THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 December 2015

READY STOCK !!!! GENIE BRA , CAMI SHAPER, MILANA BRA, PANTY (Setiap Isnin - Jumaat)


ORDER : ORDER BESERTA PEMBAYARAN SETIAP HARI (READY STOCK)
PENGHANTARAN    : ISNIN - JUMAAT (BAYARAN SEBELUM JAM 12 TENGAHARI)
PRODUK       : 
  • GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3) 
  • GENIE BRA LACEY HOOK ( 1 PCS RM25) (2 SET RM50)
  • CAMI SHAPER RM35 (1 PCS)
  • MILANA BRA RM45 (1 SET FOR 3) KLASIK ONLY
  • PANTY ( NORMAL/SUPER) (1 FOR RM10, 3 FOR RM28)

                                 ** NOW INCLUDE POSTAGE ONLY RM40 UNTUK 1 SET**




NEW !!!!!!!!!!!!! MILANA BRA 1 SET OF 3 (KLASIK) ONLY RM50 INCLUDE POSTAGE





POSTAGE  : Semenanjung  (1-5 ITEM RM6 / 5-10 ITEM RM10 /ABOVE 10 - free postage)
                      Sabah/ Sarawak  (1-5 ITEM RM10/ 5-10 ITEM RM15 /ABOVE 10 - free postage)

SERVIS POS : POS LAJU 


NOTE  ::
  •  Pembayaran yang di buat pada hari ISNIN - JUMAAT  SEBELUM JAM 12 TENGAHARI  (Barang akan dipos pada hari yang sama
  • Pembayaran pada hari Sabtu-Ahad  (barang akan di hantar pada minggu berikut nya)



CARA ORDER  :  WHATSAPP 012 2056935 /   EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

DETAIL PEMBAYARAN : 
(BERSERTA BUKTI ATTACHMENT SLIP)
Payment Details :
Maybank 
CIMB




** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     






30 January 2015

Jejak Customer Shawl Nama Nor Aminah

Heheh ini pun leh masuk entry...ye sebab customer ni sure baca blog...eh ko confident...ok semalam whatsapp aku tetiba je crack..pastu lost data...sekelip mata...so aku nak buat pos shawl....eee geram tul...so please be alert je customer bernama Nor Aminah, payment via CIMB, total order 3 helai shawl....sila whatsapp kakmi balik ye......pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

26 January 2015

Salon Du Chocolat

Ni story last 2 minggu...ampun baru nak story...nak share tempat makan coklat selain dipndip yang femes tu...ni macam dipndip tapi lain company..rasa lebih kurang sama....menu pun sama jugak lebih kurang...berbeza sikit tang harga....rasa coklat still sama cuma beza kepekatan kemanisan coklat tu....yang paling best tak ada caj tax tersembunyi...serius!!...servive caj pun takde....makan dengan tenang ye tengok harga menu tanpa kira baper la lebihan caj tax ni ...

Nama tempat makan menikmati coklat ni ialah Salon Du Chocolat....pernah dengar tak...tak pernah dengar takpe...meh aku bagitau.. ..so far Salon Du Chocolat ada 2 tempat yang aku tau Publika, Harmtamas & Quill CIty Mall, Kg Baru...yang paling dekat nak tuju balik keje ...harusla Quill City Mall...Zura call jom makan coklat...balik keje janji terus laju je ...Zura bff makan sedap dan gosip hehehe...yang ajor Salon Du Chocolat ni dia juga la...haishh la..ada aje ko mengoda aku...pantang aku coklat ni....

Menu dia sama macam dipndip...unsur coklat...aku pilih menu waffle half...pehhhhhh baru gigit sedappp nya coklat dia....tak manis...sedap sangat...terus tamak order lagi nak donut lak...eh memang dasar tak takut gemuk ni...lalalala...belasah makan coklat tak ingat donat...kakmi bagi 5 bintang sebab best sangat ni...dah makan tu terus la memasing ingat anak kat rumah oii...memasing pakat order untuk anak anak..Yaya beli kan zura waffle...Aku beli kan Fayel Waffle Stick...upah balik lambat hehehe...peel mak mak gini la...asal kuar balik lambat ke ...makan ke apa mesti untuk anak...naluri ....

