THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 October 2011

Sampel KAO Biore dalam Kotak Besor nyaaa

Sapa korang dah dapat email dari KAO Biore?? punya la lama sebulan lepas dia hantar email kan nak bagi sampel percuma produk Biore Makeup Remover...dah nak bagi free...aku pun gigih menreply bagi alamat ...tunggu bila nak sampai...rupanya bulan 10 baru sampai...memang sebulan la...fuhh lama menunggu...yer la nak pastikan betul ke tak...dan nak tengok bentuk produk baru tu...before ni aku pakai biore tapi yang jenis glamer color pepel tu...terbaek produk tu...sekali sapuan je mekap terus tanggal...yang baru ni camner pulak ...kata nya untuk Eye dan Lip...kena cuba ni....harussss...suka je bab testing testing ni....posto sampai aku agak terkujat...mak ai besor nya kotak ....besor benor ke produk nya...dasat tul bagi free pakai kotak...terima sajo benda free...sapa tak nak kan...terima kasih team KAO Biore..


Rentetan dari email ni bulan september...sebulan gak tunggu barang free sampai

huyooo kotak besornyaaa.....terkujat aku...apa la besor sangat dalam nya

kasi bukak dulu...wahh penuh rambu ramba kertas...nak bagi kotak ala ala penuh

ok yang ditunggu tunggu rupanya dari KAO Biore Malaysia...yeszaaa dah tau apa benda

 owh inilah love pack yang diorang duk email tu...sayang pulak nak buka...cantik deko nya...

Huii baiknya Kao Biore....aku ingat sampel jek...rupanya sebotol penuh Makeup Remover Eye Lip...pehhh terbaekkk...harga jualan tak silap RM29.90



KENA HABISKAN YANG COLOR PEPEL TU DULU...BARU CUBA YANG BARU...NANTI KITA TENGOK HASIL NYA ADAKAH TERBAEK KE COMPARE YANG PEPEL TU...






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

SURIA AMANDA said...

wah...bestnya dapat sampel2 percuma ni...kalau dapat lebih lanting kat along tau..hehehehe..

Wanita Mutalib said...

wow..best!! :)

mamyharraz said...

dpt parcel mmg best :)

nnt dah cuba hasilnya mimy share kt sini ya.

sy pun pengguna koa biore :")

POSH76 said...

bessnyer suka taw dapat freebiess...nak jugak!!!

ratusiput said...

beb besar gak ni dia bg sample...nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...aku nk bli biore tp tggu maybeline habis dulu...tp tak habis2..sbb nk cuci muke aku slalu guna milk cleanser bodyshop.tp ni rase leh bli utk lip n eye kan...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt freebies....kotaknya besar plak tu dia pack cntik plak....

Natasha Farina Arifin said...

kotak besau...hadiah tecik jek....hihihihi

Bitt (double IS) said...

perghh syoknya mimy...tengok kotak besar pon kite dah rasa best tauuu

Eri-chan said...

cepat ko update kan...aku jugak yg terhegeh2..haha

eh aku dah cuba..kekeke

Google