THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 December 2014

PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, MILANA BRA, PANTY (Setiap Isnin - Jumaat)


PRE ORDER : ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM SETIAP HARI JUMAAT
PENGHANTARAN    : SETIAP AHAD ATAU ISNIN
PRODUK       : 
  • GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3) 
  • GENIE BRA LACEY HOOK ( 1 PCS RM25) (2 SET RM50)
  • CAMI SHAPER RM35 (1 PCS)
  • MILANA BRA RM45 (1 SET FOR 3) KLASIK ONLY
  • PANTY ( NORMAL/SUPER) (1 FOR RM10, 3 FOR RM28)

                                 ** NOW INCLUDE POSTAGE ONLY RM40 UNTUK 1 SET**




NEW !!!!!!!!!!!!! MILANA BRA 1 SET OF 3 (KLASIK) ONLY RM50 INCLUDE POSTAGE





POSTAGE  : Semenanjung  (1-5 ITEM RM6 / 5-10 ITEM RM10 /ABOVE 10 - free postage)
                      Sabah/ Sarawak  (1-5 ITEM RM10/ 5-10 ITEM RM15 /ABOVE 10 - free postage)

SERVIS POS : POS LAJU 


NOTE  ::
  •  Pembayaran yang di buat pada hari ISNIN - SABTU  SEBELUM JAM 12 TENGAHARI  (Barang akan dipos pada hari Ahad dan Isnin)
  • Pembayaran pada hariAhad  (barang akan di hantar pada minggu berikut nya)



CARA ORDER  :  WHATSAPP 012 2056935 /   EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

DETAIL PEMBAYARAN : (BERSERTA BUKTI ATTACHMENT SLIP)
Payment Details :
Maybank - 164490014052-Norazalimy Abd Hamid
CIMB-7600748704 -Norazalimy Abd Hamid




** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     






26 November 2014

Tahun ke 4 Rumahtangga

Alhamdulillah....syukur hari ini 26 November 2014...genap 4 tahun sudah rumahtangga #mimymegat.... 4 tahun yang aku rasa macam 14 tahun hahaha....advance sangat konon macam lama kenal....semakin lama bersama semakin ko terima segala keburukan kebaikan nya...begitu jugak aku tak sempurna....jodoh yang dtemukan adalah penyatuan melengkapi apa yang kurang dan baik dalam suami isteri....4 tahun adalah masih dalam tempoh mengenali persefahaman hati budi.....iman goyah memang dilambung dek badai gelora,....adat berumah tangga gitu la...

Sepanjang 4 tahun....ada pasang surut hubungan kami....di uji dengan banyak perkara....rumah tangga bergelora....dilambung ombak pun pernah...hampir nak karam pun pernah....iman tak kuat memang rapuh...kunci kebahagian dalam perkahwinan adalah sabar...hanya sabar yang mampu mengatasi segala masalah melanda....yer aku temui kesabaran yang aku berjaya menahan nya dari sebelum ini ...dalam perkahwinan tak rugi bersabar....sabar la selagi mampu....semoga aku terus diberi kekuatan sabar dalam mengharungi dunia rumahtangga yang tak leh jangka apa akan jadi masa hadapan...semoga Allah terus mengekalkan ikatan rumah tangga #mimymegat...amin

Untuk tahun ke 4 ini...ye tahun ke 4 rumah tangga aku memang telah di uji....biarpun orang kata..ek eleh 4 tahun dah gaduh...ah lantak ko la....kalau ko bahagia  tak ada gaduh itu ko punya pasal....bagus la tak gaduh kan..tapi ingat hidup ni macam roda...tak semestinya sekarang ko dah selesa dengan apa kebahagiaan yang Allah bagi maka ko boleh mendabik dada mencemuh orang....satu hari nanti jika kau diuji ingat lah langit tak selalu cerah...aku bukan cakap sapa sapa...tak ada sapa pun....peringatan ini buat aku sendiri..supaya tidak selalu berasa selesa dengan apa yang ada....malah aku panjatkan syukur disebalik ujian aku berjaya mengharungi nya...terima kasih Allah atas ujian mu membuat aku semakin kuat dan di tahun ke 4 kau memberi aku seribu pengertian erti rumahtangga ke jannah mu.......tahniah untuk diri sendiri jugak…ALHAMDULILLAH sudah 4 tahun bergelar isteri masih isteri dan mak orang…amin doakan moga panjang usia rumahtangga ni  ke akhir hayat mungkin....



#throwback gambar kawen manja manja gedik ...hehehe mengimbau kenangan...bestnya jadi pengantin baru hehehehe....siang malam berkepit...now berkepit je ada budak jeles namanya Fayel...dia tak bagi kepit okeh....

4 tahun kawen aku bahagia dengan hadirnya putera kesayangan kami....sayang Fayel...terima kasih Allah pinjaman mu buat kami suami isteri...penambah bahagia dalam rumahtangga kami...

Alhamdulillah 4 years....still counting n counting..i love u ....






