THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 December 2014

PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, PANTY (Setiap Isnin - Jumaat)


PRE ORDER : ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM SETIAP HARI JUMAAT
PENGHANTARAN    : SETIAP SABTU ATAU ISNIN
PRODUK       : GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3) 
                          GENIE BRA LACEY HOOK ( 1 PCS RM25) (2 SET RM50)
                          CAMI SHAPER RM35 (1 PCS)
                          PANTY ( NORMAL/SUPER/EXTRA ) (1 FOR RM10, 3 FOR RM28)

                     ** NOW INCLUDE POSTAGE ONLY RM40 UNTUK 1 SET**

POSTAGE  : Semenanjung  (1-5 ITEM RM6 / 5-10 ITEM RM10 /ABOVE 10 - free postage)
                      Sabah/ Sarawak  (1-5 ITEM RM10/ 5-10 ITEM RM15 /ABOVE 10 - free postage)

SERVIS POS : POS LAJU 


NOTE  ::
  •  Pembayaran yang di buat pada hari ISNIN - SABTU  SEBELUM JAM 12 TENGAHARI  (Barang akan dipos pada hari Ahad dan Isnin)
  • Pembayaran pada hariAhad  (barang akan di hantar pada minggu berikut nya)



CARA ORDER  :  WHATSAPP 012 2056935 /   EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

DETAIL PEMBAYARAN : MAYBANK  & CIMB (BERSERTA BUKTI ATTACHMENT SLIP)


** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     






29 August 2014

buat masa ni tak ada update sebarang cerita mengarut dari tuan blog...sebab mood malas ...boring..menyampah semua ada...hahaha...ok ini biasa bg blogger..oleh itu bye bye blog...jumpa lagi nanti ...

26 August 2014

NYX Cosmetic Pre Order Batch 4 tarikh tutup 28 AUGUST 2014 BY 4 PM

Salam semua....tarikh tutup NYX batch 4 adalah pada 28 August 2014 ni ye..sesapa yang dah bagi order dan nak order segera la sebelum tarikh tertera ye.....order akan disubmit terbang ke USA pada hari yang sama 28/8/2014, Jumaat....maybe dah complete aku terus je klik send order...so lepas tu yang dah order sila la menunggu penuh kesabaran....tak sabar tak dapat tolong....ada pilihan cari reseller cepat...tracking update akan di beritahu dari semasa ke semasa...jangkaan tempoh masa adalah 2-3 minggu dari tarikh tutup...sekian terima kasih...so mari la mengorder...cepat ye...



Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/ telegram : 0122056935

**harga tak termasuk postage ( semenanjung RM6/ SS RM10)



rujuk senarai semua harga produk nyx seperti dibawah ye....nak tanya lebIh lanjut dan gambar..rujuk website....www.nyxcosmetic.com





22 August 2014

Malaysia Berkabung 22 August 2014

Salam Takziah untuk seluruh rakyat Malaysia...hari ini hari berkabung negara ..hari jumaat....20 Jenazah mangsa MH17 selamat di bawa pulang Malaysia...sedih sebak menyelubungi semua...aku pasti ramai yang turut sama bertafakur dan memsedekahkan Al Fatihah kepada jenazah...tak tau nak cakap apa...sebak sebak...walau bukan ada kalangan ahli keluarga or kawan  dalam tu...tapi kita manusia ada perasaan...sedikit sebanyak perasaan hiba ada dalam diri kita tatkala sesuatu kesedihan berlaku.....semoga roh umat islam ditempat kan disisi orang yang beriman Al Fatihah...22 August yang akan dikenangi....mari kita berlapang dada....positif kan pikiran...ada yang kata istilah berkabung bertafakur bertentangan dengan agama islam...Wallahualam..banyak sangat orang share itu ini.......apapun kita 1 malaysia anggap la ini satu simbolik untuk sebuah penghormatan..kematian bukan untuk diratapi..disebalik ini ad sedikit terbit rasa keinsafan..Insha Allah




