... cantik begnya...

Jen Jen Izaicun said...

kaler merah... waaa... lawa2...

ciknana said...

wah besh nye..still under budget even obersi punye kennn..
nk kem gak bole x?
huhu

Mommy_Cha said...

kakmi.
sila derma kat aku henbeg yg dah tanak gune.
aku nak!
;p

Miss Moon said...

cantek la Mimie ..

fedulik apa brand cam mydin ke hapa yg penting dr UK u olssssssssss

tervaek laaaaaaaaaaaaaaaa

apa kata suh je kawan nko tew jual kat kita org sama ekekekek

berkenan sangatttttttttttttt

MimahAjil said...

dah la murah.lawa pulak tu..menangis kejelesan daku tgk...Kak Mimy beli ngan sape?nak jugak kirim

Amanda Suria said...

Waaaa...cantiknya...design dia mmg nampak mahal la....ada sesapa lg nk pi x? Nak kirimmmmmmmmmm.....

Shasha Azmar said...

aduh..duh..duhh...tersentak jantung ku kak mi oiii...cantikkkkk!!!!

momoe said...

kak..saya pn nk beg ni..mana jual..

Umi Qi said...

Kak mimiiiiii...cantek sgt2...jatuh hati dah pulak hahahha...

Nurul Aziz said...

nak henbeggggggggggggg gakk! hahaha... murah, dari uk tuu :D

Liyana said...

cantik la... kak mimy nk tumpang kirim boleh ka? serius ni hehe

daela said...

hoiiii....nok..ini mendatangkan cmburu butaaaa...lawa beg kau tu....jeles mak...!!!

Google