THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 October 2011

Like Catriona Ross Ke??? Confirm Kena Booooooooo.....Larikkkk

Wah entry berani mati perasan giler la ko like Catriona Ross...sila tengok cermin dulu...ahakssss...aku dah tengok cermin ni berpuluh kali...dah asik la orang duk kata sama...orang kata bukan aku kata...tanya laki aku dia kata takde...eh eh...bang bukan dulu masa bercinta kata ada kan?? wahh jaga hati kah dulu...erkk mungkin aku rasa persamaan adalah dari segi teknik mekap aku yang hover tu...kalau tak mekap tak sama pun...aku rasa la...Catriona Ross ni cantek giler hokehhhhhh....dah la kacukan mat saleh...ko ada?? akutak de anak melayu tulen sajok...tetiba sana sini orang duk label muka seiras...jadi perasan la kejap kan...hishhh saje je kan nak menambahkan lemak keriangan membesar kat vontot..

Mata manusia ni kan berbeza beza..ada kata sama..ada kata tak...oh aku tak kesah..sebab bukan aku yang mengatakan begitu...ada beberapa orang kata lebih kurang dah nak sama...aku tanya kat orang lain ada kata tak sama la...takpe mata memasing kannnnnnnn....aku tak de hal la bab bab ni...tak terasa hati pun...ni ada satu citer aku nak share pasal muka seiras Catriona ni ....masa tu tahun 2009 kot...aku tak ingat..tapi time ni kira agak giler berbulu mata pelesu...aku selalu beli makanan kat tingkat 3 food court...pakcik jual nasi berlauk tu hari hari duk panggil aku Mek Kelate Scotland..uiksss ...aku tanya pasal pa pakcik suka panggil saya nama tu...sebab muka ko macam Mek Kelate Scotland tu la...sama...hahhhhh!! sapa tu ...rupanya si Catriona kan berlakon jadi Mek Kelate Scotland...hukhuk...saje je pakcik ni nak bagi aku selalu beli nasi kat dia je tauuu.....hehehe..sama ke tak mata korang memasing menilai..tak kisah pun kalau tak sama...nah tengok beberapa komen gambar kat bawah....perasan kah aku..?? eh tetiba kelip kelip mata....auww

klik untuk tumbesaran...ni sorang lagi kawan aku si Yani gigih mengedit gambo letak kat FB...malu hakak kang orang duk kata...eeeeeeeeee perasan nya...

 Salah satu komen dari pengomen...bacalah.... weeeeee perasan aje ko orang kata muka retis kan


erkkk sorang lagi berkata muka ku yang ini sama....huhuhuhu....bukti komen di bawah


hasil edited dua persamaan muka...apa yang sama ni...mata aku sepet...Catriona cantekk giler weh....pls jangan rabun....

ni lagi...masa Catriona free hair dan aku versi pipi masih kurus...rambut pendek..zaman anak dara...sama kah....??????? Encik Awak kata time ni nak sama...tang hidung kot...

satu lagi...cer cari apa yang sama ni............tak sama punnnnn....huwaaaaaaaa tolong jangan bagi aku perasan.....nanges ni....sob sob...drama la sangat...dalam hati...wahhhhhhhh...sama di mana



KALAU SAMA PUN APA SALAHNYA…..HOHOHOH NAK JUGAK FEELING RETIS KANN...UWEEKKKKKK







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

24 comments:

PinKy MoMMa said...

hahahaha kalau sama pun aper salahnyer nox..sama sama cantik uols ;)

dia manis..ko pun manis hehehe..

ariana8733 said...

ermm..mmg ade antara pic kak mimy yg kat tepi tu(all about me) yg ade iras dia..
cntikkkkkkkkk...ana suke tgk pic akak tu..

Liyana said...

aah la kak, same la, lebih kurang, lg2 tang hidung tu kot :)

Wanita Mutalib said...

serius ada iras :)

Nur Hareza said...

sama kat senyuman.. selamat berkenalan :)

POSH76 said...

tapi mengikut pandangan aku samala beb especially tang mata..kelas ko cam retis gitu hehe

Jen Jen said...

time pki tdg & free hair tu sama la kak... seiras.. kan kita ada 7 seiras... alhamdulillah... huhuhu

Pepel BoNda AmaNi said...

gambar kedua tue memang ada iras nok...clurst ko maria...iras retis hoke.....

mamyharraz said...

mimy ada iras catriona.

sbb tu EA terpikat sbb mimy mmg lawa :)

GreenJade said...

eh siyes noks almost sama especially tang mata & senyuman manis tuh.. ;)

eLLy said...

Ade la cikit tang pipi tu :D

Natasha Farina Arifin said...

hehehehe...sama kak..sama tuh.....! esok kenan kat anak pulak...feeling2 retis gitu..hihihihihi

InaAchik said...

time pakai tudung tu mmg sama beb!

wahida said...

dear, mmg ada iras tau...bukan ckp tipu ni...sekali pandang mmg serupa...

mrs.spicy said...

haha..yg prenting retiss.eh tpmmg ade iras

ratusiput said...

ha'ah lak beb skali pandang mmg ade iras2.pandai lak ko cri gambar yg matching.ehehe...kalau muke ko bujur skit aku rase sama seiras dah.aku pun minat gak ngan cat ni.aku ske dengar dia bercakap.sleng dia tu aku ske.ehehe...

Shu Shinju said...

mmg sebijik...muka kak mimy cam muka kawan shu gak tau..nanti shu tunjukkan..:)

atoyis said...

mi..sama la..

mimie1678 said...

ada iras la.... takper nok... yg penting retis... hehe...

Bitt (double IS) said...

hi kak cat! yezzaaa air muka kamu seiras ;)

SURIA AMANDA said...

ada iras2 la mimi....kalau along ramai jer ckp mcm fafau..iras ajer kot...hahahaha...

NeenaAnuar said...

ok.. tak tipuu.. seriously memang ade iras2 korang berdua nie! so ko leh feeelingss retiss beb! hehehe.. :D

Deqna said...

yelah memang muka korang ada persamaan lah... aku tgk gambar yg last tu memang cam lebih kurang jer tau..

Nadine said...

mmg ada iras la babe!! :)

Google