THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 October 2011

Jom Ke Rumah Pepel

Citer bergambar tersimpan dalam draft tau...rugi kena keluarkan gak cerita best ni....citer lapok la weh tapi tetap rasa best sebab dapat jumpa blogger yang aku kenal nama blog je...kisah nya si Bonda Pepel jemput ke besday amani...sapa kenal dia goyang kepala...huhuhu ramai goyang tu...glamer ko nok...wahhhhh...rumah dia ni harus kena pegi ...nak jumpa kengkawan blogger yang lain turun padang gi umah dia gak..kan aku cakap dia glamer...huhuhu ..tak gheti gheti ke ayam penyet seketul...majlis start kul 2 tapi aku kelambatan sebab pusing nya pusing cari rumah....GPS takde gitula main redah redah jek....nasib jumpa...itupun sentap jap EA cakp pasni tak jumpa balik!!!!!!!!!!!!! huwaaaaaaaa stress aku dalam hati tu berdoa memoga jumpa rumah pepel....

Alhamdulilah jumpa nasib nampak si Dedi Shukri bertenggek kat depan umah.,..sah ini rumah pepel...cari parking terus serbu....macam dah selalu pegi je padahal baru la pertama kali datang...dalam umah dah penuh geng blogger @ geng pelangi...ai tau blog diorang je tapi aku tak femes memalu biawak jek...hihihihi malu malu...nasib ada blogger lain yang dah biasa comolot; Iena Achik,Eryn Ayra, Neena Anuar, Awien Ghazi...tak rasa sipi sipi malu...hihihi...ngengada kan ko....oh Eri Chan datang gak tapi lambat sebab sorang kami lain arah kalau tak aku memang hangkut sekali tompang aku...dia banyak open housee daaaaaa..

Maktok amani pun ada gak...maktok mama si pepel...ngan aku gak terpanggil mama...mama pepel peramah..suka sembang...dengar dialog kedah aku suka..heheheh...cakap la lagi maktok...sukeee....maktok orang kuat hari tu memang supermak masak all the menu...sedapp n delicous i tell u...pehhhhhhhh semua aku makan...hover lupa diri dan dan malam tu aku sakit perut senak..aku tak kira janji siang nya dah pulun makan...terbaek adalah nasi tomato lawan air asam tomato..pehhhh...nak lagi dan lagi...EA tengok aku makan jeling kemain...buat takpandang jek..EA bising sikit aku makan terlampau banyak risau kan kesihatan bini nya yang asik la nak makan je keje nya...tak de keje lain ke hahhhhhhhhh

Besday girl amani lak hari tu sangat mood tak baik..merengek je...nak pegang pun tak dapat budak si boo sorang tu...dia tau kot besday dia ramai lak orang dewasa celebrate...amani comel sangat...dress putih like princess...rambut tocang dua..tema biru putih...nice color....cik amani kita asikla berjalan ke hulu ke hilir...besday girl on that day kan...syg budak kecik ni jinak merpati takleh pegang langsung memang tak nak...haishh amani penat tau auntie datang nak usik kaco dia...tapi tak nak pulak...for amani...aunty mimy wish hepi belated birthday...walau aku tak baru la terkedek nak hapdate....hahaha sori pepel...aku tak bawa kamera ehsan dari kamera kawan kawan jangan sama aku ek amik gambo ni....sekadar berkongsi kat blog aku je...tak marah kan kan kan,..jom layan gambar ehsan dari kamera lain lain..



birthday girl da boo comel...macam muka karton boo kan....muka bad mood alolo


promote kawan aku nya bisnes Candy Buffet "Semanis Kaseh"....sapa nak leh roger...any occasion...nice kan

semua all the blogger the berbiru biru ikut tema

geng geng blogger pelangi...aku memalu sebab tak kenal...

lepak dulu masa baru sampai amik mood dulu

makan aje ...tak habis habis

makan lagik....

nak nyelit kamera walau tgh makan...bila nak habis tu

ini Neena Anuar....konpom ramai kenal...sapa kenal cabut bulu roma...huhuhu



TO BONDA PEPEL THANKS TAU JEMPUT ...PASNI ADA EVENT KO JANGAN LUPA AKU YERKK...KO LUPA SIAP KO TAHI LALAT MANIS KO TU AKU CABUT...NGEEEE LARIKK








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

Shu Shinju said...

teringin nak jumpa kak mimy..bila la agaknye erk...

Pepel BoNda AmaNi said...

tima kasih intan payung aku...ko sudi jugak datang....walaupun khennnn...maap la nok..klu ada kekurangan kat mana2 yer....harus aku jemput ko join apa2....xyah memalu..aku pun selamber jerk nok...hahahaha
nok...pemes na la aku nie...pemes dalam mimpi aku jerk kot nok..kekekekek

PinKy MoMMa said...

alam maya boleh kenal ramai kawan hehe :)

aku pun tak jumpa ko ngan neena lagi nox..dah aku balik kl ko balik ganu..kita slalu terswitch huhu..

La dOLcE mEa_nAtt said...

besnyer...ramai geng blogger yang hebat2

mamyharraz said...

bestnya dpt g majlis besday se kiut ini :)

mimy,bila mahu jumpa sy pulak? jom! :")

mekchu said...

konpius, ingatkan aku sedang berada di blog fanatik pepel tu.. hehehehe..

ratusiput said...

tu yg aku kate kat cik kitol aku nak raya kl tahun depan :)

Google