THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 October 2011

Obimin Pluz ke New Obimin??

Aku nak tanya pada yang pernah makan...pegi Klinik A bagi Obimin Pluz....tapi gi klinik B bagi New Obimin lak...tanya klinik Gov..makan je memana Obimin tu tak kisah...janji makan...buat supplement....tapi tapi....mana lagi prefer??? warna pun tak sama...packaging berbeza....syarikat pengeluar pun tak sama...tapi nama sama....ada beza lagi Obimin Pluz ada DHA EPA...itu aje....keliru aku....katanya harga pun berbeza?? yer ker?? aku tak tau harga baper sebab dapat free kan..Obimin Pluz mahal sikit dengarnya dari New Obimin...tanya suara ramai ....ramai makan New Obimin...ada yang tak tau pun Obimin Pluz..huhuhu...apa kata survey...yang mana satu pilihan ??

kotak yang berbeza bentuk

bentuk packaging berbeza

warna pil pun berbeza




 NAMA SAMA OBIMIN GAK...HMMM MAKAN JE LA...TAPI MANA SATU NI...??







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

youramirah said...

dua2 saya pernah dapat dari ppum. new obimin takde dha epa klu xsilap saya. its just enhanced dari typical obimin yang kaler pink cair dulu tu. yang obimin pluz ni ada dha epa & taste better sbb licin2 gitu. yg new obimin kelat2 sikit klu lama dalam mulut. haha. betul la cakap nurse tu, makan je. asalkan obimin. haha.

*obimin pluz mahal sikit. doc tu yg cakap la. tapi saya dapat free je dia kasi. hehe

Bitt (double IS) said...

makan mana2 yg sokakkk hehehe kalo saya habiskan dulu dha tu baru yg satu lagi ;) tu pon kalo sempat habiskan...akekekeke

Gieyana said...

x pernah ambik lg..n x tau nk komen apa..:D

SURIA AMANDA said...

dah lupa..dah 7 tahun x makan benda ni..

POSH76 said...

dua2 pun tak tau nak komen....yg aku tau obimin ni baby leh besau tu jer

PinKy MoMMa said...

dulu aku makan new obimin tu je nox hehehe..and satu lagi aper eh..untuk mata baby..nanti kalau aku ingat aku sharing ngan ko yer ;)

take care mommy!

mrs.spicy said...

aku makan yang hitam legam besar gedabak tuh.huhuhu

Nadine said...

Obimin pluz, gynea I bagi makan masa preggy...

new Obimin, gynea I bg makan skang, sbb I fully breastfeed my twins. :)

NanieZara said...

yanie mkn yg wrna pink.sbb masa peknen dulu klinik swasta bg wrna pink..klinik kerajaan tak bagi rasanya.yg obimin pluz tu tak pernah amik.

Google