23 November 2014

SMLC LipMatte NYX Ready Stock

Hi Salam ...yang ditunggu tunggu...yang di tanya tanya....nah SMLC (Soft Matte Lip Cream) dah sampai....ready Stock.......sapa berminat macam biasa roger eh...SMLC ni laris...so sapa cepat dia dapat.....Order akan dibuka till Ahad ( 23 November 2014)....aku memang buka pre order...sebab nak buat pengeposan sekaligus...penat la nak buat hari hari..every time sampai pos laju je ramai orang la...pos nak tutup la.....so harap memahami ye....TQ...


HARGA : RM26 ( Postage RM6/ SS RM10)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935



Stok Selain warna di bawah yang tak ada jangan di tanya ye sayang sekalian...hanya ini saja yang ada...

Soft Matte Lip Cream (SMLC).....jom order


Yang pasti harga SMLC kat Sephora dah naik....RM29....yuhuuu so pilihan kat tangan anda....heheheh...i still jual RM26





14 November 2014

Syria Instant Beropol



Nak tanya ada sesapa minat tudung bawah ni.....ok aku jual sebab ada permintaan....nama nya Syria Instant Beropol...belum publish ada yang tanya....heheh ..ok sapa nak harga adalah murah dari pasaran...



SYRIA INSTANT BEROPOL

MATERIAL : CHIFFON PLAIN GEORGETTE 
(TAK NIPIS..KAIN BERAT...TAK JARANG)




WARNA : RUJUK GAMBAR




HARGA : 
BUY 1 RM40


 Borong pun boleh 
5-10 for RM25
20 for RM20



ALL INCLUDE POSTAGE !!










Satin Shawl Harga Sama Macam Chiffon Shawl

Seperti di war war kan di canang canang kan.....aku jual satin shawl gak...satin shawl ni ekslusif sikit la ...sesuai kalau nak gi memana ocassion....weeding ke...event ke...ala nk gi keje pun boleh...glam la sikit.....kalau korang tanya kualiti satin ni aku tak leh nak jawab sebab aku tak reti bab rasa kain...aku tau jenis kain aje.......so korang leh try beli satu dan rasa kan jenis kain nya okeh...samada chiffon or satin...kalau orang tanya chiffon jenis berat ke camana leh la gak aku rasa rasa...satin ni memang aku tak reti...tapi aku suka satin....cuma masih gagal membelit dengan kemas..maklum la kain satin kan..licin la sikit....

Satu lagi kalau ada yang macam compare dengan pasar malam...pun aku tak kisah...takpe apa cikai sangat ke kalau sama dengan shawl pasar malam......tudung jual pasar malam pun ada je kualiti sama macam jenama branding top lain....beza kos kedai, branding...tu je so tak yah kondem habis la eh macam pasar malam...sentap tul...aku pun beli tudung pasar malam apa....jalan tar tu pun kategori pasar malam gak tau....so terpulang pada duit korang gak la...nak yang murah leh cari branding..nak borong meh la beli pasar malam or tudung borong aku jual ...

Okeh tu je...hehehe bukan marah tapi bgtau aje...duit masing masing....yang pakai rasa pun korang gak...kita tak leh paksa hak orang nak beli apa pun...ok mari cuci mata satin shawl lak....harga tetap murah...sebab dah aku bgtau ....aku seboleh akan jual harga mampu milik sebab aku pun pembeli jugak walaupun peniaga...gitewwww



SATIN SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : SATIN 

UKURAN : 185 CM X 60 CM (CURVE)-
 sama macam chiffon

WARNA :
Limited sila rujuk gambar ye


Grey gelap macam hijau & mint green hijau

Brown dan Light Brown
Purple macam biru dan purple 

Merah Cili dan Hijau Petronas

Ok akak dah cop hijau petronas....ngeeeeee nak pakai dinner ...tunggu ok cana la nak belit satin ni

HARGA :  

BUY 1 RM23

BUY 2 RM22

BUY 3 RM20
 Borong pun boleh 

6-10 for RM15

20 for RM12





Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935


STOK CHIFFON SHAWL LATEST...KASI TURUN HARGA ....JOM BORONG

Ok korang sebelum cuti weekend 2 hari ni....boleh la cuci mata layan poket..chiffon shawl is back....jangan tanya stok warna yang tak ada yer...warna akan update stok yang memang sedia ada...kilang update warna maka itu la warna terbaru nya...material kali ni confirm 100% okeh sangat...dan kain berat.....









CHIFFON SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : CHIFFON PLAIN GEORGETTE 
(TAK NIPIS..KAIN BERAT)

UKURAN : 185 CM X 60 CM (CURVE)

WARNA :
BLACK
ROYAL BLUE
NAVY BLUE
EMERALD GREEN
BROWN
LIGHT BROWN
PINK CHERRY
PINK HOT
YELLOW
OFF WHITE /CREAM
PURPLE



HARGA :  markdown price!!!!!!!!!!

BUY 1 RM25 RM23

BUY 2 RM22

BUY 3 RM20

 Borong pun boleh 

6-10 for RM15

20 for RM12



** JUGA TERDAPAT SATIN SHAWL...HARGA ADALAH SAMA TERTERA DI DI ATAS...GAMBAR AKAN DI UPLOAD NEXT..

Selfie sikit...pakai shawl navy blue



Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935

Google