THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 December 2014

PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, MILANA BRA, PANTY (Setiap Isnin - Jumaat)


PRE ORDER : ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM SETIAP HARI JUMAAT
PENGHANTARAN    : SETIAP AHAD ATAU ISNIN
PRODUK       : 
  • GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3) 
  • GENIE BRA LACEY HOOK ( 1 PCS RM25) (2 SET RM50)
  • CAMI SHAPER RM35 (1 PCS)
  • MILANA BRA RM45 (1 SET FOR 3) KLASIK ONLY
  • PANTY ( NORMAL/SUPER) (1 FOR RM10, 3 FOR RM28)

                                 ** NOW INCLUDE POSTAGE ONLY RM40 UNTUK 1 SET**




NEW !!!!!!!!!!!!! MILANA BRA 1 SET OF 3 (KLASIK) ONLY RM50 INCLUDE POSTAGE





POSTAGE  : Semenanjung  (1-5 ITEM RM6 / 5-10 ITEM RM10 /ABOVE 10 - free postage)
                      Sabah/ Sarawak  (1-5 ITEM RM10/ 5-10 ITEM RM15 /ABOVE 10 - free postage)

SERVIS POS : POS LAJU 


NOTE  ::
  •  Pembayaran yang di buat pada hari ISNIN - SABTU  SEBELUM JAM 12 TENGAHARI  (Barang akan dipos pada hari Ahad dan Isnin)
  • Pembayaran pada hariAhad  (barang akan di hantar pada minggu berikut nya)



CARA ORDER  :  WHATSAPP 012 2056935 /   EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

DETAIL PEMBAYARAN : (BERSERTA BUKTI ATTACHMENT SLIP)
Payment Details :
Maybank - 164490014052-Norazalimy Abd Hamid
CIMB-7600748704 -Norazalimy Abd Hamid




** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     






23 November 2014

SMLC LipMatte NYX Ready Stock

Hi Salam ...yang ditunggu tunggu...yang di tanya tanya....nah SMLC (Soft Matte Lip Cream) dah sampai....ready Stock.......sapa berminat macam biasa roger eh...SMLC ni laris...so sapa cepat dia dapat.....Order akan dibuka till Ahad ( 23 November 2014)....aku memang buka pre order...sebab nak buat pengeposan sekaligus...penat la nak buat hari hari..every time sampai pos laju je ramai orang la...pos nak tutup la.....so harap memahami ye....TQ...


HARGA : RM26 ( Postage RM6/ SS RM10)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935



Stok Selain warna di bawah yang tak ada jangan di tanya ye sayang sekalian...hanya ini saja yang ada...

Soft Matte Lip Cream (SMLC).....jom order


Yang pasti harga SMLC kat Sephora dah naik....RM29....yuhuuu so pilihan kat tangan anda....heheheh...i still jual RM26





14 November 2014

Syria Instant Beropol



Nak tanya ada sesapa minat tudung bawah ni.....ok aku jual sebab ada permintaan....nama nya Syria Instant Beropol...belum publish ada yang tanya....heheh ..ok sapa nak harga adalah murah dari pasaran...



SYRIA INSTANT BEROPOL

MATERIAL : CHIFFON PLAIN GEORGETTE 
(TAK NIPIS..KAIN BERAT...TAK JARANG)




WARNA : RUJUK GAMBAR




HARGA : 
BUY 1 RM40


 Borong pun boleh 
5-10 for RM25
20 for RM20



ALL INCLUDE POSTAGE !!










Satin Shawl Harga Sama Macam Chiffon Shawl

Seperti di war war kan di canang canang kan.....aku jual satin shawl gak...satin shawl ni ekslusif sikit la ...sesuai kalau nak gi memana ocassion....weeding ke...event ke...ala nk gi keje pun boleh...glam la sikit.....kalau korang tanya kualiti satin ni aku tak leh nak jawab sebab aku tak reti bab rasa kain...aku tau jenis kain aje.......so korang leh try beli satu dan rasa kan jenis kain nya okeh...samada chiffon or satin...kalau orang tanya chiffon jenis berat ke camana leh la gak aku rasa rasa...satin ni memang aku tak reti...tapi aku suka satin....cuma masih gagal membelit dengan kemas..maklum la kain satin kan..licin la sikit....

Satu lagi kalau ada yang macam compare dengan pasar malam...pun aku tak kisah...takpe apa cikai sangat ke kalau sama dengan shawl pasar malam......tudung jual pasar malam pun ada je kualiti sama macam jenama branding top lain....beza kos kedai, branding...tu je so tak yah kondem habis la eh macam pasar malam...sentap tul...aku pun beli tudung pasar malam apa....jalan tar tu pun kategori pasar malam gak tau....so terpulang pada duit korang gak la...nak yang murah leh cari branding..nak borong meh la beli pasar malam or tudung borong aku jual ...

Okeh tu je...hehehe bukan marah tapi bgtau aje...duit masing masing....yang pakai rasa pun korang gak...kita tak leh paksa hak orang nak beli apa pun...ok mari cuci mata satin shawl lak....harga tetap murah...sebab dah aku bgtau ....aku seboleh akan jual harga mampu milik sebab aku pun pembeli jugak walaupun peniaga...gitewwww



SATIN SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : SATIN 

UKURAN : 185 CM X 60 CM (CURVE)-
 sama macam chiffon

WARNA :
Limited sila rujuk gambar ye


Grey gelap macam hijau & mint green hijau

Brown dan Light Brown
Purple macam biru dan purple 

Merah Cili dan Hijau Petronas

Ok akak dah cop hijau petronas....ngeeeeee nak pakai dinner ...tunggu ok cana la nak belit satin ni

HARGA :  

BUY 1 RM23

BUY 2 RM22

BUY 3 RM20
 Borong pun boleh 

6-10 for RM15

20 for RM12





Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935


STOK CHIFFON SHAWL LATEST...KASI TURUN HARGA ....JOM BORONG

Ok korang sebelum cuti weekend 2 hari ni....boleh la cuci mata layan poket..chiffon shawl is back....jangan tanya stok warna yang tak ada yer...warna akan update stok yang memang sedia ada...kilang update warna maka itu la warna terbaru nya...material kali ni confirm 100% okeh sangat...dan kain berat.....









