THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 November 2013

Telekung Travel - Mudah, Prkatikal, Selesa

Selalu kalau nak keluar kemana selalu problem bila nak solat dalam soping mall...kekadang sampai berebut rebut nak pakai telekung...tengah solat..ada yang diri sebelah tunggu turn nak telekung...sometimes tu telekung awam ni agak kotor sikit...mungkin bertukar pakai dengan pengguna lain...tu la pasal banyak komplen kan...lain kali gi memana bawa telekung sendiri adalah lebih bagus...huhuhu bukan tak nak bawa...memberatkan beg satu hal...beg kena besar besar...paham je la aku ada anak ni bawa beg memang dua sekarang ni...satu beg diapers Fayel..

Sebenarnya itu bukan la alasan...sejak aku jumpa telekung travel senang bawa mudah ...senang masuk dalam handbag...aku adalah teramat suka dan senang hati tiada alasan mengeluh itu ini...telekung ni selesa di pakai ...walau pun kalau ikut ketinggian kain pendek..aku pakai stokin..apapun yang paling penting adalah mudah dan praktikal di bawa ke mana saja....harga pun agak berbaloi cuma RM25 saja...macam macam color ada uolls....dah la ringan...letak dalam handbag pun tak rasa apa..now telekung travel ini adalah salah satu barang wajib mesti ada dalam handbag aku....berminat untuk dapatkan sila contact pada penjual ye..just klik aku dh share link terus dah boleh buat order :))


Blog : ROS ANIS



Telekung yang praktikal...mudah kan nak bawa ke mana saja

Dalam handbag ku..benda wajib mesti ada dalam bag

Dapat je terus test pakai kat rumah...kain sedap selesa....abaikan muka budak monyok moody


Udah la tu mama oi ...anak dah moody ...asik la selesa nau dengan telekung ni


selfie telekung pun boleh....hehehe...try pakai kat opis..padahal ada je telekung kat opis


telekung travel memudahkan urusan ibadahku....








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

ameris said...

saya pon ada 1. mmg dok dlm keta je telekung tu. gi memana senang. sgt mesra alam.

SweetLikeWhat said...

akak memang mudah kan..kecik pun kecik dalam handbag pun muat..memang takde lagi ni telekung gini..

Allene said...

tq mimi... lin asyik tertanya2.. gojes mana yg jual mende ni... sbb br teringat nak beli Thanks again.

SueGinola said...

First time tengok telekung travel yang kecik camtu....tq Mimy...nanti nak trylah...

DYatie said...

Alhamdulillah. Kite br je beli baik je anis gebang kat group. Sobs! Mungkin nxt time nak bagi hadiah kat sesape ke. Heee. Kita selesa sgt dh ad travel telekung. Senang hati sbb kite mg travel tiap mgu. Heee.

Umi Qi said...

Comel yer....sgt2 praktikal kan kalo holiday senang nak guna buh dlm hand beg je kan...weeee

NM03 said...

kain dia besar tak noks?

PinKy MoMMa said...

mcm besar je aku tengok..biasanya yg travel ni kecik kecik.ni selesa kan..kena skodeng FB anis ni ;)

다(da)양(yang) said...

lepas googling2 pasal telekung travel, tjmpa blog kak mimi..tq for the info sis,sy nak beli kain yg mcm sis pakai ni.. mcm selesa je.. =)

Google