THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 October 2011

Ber-Biru Biruan Bersama Handbag Baru Tapi Lama

Motip tayang handbag...handbag baru kah?? branded label kah...kah kah kah...semua nya bukan.....handbag ni kira baru di pakai oleh aku bertaraf second hand ..ada aku kesah ??? tidakk...handbang ni dah jadi kesukaan la pulak sekarang..sudah naik taraf...walau handbag ini bukan lah dari sebarang jenama kat pasaran...memang takde jenama label apapun..

Handbag cantek di mata ku ini telah di pre -loved @ terpakai la oleh cik Adeeb opis matte...dia buat spring cleaning..berlambak handbag dia buat lambakan...sila pilih yer kawan kawan...berebut la semua kakak, adik perempuan di Audit dept...seronok rebut rebut ni....ni aku punye tu kau punye....heheh..benda free sapa tak nak..cantik dan masih berkualiti....kemain diorang sakan pilih yerkk...

Dan terpandang la aku satu handbag nampak kelassssss ko maria...warna biru gelap...oh i like....ok itu aku punye....yeayyyyyyyy....dah kesayangan sekarang...senang nak kendong...lagi pulak sempoi stylo....punya la suka baju color apa pun handbag tetap biru...dah caca marba pulak...suka punya pasal lupakan mix n match...selalu tak stylo baju color merah beg biru gelap..apakah..hahaha tapi hari ni nak rasa stylo (uwekk hak tuiii).....baju harus la sedondon ngan beg....yeszaaaaaaa....



handbag handbag..no jenama pung....ala ala lelong pulak kawan aku buat lambakan tapi FOC..mata ai dah terkenan yang ni..biru pun biru la...sukeeee


hari ni jumaat leh casual theme...nak feeling stylo sedondon pakai baju biru senada ngan handbag...ohhh feelingnesss nyaaaaaaaaaaaa....terasa seperti memakai head to toe Christian Dior CD lak...hohoho nan ado berangan




OWH..BAB JENAMA NI AKU TAK KISAH SANGAT..TIDAK TERLALU TAKSUB....JANJI CANTIK DI MATA DAN SESUAI....ADA APA DENGAN JENAMA YER?? TERPULANG MASING MASING NYA TASTE LA KANN








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

mamyharraz said...

mmg cun!

kena gaya sgt henbeg+baju mimy like like likeeee :D

brand ke tidak asal lawa sy pun belasahhh janji mecing-mecingan :))

SURIA AMANDA said...

apa nak kisah ada jenama ke takde..pakai ikut kemampuan kita kan...nak2 F.O.C org bg..amik jer...janji santekkk..

Mrs. Norrie said...

pewotmu sudah kelihatan...hehehehhe!!!!

La dOLcE mEa_nAtt said...

chumell....ibu oh ibu tetap vass

Liyana said...

kelass la kak, thumbs up! :D

sy pun x memilih jenama, asal boleh je, haha janji selesa :)

ratusiput said...

cantik2...aku pun ske tgk bag tu.comei je.simple but nice.jenama?ala...takde makna.aku bli jenama2 pun terkopekkkkkkkkkkkkkkk jugak kalau hari2 balun.pdhal takla jenamaluo negara pun.jenama standard msia je.ehehe...

Natasha Farina Arifin said...

lawo hendbeg ..lawo gak org yg dok posing pegang henbeg tuh..kihikihkihkhikhi....stylo la kak! neway, teringin nak jumpe akak
+________+

Delicious-Cuppies said...

janji cantik noookkkk.... kelassss ko mariaaa!! hehehe...

noradzlina.kamdani said...

mimy, hang mmg terror bab melawa...pandai match make baju dgn handbag kasut lagi...aku suka tgk...

POSH76 said...

beb ko pakai apapun nampak branded okey...santek taww

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

comeylah beg tu mimi =)

mama maman said...

Sama la kita... hentam selagi blm jahanam...:)

Eri-chan said...

akhirnya ko bermekap jugak ko...kalau tak...kuyu je mata tengok ko ni..haha kan berseri2..

Bitt (double IS) said...

cun....saya xkesah sebab saya pon lebih gemar berjimat...akekekeke

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah mimy..sgt sylo...hot mama!

sy lglah xkisah brand apa..yg xde brand pun sy pakai jer..jnji cntik..

Pepel BoNda AmaNi said...

yup aku pun sama nok..jenama apa pun aku sebat jerk..janji hati berkenan...

Google