CHIFFON SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : CHIFFON PLAIN GEORGETTE 
(TAK NIPIS..KAIN BERAT)

UKURAN : 185 CM X 60 CM (CURVE)

WARNA :
BLACK
ROYAL BLUE
NAVY BLUE
EMERALD GREEN
BROWN
LIGHT BROWN
PINK CHERRY
PINK HOT
YELLOW
OFF WHITE /CREAM
PURPLE



HARGA :  markdown price!!!!!!!!!!

BUY 1 RM25 RM23

BUY 2 RM22

BUY 3 RM20

 Borong pun boleh 

6-10 for RM15

20 for RM12



** JUGA TERDAPAT SATIN SHAWL...HARGA ADALAH SAMA TERTERA DI DI ATAS...GAMBAR AKAN DI UPLOAD NEXT..

Selfie sikit...pakai shawl navy blue



Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935

13 November 2014

30DC : 5 Lagu CInta Kegemaran Anda

Hari Ke 8 challlenge soalan nya sempoi je 5 lagu cinta kegemaran...ewahhhhhhhhh.....kemain ...nak lagu cinta pulak...hehehe baiklah...soalan tak mencabar sangat...tapi ku akui aku ni suka nau melayan lagu.....zaman muda memang dah bergelumang dengan lagu...eh zaman sekarang jugak....masuk kete je memandu mesti kena dengar lagu...wajib...dengar lagu adalah emosi sebenarnya...perasaan pun ikut sama....kalau lagu rancak happy...lagu sedih sobssss feeeling...gitewww..

Ok nak jawab ringkas je,,,,5 Lagu Cinta Kegemaran Anda...actually ni throwbacak lagu masa cinta cinta dengan Bang megat...biasa lah gedik..merajuk je tuju lagu...asal sayang je tuju lagu...haktui..tetiba aku rasa macam nak muntah ingat throwback...apakah...gedik sangat peel tu anje anje...heheh...apapun biasalah tu mood jiwang jiwang dalam hati ada taman


1. Mulanya Disini - Freedom
Aku bila dengar lagu ni ...akan sengeh kerang...confirm...sebab teringat kembali zaman berkenalan bang megat...pertama kali duk kenan kenan...dalam kete ada lagu ni pastu...dua dua terfeeling layan ...suka tang lirik dia ..sweet la...
                                    Mulanya Di Sini - FREEDOM


Tibanya di sini

Bagai terulang lagi
Kisah yang indah
Di antara kita berdua

Sehingga di sini
Tiada berpaling lagi
Kita berteman
Seiring jalan dan sehaluan

Sama sama menjejak mimpi
Sama sama mencari dan menanti
Segalanya direstui cinta sejati
Sama sama gunung didaki
Sama sama turun ke lembah sepi
Suka duka bersama dirasai

Mulanya di sini
Ku kenali dirimu
Sehingga kini
Sehingga ke akhir waktu

Akhirnya di sini
Ku kenali hatimu
Sehingga kini
Kita akan terus berlalu

Di hadapan kita ada jalan
Menuju di kejauhan ada sinar menanti
Di penghujung perjalanan ini

Oh... sambil bernyanyi
Mendendang senandung yang syahdu
Riangnya hati dan indah duniaku


2. Halaman Asmara- Awie/ Ziana Zain
Eh lagu raya hahaha...iyer sebab cinta kitaorang berputik masa raya...jadi masa raya asik la duk putar lagu ni...so macam kena sangat la....raya pun ketemu family...gitu..so ni memang lagu kenangan cinta kitaorang....so tiap kali raya ...lagu ni berkumandang....aku nganbang megat akan karok lagu ni sama sama dalam ketee feeling awie n ziana zain

3. Keabadian Cinta - Anuar Zain
Jangan kecam bahahah...tetiba ada pulak lagu ni dalam kisah cinta....tak sengaja....ada kisah sebenarnya...masa gaduh lagu ni berkumandang terus memasing nangis...poyo...ok bye tak nak citer rasa gedik gile...tapi lagu ni memang win la...tak memasal jadi lagu masa bercinta

4. Sempurna - Andra & The BackBorne
Lagu yang diputarkan semasa wedding...lirik dia adalah perfecto....sesuai sangat jadi lagu cinta....masa kawen tu dengar lagu ni terus semangat naik pelamin membara bara...
SEMPURNA
Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan slalu memujamu
Di setiap langkahku
Ku kan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa ku bayangkan hidupku tanpa cintamu

*Janganlah kau tinggalkan diriku
Tak kan mampu menghadapi semua,
hanya bersamamu ku akan bisa
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku, lengkapi diriku
oh sayangku kau begitu,

sempurna....

Kau genggam tanganku
saat diriku lemah dan terjatuh
kau bisikan kata yang hapus semua sesalku



5. All Of Me- John Legend
Ni lagu masa kini aku suka...lagu omputih...john legend suara macho sedap...bila dengar automatik ko akan teringat orang yagn disayangi....rasa nak peluk peluk time tu kan kan....bestnya lagu ni...still tak boring....siap jadi ringtone ...tengok lirik dia menusuk kalbu oiii....








Google