So settle semua bayar...total makan all in puas hati takde tax....amount memang nett apa ko makan ikut harga menu....lapang dada tak ada tax...weehooo mari  kita pulang rumah anak dan suami menanti nak makan coklat gak...huhu so korang yang suka makan coklat leh try salon du chocolat ye...puas hati makan banyak tanpa risau caj tersembunyi kay....



Buku Menu...uuuu tak sabar nya meh belek

Membelek menu macam membaca...pening nak pilih nak makan apa...rasa nak semua

Hehheheh aku blur dah ni sampai peluk buku menu....tanya zura apa aku nak makan ni wehhhhhhh...

at last menu we all....

Jemput makan......

Bismillah & ngappppppppp

bil sampai...best tak ade sebarang tax

Nampak tak tapau di tangan ...upah sebab tinggalkan anak so dapat habuan dari mak memasing

Salon Du Chocolate best....nak datang lagi makan crepe lak..tq zura...pasni kita dating petang lagi..lokasi lain

Fayel happy mama balik bawa waffle stick..nyum nyum ...








23 January 2015

NEW Chiffon Shawl is Back 2015

Maaf ye korang tak sempat nk update blog...bzz sikit ..so sorry jugak hari ni update bisnes je...supplier roger roger shawl dah ada stok..yuhuuuuuuuu...so pada yang tanya tu...boleh la cuci mata tengok chiffon shawl warna seperti dibawah..dan secara tak langsung aku pun memborong gak nk tambah koleksi warna...dari akut ak reti pakai shawl now...shawl 2 minit siap....dah pro weh...chifoon shawl aku ni kain sedap senang bentuk...labuh jugak...so mari kita tambah koleksi warna shawl termurah dalam pasaran....aku jual murah tau...so mampu milik nak beli banyak banyak...silaaaaaaaa



CHIFFON SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : CHIFFON PLAIN GEORGETTE 
(TAK NIPIS..KAIN BERAT)

UKURAN : 185 CM X 70 CM (CURVE/RECTANGLE)

WARNA : (SILA RUJUK GAMBAR DI BAWAH YE)
BEIGE CREAM
PEACH ORANGE
SOFT PINK
DUSTY PINK
PINK
SHOCKING PINK
LILAC PURPLE
PURPLE
DARK PURPLE
LIGHT BLUE
BLUE OCEAN
DARK GREY
MUSTARD
RED
MAROON
LIGHT BROWN
BLACK 
DARK OLIVE
GREEN
MINT GREEN



HARGA :  LOWEST PRICE !!!

BUY 1  for RM20 per helai (not include postage)

buy 3 for RM18 per helai (not include postage)

6-10 for RM15 per helai (include postage)

20 for RM12 per helai (include postage)


Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935





Spam jugak....aku pemakai tegar chiffon shawl ni...selesa...labuh..senang bentuk dan lilit...tak pandang dah tudung lain...hehehe...2015 style dah tukar...pencinta shawl sekarang ni..ecehceh...























20 January 2015

Hujung Minggu Lepak Rumah Best Ever

Aku suka hujung minggu or bahasa omputih weekend...bukan aku je semua orang la pun suka......special kali ni hujung minggu ialah sebab laki mak cuti sabtu dan ahad.....biasa laki mak cuti ahad saja......jadi weekend selalu berdua ngan Fayel je spend masa...hukhuk...

Weeeknd pertama dalam bulan Januari  2015 yang aku rasa betul betul hujung minggu...hehehe....istilah hujung minggu aku adalah bermalasan duk rumah...laki ada ....sebelum ni biasa bzz asik keluar je..ntah apa bzz tak tau...oh ye bzz la weekend kadang Fayel kena teman aku gi beli barang niaga..kena teman gi pejabat pos...

