THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 October 2011

Sibuk Gak Nak Big Bad Wolf Mania....

Sapa pegi BBW yang dah lepas....kaki buku sure tau BBW ni....aku tengok kat fb mengila orang borong....budak opis aku je mengila borong ada beribu habis...tapi berbaloi weh...geram je nengok buku diorang...especially buku masakan...oh yer BBW ni mostly book english yer...pastu jual ngan harga murah melampau...aku tak pegi pun....nak sesak sesak ramai orang malas la pulok...kenangkan condition pregnant ni kang ada yang muntah darah orang ramai benor....aku nak beli buku parenting, cooking..buku kulit tebal kalau kat book shop kan mahal...mau rege cecah ratus...kat situ aku dengor diorang citer berbelas hinggit...isk isk geram...aku nak mengirim orang...tak tau apa aku nak...kena gi sendiri....lagi puas hati....

Orang kata sibuk nak ber BBW mania aku pun last minit terhegeh mengirim novel SOPHIE KINSELLA...sebab harga murah melampau RM8 ...ko tak nak ke??aku memalu gedik tak mo kirim sesapa...tak pegi maluu la weh.....ada budak opis aku offer nak tolong belikan....aku nak set semua dari SOPHIE KINSELLA....especially yang ala ala shopaholic...aku suka baca...pastu terperasan kat blog Liyana ada Shopaholic & Baby ...oh tak baca lagi....nak gakkkkkkk.....sempat aku mengirim tapi dah last minit kan...yang ado tinggal 2 buah jek...huuhhu jadik laaaaaaaa...dari tak de kan...


cilok gambar dari blog Liyana...jangan marah ek dik...pasal gambo tajuk buku  ni akak agak hover terkinja nak cari buku ni

kawan aku Fadh dapat rembat 2 buah je dari top writer Sophie Kinsella...

Harusla baca....love writer dia ni....penulisan sempoi...pastu cara penceritaan tak bosan...tak caya cer try baca

harga sumpah tak tipu murah kann RM8 nett saja....berbaloi....nyesal rasa tak kirim awal awal..ai malu nak kirim orang ni




TAHUN DEPAN ADA LAGI AKU NAK PEGI ....MESTI PEGI....CRAZY NENGOK BUKU MURAH NI.....





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

mamyharraz said...

bestttnyer mimy dpt beli harga murah camtu!

*peminat buku juga :")

PinKy MoMMa said...

dah lama tak membaca buku huhu..sbbnyer anak aku pun sibuk nak mengoyakkan satu persatu..dah camner ;p

Liyana said...

ptt mcm kenai je gmbr tu, hehe

sy lom habis bace pun lg, tp sumpah kelaka kot cite tu, lg2 yg die terperanjat tgn anak die ade 1? pdhal doc x abis ckp pun lg, gelabah je,hehehe

Bitt (double IS) said...

owhh memang murahh wooo

Nadine said...

Huwaaaaaa T_T

jeles hokey! I mmg nak sangat pegi. Tp tula, tade sape nak babysit kan my twins. melepasnya...rugi. rugi.

p.s: i pun collect sophie kinsella punye novel. nak pinjam pun boleh. tp tula, ntah bila kita nak jumpanya tak tau la..ahaha

Natasha Farina Arifin said...

buku murah2 mmg berbaloi lah kita beli kan...tapi kat umah nih probnye buku belajar lagi byk dari buku yg best2..asik2 buku acounting, asik2 buku public admin, asik2 buku HR..boring nyeeeeee!

mekchu said...

tabik spring lah kat korang yg penggemar buku nih.. adoii, mekchu ni kan paling tak suka membaca.. tu buku lashkar pelangi takat bab2 smpai skang :(

Softtouch [Hanim] said...

sy xpergi pun..tau buku murah2..tp ssh nk pergi sbb ada nak kecik..xpelah tumpang tgk kwn2 membolot buku...nk pinjam boleh?hehehehe

Google