THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 October 2011

Tebus Hot Ticket Untuk 10 Ketul Ayam KFC

Hot Tiket musim perayaan kembali lagi...mula kemain duk mengumpul kan...kalau time perayaan je dapat la makanan free...macam hari tu aku tebus dapat Pizza...kali ni KFC...satu tiket RM15 dapat la 2 ketul ayam sajo...sambil topup dapat makan tu la konsepnya...dulu aku prepaid la pakai la hot tiket ni...now dah masuk supplementary under Encik Awak..jimat sikit...company dia bayar...huhuhu...jimat la sangat....data pelan BB aku kena bayor sendiri ..huhuhuh....pastu ada limit lak tu laki aku buat...RM70 aje...lebih nanti kena potong gaji dia...cetttttt dengki...tak leh nak gayut mayut ngan kengkawan...motip katanya tepon benda penting penting jek...citer hot panas tak penting ke bang??

Terlalut citer pasal bil lak...luahan perasaan tersirat hehehe...hot tiket ni pada yang tak tau ni macam kad topup prepaid gak cuma ni lagi jimat....sebab masa berbual panjang...sms pun banyak ....aku nak kan KFC rajin la aku beli untuk Dira...budak remaja suka la sms banyak banyak ni...pastu selebihnya Encik Awak collect dari pekerja dia...pandai dia nak KFC gak la tu...tu pasal topup prepaid pekerja dia belikan Hot Tiket...taktik taktik...tapi dapat kat aku gak...kumpul nya kumpul ada la 10 keping...yeayy 10 keping dapat la 10 ketul ayam KFC...ko tak nak ke?? aku nak la...harus pi redeem sebelum 15/10/2011..kang melepas lak ayam KFC free ni...memang Free yer...tanpa ada sebarang tersembunyi...bagus Maxis n KFC...terbaekk....dah takde KFC pasni aku tak beli dah la...heheh tunggu ada promosi makanan lain lak..MC Donald pulak ke...lagi layannnn


kumpul nya kumpul..cari tang sana tang sini..dapat 10 keping...yeay 10 ketul Ayam KFC menanti


nah bukti beli hot tiket RM15 dapat KFC 2 ketul percuma....nakkkkkkkkkkkkk


ok kumpul banyak banyak jom kita gi KFC....

10 ketul Ayam.cer kira betul tak?? amik spicy tapiiiiiiiii



AYAM SPICY KFC BARU PERISA TOMYAM LA PULAK...RASA PELIK...TERUS SPOILT NAK BAHAM....TAK LEH MAKAN LANGSUNG..HUWAAAAAAAAA RUGIIIIIIIII









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

mrs.ecam said...

laaa yeke...aku ske la ayam kepci perasa tomyam tu tp aku dh tebus 8 ketul mnggu lps la...tp aku dpt ayam spicy bese jek..huhuhuhu bak la sini ayam tu...ko x nk kn??? hikhik

Pepel BoNda AmaNi said...

wah....penjimatan berganda nie..aku pakai line..so verangan jerk la nok...

POSH76 said...

mmg berbaloi...tingin nak rasa perisa tomyam tu....

ratusiput said...

haáhla kan prisa tomyam tu tak bape nk mengancam la...nk yg slalu tu gak.gigih ko nok kumpul hot tiket.tp betul gak tu...kalau bli sndiri dah bape kan.

SURIA AMANDA said...

perisa tom yam tuh x sesedap makan tom yam..sampai bila erk diorang hentikan tuh?

mamyharraz said...

memang spoil rasa ayam tomyam tu..

suka-suka kfc tukar tanpa vote dr kita! *penggemar spicy selamanya~

Natasha Farina Arifin said...

huyoooo sedapnye ayam kfc tuh..lama xmkn....kalo mkn ayam kena minum ngan coke baru siok mari...tapi masalahnya coke tuh super duper manis...(cewah! kata-kata org pembawa diabetes)! kuang2x

Aini said...

mmg x sdp oh.. kalau tim peria tomyam ni keluar, mmg sampai sudah la x jejak kfc. tnggu yg biasa keluar balik baru pegi..huhu

Softtouch [Hanim] said...

mmg sgt berbaloilah mimy..nk beli hot tiket lah...nk ayam kepci jgk..

Google