Weekend baru ni memang bless gile..duk umah..main masak masak...terbongkang penat baring masak...lepak lepak depan tv sesama....makan breakfast lunch sama...baring golek pun sama sama..Fayel la paling suka..habis sepah rumah tak tido sehari pun dia sanggup...dah mak pak dia cuti tak keje...dia naik belang la...grr....oh penat tapi best...memang feeling weekend yang indah..pastu petang sikit ke taman bawa anak ...

Istilah hujung minggu aku sebenarnya lebih suka duduk rumah ...anak beranak duduk melepak santai..oh heaven ,...rumah ku syurga ku...tapi kadang tu tak dinafikan aku suka gak tawaf mall..kalau duit ada best la...takde duit golek santai anak beranak dah cukup puas buat aku...lagi pulak bang megat cuti....hahahhaha...ngadap dia depan mata pun takpe...janji 3 beranak spend time...gitu..so weeknd korang cana....tak sabar nak tunggu weekend ni..errrr minggu gaji hahaha...langkah panjang sikit...





Sediakan breakfast...pastu makan sesama...padahal breakfast kul 11 pagi..hahaha dulik....


 Then masak lunch pulak....lewat sikit lunch nya kul 2 ptg...huhuhu nasi ayam...
Kudap minum petang...hotnroll paratha....gitu ..makan sambil layan hidustan






Petang sikit...dalam kul 5 gitu...Fayel dah minta taman...ok jom kita
Bonding ngan papa nya....hmm bff ni...

Main playground,..sian lak tengok fayel dia sorang jd dia tercari cari kawan...sudahnya...main lari lari aje

Meround kete  sewa 10 minit pun ...pastu sambung lagi 10 minit..main la anak asal puas

 Ajak main layang layang pulak.....jom...










19 January 2015

AJl 29 - Romancinta Tetap Juara Di Hatiku

Semalam AJL 29 ..keputusan pun dah tau...aku tanya apa khabar....joe flizzow & Sona one menang...ok gak lagu ni...aku suka video klip Apa Khabar...teringat masa kegemilangan too phat....sebenarnya aku lagi suka lagu ROMANCINTA..aku memang nak lagu ni menang...dari Aweera bawa lagi masa semi final...lagu ni lirik dan lagu dia puitis melankolik..arrrangement dia rock yang best...biasala KRU buat lagu kan...of course best..pastu ala ala rock melankolik...masa aweera nyanyi pun aku dah suka...tapi final Aweera dah keluar Mojo...so semalam caliph busker bawa Romancinta..pehhhh terubat hati aku lagu ni tanpa aweera.... besttttt...naik bulu roma dengar lagu ni ...tahniah edry ...mengangkat golongan OKU ke AJL..terharu rasa....sebak tengok caliph busker perform...kt situ live pun ramai dah standing ovation..apatah aku laki bini...memang tepuk tangan juga...apapun aku suka sangat Romancinta...memang berharap menang....persembahan terbaik pun ok la....hidup Aweera....tetap suka Aweera walau dah keluar Mojo....
.


Tahniah Edry buat lagu Romancinta yang best...Caliph Busker pun bawa best........


Oh Aweera...tetap suka walau bukan Mojo...suara rock yang best


Romancinta – Mojo

Sejak kamu pergi menjauh

Sudah tiada udara untuk diriku hembus
Denyutan nadi pun terbentur melumpuh
Dalam hening jiwa

Jika kamu tak percayakanku

Belahkanlah dada dan kau intiplah di situ
Pasti akan jumpa kasih yang menyala meratap dirimu

Kerana kau satu-satunya

Cinta agung yang paling kudamba
Tanpamu hilanglah makna
Untuk menikmati romancinta

Aku akan setia selamanya

Selagi masih bernyawa
Pulangkan kembali romancinta
Yang kau bawa pergi

Tanpa kamu menyiram kalbu

Punah semua harapan larut dalam mimpi
Batinku meronta
kau ulang semula
Menyayangi aku

Kerana kau satu-satunya

Cinta agung yang paling kudamba
Tanpamu hilanglah makna
Untuk menikmati romancinta

Aku akan setia selamanya

Selagi masih bernyawa
Pulangkan kembali romancinta
Yang kau bawa pergi

Beri semula

Hatiku rasa
Romancinta









Google