THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 December 2014

PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, MILANA BRA, PANTY (Setiap Isnin - Jumaat)


PRE ORDER : ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM SETIAP HARI JUMAAT
PENGHANTARAN    : SETIAP AHAD ATAU ISNIN
PRODUK       : 
  • GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3) 
  • GENIE BRA LACEY HOOK ( 1 PCS RM25) (2 SET RM50)
  • CAMI SHAPER RM35 (1 PCS)
  • MILANA BRA RM45 (1 SET FOR 3) KLASIK ONLY
  • PANTY ( NORMAL/SUPER) (1 FOR RM10, 3 FOR RM28)

                                 ** NOW INCLUDE POSTAGE ONLY RM40 UNTUK 1 SET**




NEW !!!!!!!!!!!!! MILANA BRA 1 SET OF 3 (KLASIK) ONLY RM50 INCLUDE POSTAGE





POSTAGE  : Semenanjung  (1-5 ITEM RM6 / 5-10 ITEM RM10 /ABOVE 10 - free postage)
                      Sabah/ Sarawak  (1-5 ITEM RM10/ 5-10 ITEM RM15 /ABOVE 10 - free postage)

SERVIS POS : POS LAJU 


NOTE  ::
  •  Pembayaran yang di buat pada hari ISNIN - SABTU  SEBELUM JAM 12 TENGAHARI  (Barang akan dipos pada hari Ahad dan Isnin)
  • Pembayaran pada hariAhad  (barang akan di hantar pada minggu berikut nya)



CARA ORDER  :  WHATSAPP 012 2056935 /   EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

DETAIL PEMBAYARAN : (BERSERTA BUKTI ATTACHMENT SLIP)
Payment Details :
Maybank - 164490014052-Norazalimy Abd Hamid
CIMB-7600748704 -Norazalimy Abd Hamid




** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     






22 September 2014

Nasi Arab by Arabian Kitchen - Hanya valid COD !!!!!!!!!!!!

Maaf baru hari ni sempat nak up pasal nasi arab terlajak laris...ye sejak entry cara mudah masak nasi arab mendhi di sini..masa tu harga pun masih murah lagi RM14....now harga dah naik ye...memang tertera di packaging 1/2 kg RM17..1 kg RM30...permintaan untuk nasi arab ni terlampau banyak...hari hari aku dapat email...lagi nak raya ada ocassion...nasi arab by Arabic Kitchen ni adalah tersedap yang aku pernah rasa...tanya jugak testimonial lain ..ramai suka yang ni berbanding keluaran lain di pasaran....mudah di masak...tak perlu menumis...siap sedia bahan.....nak cuba kena la try beli...nak raya ni....

Untuk order sebelum ni...minta maaf kadang aku tak sempat nak reply...maaf ye kadang lupa....dan kadang aku dah penat reply benda yang sama...iaitu nasi arab keluaran arabian kitchen ni tak boleh pos...ahanya boleh jual COD....ye COD only...sebab packaging dia adalah frozen food...dan plastik dalam aluminium foil...so tak sesuai untuk pos...perkhidmatan kos pos akan bertambah....caj akan tinggi....so better COD....COD COD area adalah di 

Bangsar, Menara TM - Free working hours ( Mon- Fri)
Petronas Batu Caves - Free After working hours,/ weekend
Kawasan sekitar wangsa maju, ampang tambahan caj RM10


Whatsapp/ Telegram untuk order COD - 0122056935
Email - nor.zmy@gmail.com


** Sila order sehari sebelum...




Nasi Arab by Arabic Kitchen produk frozen..so no POS...hanya COD saja...

Harga adalah tertakluk pada pasaran dalam brouchure ni ye..haraga termasuk dengan beras ye...



Nasi Arab Mendhi yang senang mudah...dan sedap...1/2 kg beras harga RM17....

Keluaran baru Nasi Arab Mesri Bookhari...RM19 utk 1/2 kg beras











Motivasi Hari Isnin Untuk Diri Sendiri




Dalam diri aku ...aku memang memegang prinsip seperti kata kata di atas....bunyi macam sombong berlagak ...perasan gile....ko la terbaik sangat...deeerrr.....dah la gemuk tak sedar....wo who cares....??? aku memang pegang kata kata ni dalam diri aku...biar la orang nak kata apa saja..sombong ke...gemuk ke...perasan ke...over ke..apa aje la...sebab kata kata ni aku jadi diri aku yang sebenar..dan aku kenal diri aku sapa..dan aku konfiden dengan diri aku sendiri even orang tak kata pun... ye tak de sapa kata...tapi aku yakin dengan diri aku...macam lagu akademi fantasia tu...atas dasar keyakinan diri ko akan berpijak dengan aura positif walau ada sedikit negatif...well said..kita manusia iron negatif pasti terselit tu tak boleh lari..cuma kita kalau boleh jangan la selalu negatif...bila negatif datang mula perasaan prasangka buruk akan datang...kalau boleh kita jauh kan ..rendah diri dengan bentuk badan?? terima la kekurangan kelemahan diri kita seadanya...apa yang kurang kita ubah utnuk kebaikan..kelemahan yang ada kita ganti dengan kekuatan yang ada pada kita....apapun paling penting mesti yakin dan percaya dengan diri sendiri....yakin la...yer yakin...baru confidence kita sama tak akan rasa kurang nya dengan orang lain...setiap kita ada masalah tersendiri..semua masalah pasti ada jalan keluar... "Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya"..ya benar sama sekali..sekian muhasabah diri sendiri yang serba kekurangan bukan menuding jari...





