THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 October 2011

Nuffnang Bagi Tiket Wayang FREE...

Sudah sampai giliran aku lak nak dapt tiket wayang free dari nuffnang semepena besday...huhuhu kemain lama ku tunggu ...dan akhirnya bulan Oktober menjelma...hoyehhhhhh....dapat jugak ....mood excited sebab benda free kan...sapa tak nak...so nuffnang yang baik hati lagi berhemah bagi 4 tiket free movie memana TGV ...terbaek...harus kena jejak gedik gedik dating berwayang wayangan free di TGV....mekaseh nuffnang memuah...

Apa movie nak nengok ni...mari kita pulun tengok 2 dari coming soon movie...2 movie  je la..sebab tiket 4 keping...sorang 2 keping la kan...2 movie punn takpe dari berbayar...hikssssssss...errrkkk tengok carta cinema.com.my...tak de citer menarik kecuali Real Steel ni memang wajib nengok la...kena pi jejak wayang gak ...mana tau kot kot tertarik ngan preview kan....

Hot movie checks:
Real Steel
Klip 3GP
Johnny English Reborn
Killer Elite
Nasi Lemak 2.0


26 October 2011
Don't Be Afraid Of The...
27 October 2011
In Time
Apa Tengok-Tengok
03 November 2011
Shark Night (3D)
Tower Heist
Alamak, Toyol!
10 November 2011
The Adventures Of Tint...



Email dari Nuffnang suruh collect 4 tiket wayang...aku nk pi amik tak sempat....tempat pun tak familiar aku suh kawan EA tolong amik kan...mekasih Ady

Yeah t4 tiket dalam gengamana....2 Movie akan ku tonton ....yang penting FREE



BESDAY AWAL AWAL DAH MERASA KAN...AKU BARU LA OKTOBER NI HA DAPAT...DAPAT LA JUGAKK




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

SURIA AMANDA said...

bestnya.....

eLLy said...

selamat menonton ..

pss.. psss.. Johnny English Reborn jng lupa tengok tau!

Mrs. Norrie said...

aku dpt gak arituh...
tapi tak gi amik pun sebab takder
masa nak gi menonton...burn sajer jelah...

dela said...

amboi... bestnya dpt tiket free

mamyharraz said...

slmt menonton..yg penting dpt hadiah dr nuff mmg best.

nnt bulan 11 sy nak check email gaklah..mana tau dpt hadiah dr nuff :")

Liyana said...

wah best nye, xpnh dpt tiket free dr encik nuffnang =.='

Natasha Farina Arifin said...

ikottttttttttt????????? nak ikootttt gak!!!!!

POSH76 said...

besnyer dapat tngk wayang free....

mekchu said...

kalau bulan bday kita, mmg nn bg tiket free ehh? apsal bulan ogos ri tu tak dpt apa2 pon.. nak kena niiiiiiiiiiiiii....

Bitt (double IS) said...

wahhh syoknyaaa....agak2 bulan dec dia kasi tak..huhuhuhu

Eri-chan said...

mimy selalu tiket yang ditayang 2minggu je especially box office. tak box office after 1 week dah tyg baru dpt tgk.
aku dah terburn tiket dari JJ..rugila sebab masa tu poser..

Pepel BoNda AmaNi said...

xpenah dapat pun..sepanjang 3 tahun berblogging...menci...

Google