19 August 2014

Celak VIVA Murah RM20 termasuk postage

Aku pernah buat tutorial celak paling best ever...sehingga aku tak beli dah cap lain....wahh ayat kemahen....so ada la yang pm..inbox berminat nak berviva viva jugak....kan aku pernah cakap aku pun beli dengan orang...celak ni dari INDON ....import gitu..seberang aje....so kali ni orang tu laju laju bagitau ..."kak stok celak kening viva ada....sesapa nak boleh la."..sapa cepat dia dapat...stok limited...huhuhu...ok aku harus la beli buat stok katanyaaaaa.....celak viva dari indon ni payah nak dapat....sejak pakai viva ni...aku tak suka celak lain...celak viva ni terbaik...tekstur senang membentuk...pekat hitam...suka sangat...so sapa sapa yang ada pm, inbox, whatsapp aku hari tu...nah sila la beli...cepat eh limited..tak silap kawan cakap ada 10 je...so aku nak standby beli 2 so tinggal 8....lambat bye bye...


harga RM20 inc postage




harus la tunjuk selfie kening cap VIVA juga....VIVA ada umppph....tekstur best..hitam pekat....cuba la pasti suke suke suke


Ok belanja muka budak cantik pakai celak VIVA...amacam cantik kan kan kan.....kalau dah cantik.....wawa cantik nya alahai ko ni...mcam doll



WHATSAPP/ TELEGRAM : 012 2056935 / 

  EMAILnor.zmy@gmail.com









18 August 2014

Masing Masing Punya Masalah...Sapa ada Bank In Duit 11 Aug...

Salam uolls...macam lama je tak bersiaran...memula bzz ..pastu malas pastu sudah nya bersambung dengan kesihatan kurang baik...so berehat la kita seketika...dapt MC doc bagi suh rest ...bertambah rest lagi henpon aku problem tak leh cas bateri...so ada data customer beli barang dalam tu aku tak ingat...runsing aku....so kepada yang ada buat pembayaran pada 11 August...ada 2 orang...sorry tak sempat nak salin dalam buku...sila tampil ye...serius tak ingat order korang....data semua dalam hp yang tak boleh cas...so hp tu repair....masih tak siap siap lagi...tolong sangat sangat ye....please la hope korang baca la blog ni...cuma ingat yang sorang tu beli 3..sorang lagi beli 1...tu je..hukhuk...

Pasal kesihatan pulak...tak berapa memberangsangkan..sejak lepas raya....drop eye semakin menjadi jadi...double vision dah mula dah...ah cuak melanda...signal sudah kembali...seperti yang tau dan tak tau...aku adalah pesakit myastenia gravis (lemat otot)...so lama aku survive almost 18 tahun ....tapi alah bisa tegal biasa...dah immune ...so life aku macam biasa...setelah 18 tahun dah biasa survice...drop eye kembali semula..sangat la mendebarkan aku..ini memang signal memula aku kena...so checkup semula untuk kepastian...hmmm..dugaan kecil untuk muhasabah diri...nampak nya kena makan steroid semula...hope tak lama la makan steroid ni...kesan berpanjangan memang menakutkan....next month ada ct scan mri...adeh lama tak buat ctscan aku jadi cuak...apa pun semoga yang baik baik saja..apa jadi aku keep positif......ok tak yah kesian sangat kat aku eh..tak minta simpati  pun....aku dah lalui 18 tahun ...move on untuk terus cekal untuk bertahan beberapa tahun akan datang..



nampak tak...mata kecik sebelah...letak ig ramai kat sakit mata ke...huhuhu..sib baik akak cover eyeliner dik...hahaha...

Bahan ujikaji doktor....heheheh...cucuk kiri cucuk kanan....sakit tak...?? ala gigit semut je # berlagakayat...ngeeeeeeeeeee


Hukhuk prednisolone in da house....nak tak nak kena makan balik...sobsssssssssss...steroid dalam badan aku ni oii...pasni aku gemuk mendadak tolong jangan tegur hehehe...

Whatsapp problem ...alert plsss...so kalau tak leh whatsapps..TELEGRAM ado eh....






PERHATIAN !!!!! SESAPA ADA BANK IN DUIT MAYBANK TARIKH 11 AUG....ADA 2 ORANG ...TAPI AKU TAK INGAT...WHATSAPP DATA PROBLEM...SILA INFORM ASAP EH...NAK PACKING ORDER KORANG...HOPE BACA LA YE..TQ


































Google