"be who u want to be not what others to see..nobody is perfect and i am nobody"

12 September 2014

Update Tracking NYX Batch 4



Hi ni order untuk tracking pre order NYX...Insha Allah estimated dalam minggu depan sampai la Malaysia..sesama kita doa segalanya berjalan lancar tanpa halangan kastam ye.....ok 


Tracking Number: CJ407925885US



10 September 2014

Milana Bra Dah Ada Jual Juga Disini

Seperti sedia maklum ...aku memang menjual Genie Bra...Alhamdulillah Genie bra sehingga kini masih lagi mendapat permintaan..Genie Bra ni sedap pakai...dah cuba sekali akan beli berkali kali..pastu promote kawan kaawan..sedara mara..mak kakak adik....tak payah nak cerita gebang sangat...beli sekali cuba...testimonial aku berlambak lambak cakap best...cuma tak reveal dalam blog je....tak sempat nak crop satu satu.....tak best takpe itu terpulang pada selesa masing masing....sapa suka ok je...tak suka jangan la nak menyalahkan peniaga....macam la genie bra ni aku yang jahit kan...genie bra ni keluaran kilang....barang pun bukan kilang malaysia..kilang dari china nun....

Ok untuk yang suka genie bra tu..ada satu lagi koleksi menarik ada renda renda...nama dia MILANA BRA....cantik uollss....didatangkan dalam set of 3 jugak...jimat jugak...harga RM45..termasuk postage RM50...warna yang ada set klasik saja....so sapa yang suka style unik renda renda seksi jangan lupa dapatkan milana bra....order milana bra dah dibuka...dan sedia maklum untuk ke berapa kali ni....aku jual pre order seminggu ye....setiap jumaat order closed with payment..dan barang akan di pos setiap hari ahad...so jangan duk ulang tanya ready stok ke tak ....please sayang sayang...pre order ye....pre order kena sabar menunggu barang sampai tiba dengan tenang...dont worry aku bukan penipu nya orang...selama jual genie bra ni...semua dah selamat sampai ke tangan tuan empunya badan....


**BERMINAT NAK ORDER UNTUK PRODUK SEPERTI

  • GENIE BRA
  • GENIE CAMI SHAPER
  • MILANA BRA
  • HIGH WAIST PANTY ...


SILA KLIK LINK http://nurmimy.blogspot.com/2014/06/pre-order-genie-bra-cami-shaper-panty.html YE...UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA....TERIMA KASIH JUGA UNTUK CUSTOMER YANG MASIH BERMINAT MEMBELI PRODUK INI...MUAHH I LOVE U MY CUSTOMER









09 September 2014

Update Warna Kimono Chiffon Cardigan

Hai semua semua....hari ni nak update KIMONO CHIFFON CARDIGAN yg stylo tu...ramai nak tengok rupa sebenar,....aku jual aku beli tau...kemain berhelai helai aku beli...hehehe...sebab aku suka ....aku ada banyak dress yang ikut bentuk badan...jadi sangat sesuai la aku padan kan dengan kimono chiffon cardigan ni..so dalam pakai dress luar cover dengan kimono cardi....nampak kelas tau...nak pakai ngan tshirt pun boleh. pastu pakai jeans...walaweh...smart la...nanti aku nak try la.....fungsi kimono cardi ni...coleh la tutup cover susuk badan....i like it so much...boleh jugak pakai gi kenduri padan dengan keronsang besor kat depan...cun sangat la wehhhhhhhhhh.....nak jimat korang beli kain jahit sendiri...sapa yang reti jahit la kann..yang tak reti jahit boleh order dengan iolls...iolls jual pun sebab aku sendiri nak beli jugak ...so sama sama la kita membeli....meh cuci mata tengok KIMONO CHIFFON CARDIGAN....haraga RM55 ye uolls...RM55 je...beli lebih dari 1 ada diskaun ...beli 1 tetap la RM55 termasuk pos tau....penjualan secara PRE ORDER ye..setiap jumaat aku amik stok then ahad pos.....so sila la memahami dan bersabar....terima kasihhhhhhhhhhhhhhhhhh

Koleksi warna untuk minggu ini


Koleksi ke 2 Maroon dari almari ku...dalam tu dress pink lycara ikut body so mix match ngan kimono chiffon cardi...so cana ...bergabung tak....


CARA ORDER  :  
WHATSAPP 012 2056935 /   EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

DETAIL PEMBAYARAN : 
(BERSERTA BUKTI ATTACHMENT SLIP)
Payment Details :
Maybank - 164490014052-Norazalimy Abd Hamid
CIMB-7600748704 -Norazalimy Abd Hamid


PRE ORDER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 



Google