THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 October 2011

Nak Mee Kari Mewah Dapatkan di Secret Recipe

Dah kul 2 petang...amacam dah lunch?? ke baru nak lunch ....tak lunch lagi takpe sempat ni before pukul 3 ptg gi lunch kat Secret Recipe...lama rasanya tak makan kat SR...sebabnya lama aku dah rasa bosan ngan menu SR...SR kat bawah opis aku ni je...tekak rasa nak SR leh turun anytime...tu pasal kalau gi soping mall aku tak heran ngan SR ni...dah biasa sangat makan...lol bunyi eksyen giler..hahaha takde makna...dah kata SR bawah opis time gaji mengaum apa lagi...hehehe....takde gaji tengok je la melopong...so semalam dah gaji leh la serbu SR Menara TM....apa lagi memang padat orang membanjiri SR bawah opis ni...

Aku lak mengidam Mee Kari...asik duk teringat ingat Mee Kari Ika...tak dapek makan raya dah  habis...huwaaaa ...tapi takpe nasib la value lunch @RM15 kembali lagi...wooo kali ni ada Mee Kari...tak pernah rasa SR nya Mee Kari...selalu asik makan  western jek kat sini...lepas mengidam aku.....so mari kita makan tengahari...owhhh Mee Kari nya sangat la mewah...ada kacang panjang + tauhu kering + telur rebus1 biji + sotong kering.....pehhhhhhhhh kuah melimpah ruah penuh semangkuk...kesudahannya puas hati sampai aku tersandar kekenyangan....perut pun buat hal senak ni.....kenyang nya pasal kan...


penjimatan lunch @ SR meal dan air...RM15 ++ tak campur tax...campur tax lebih kurang RM21 la...dah leh hafal...kul 12pm - 3pm jek....kali ni ada Mee Kari lak..harus serbu kata dah mengaum


Mee Kari yang mewah melimpah ruah...banyak bahan dalam ni....sotong,tauhu kering, telur rebus, kacang panjang....lega lepas mengidam tekak ngengada ni...pastu terus mengadu senak perut kan..eh tetiba ...makan lupa diri



SESEKALI LEH LA SR NI ....HARI HARI MAU BANKRAP...SERVICE CHARGE TINGGI SANGAT






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

SURIA AMANDA said...

patutnya hapuskan service charge ni..melampau2 tinggi rega eh..

POSH76 said...

service chg tu mmg melampaula...padahal service bukan bagus punnn....kalau sesak tingin nak makan mee kari buleh gak terai SR ni

mamyharraz said...

ok,nnt nak try mee kari nih.

tp kan mimy mmg melampau tax kt SR ni..sy pun tak puas hati..

geramm..geramm sbb mcm tak padan apa yg depa serv hurmm...

Liyanaroxx said...

hahahaha btol btol btol..mentang2 SR bawah opis kita je kan kak mimy?harus tak heran dah kalo gi shopping mall memana nampak SR nih..tapi kan kak,dah lama gak saya tak lepak SR bawah nih...last year kena,kol 12.45 order,kol 2 baru dpt makanan?trus banned kak!kalo teringin sgt pown tapau kek jerk..kalo tak,SR KL Sentral or MV ler saya pi serbu! :)

Softtouch [Hanim] said...

betul service charge SR melampau...xpernah rasa mee kari SR...

Natasha Farina Arifin said...

mee kari???slurrp...enaknyeee.....!tmbah yg byk kerang tuh lagi sodap!

Bitt (double IS) said...

nanti kite tengok dekat oldtown besar mana...saya nak cari yg besar dan murah jugak..hehehhe

Pepel BoNda AmaNi said...

aku tengah lapar nie....huhuhuhu

Google