THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 November 2013

KFC Berdua Bersama



Update kejap la...padahal bzz sikit..ok amik masa kejap je..sebab ada draft entry bergambar...isnin baru ni aku cuti...TM bagi cuti ganti sabtu Deepavali..sesekali dapat cuti best wooo...best sangat lagi anak dah membesar ni ..seronok sangat rasa nak golek main peluk gomol ngan dia..hmmm tapii hampa ...baru ku sedar anak dah besar tak nak dah kena gomol ...sobsssssss....

Dah puas menyakat, main, gomol gomol...rasa macam nak keluar la...Fayel mama malas masak !!!!! jom kita keluar cari makan....hehehe...dengar jom keluar...melompat gelabah la anak aku ...kan budak kaki jalan....jom start kete gi KFC ..harus la KFC ...sama taste anak beranak memang suka KFC...masa pregnant Fayel aku suka sangat KFC...TQ Fayel selalu teman mama gi sana sini berdua....berdua dengan mu pasti lebih baik.......muahhh.....ok dah tu je nak citer ...motip?? makan KFC hehehe....ok sambung keje



my bodyguard kecik ..isi minyak minum susu untuk recharge tenaga luar biasa jap lagi


Teruja nampak AYAM...ye peminat KFC...hasil pembawakan preganant asik KFC..nah sama 

Nyum tak sabar nak makan ayam


Kawan bersama makan bersama...kita share eh Fayel


Fayel meh posing

 Ala boring la mama ni asik bergambar je...makan sos dulu ar


 Ok malas layan cicah sos sedappppp


 Hehehe alahai anak dah tak layan bergambar..terasaaaaaaaaaaa


Adegan selepas makan tak sanggup aku dah....tak nak balik...ah sudah berpeluh pitam mama ko dik...satu hal ko liuk lentuk badan











Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

15 comments:

PinKy MoMMa said...

alamak tengok fayel makan kepci..aunty pun nak makan jg ni..mcm sedap jew..mcm sedap jew hahahaha

ameris said...

oh fayel penggemar kfc tegar rupanya... sama dngn mama dia.

diana aziz said...

Mimy ni suke ayam tapi takut ayam. cemana tuh? haha

♥ ROS ♥ said...

Fayellll.. Sibbaik masa mama kamu pos gmbr aunty dh mkn,.klu x meleleh airliur tau :p

Daddy Ziyyad said...

Tu KFC crunchy yg baru tu ke? :)

Allene said...

sama je ngn hafidh mimi.. kjap je ok nya.. pastu tantrum..

S.n.Fariza said...

comelnya fayel :)
sdap kfc

SweetLikeWhat said...

akak kitorang anak beranak memang terpengaruh tgk akak ngn fayel makan kepsi..ekekkekee..nampak sedap!!!haha

Chekgu Azrine said...

Fayel the handsome boy!!

Misz Pinkie Winkie said...

hahahhah..tak nak balik dah fayel.....skg nie arai kalau kuor tak nak masuk umah..masak saya kak oii

Nana said...

sedapnye mkn KFC...p=

Wawa said...

skang ni naila baru pandai makan ayam sungguh2...boleh ar geng ngn fayel nti!

::puan ungu:: said...

wah fayel sedapnye makan kfc...aunty nak sket boleh...

Miss N said...

cheaky sgt muka fayel ni..especially kena paksa selfie sblum makan. haha.. geramnye!

Aty_Fared said...

bagus fayel...ko ley control kalau berdua ngan dia..aku kalau berdua jer ngan waleef kat luar..pitam oooii....

Google