THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 December 2014

PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, MILANA BRA, PANTY (Setiap Isnin - Jumaat)


PRE ORDER : ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM SETIAP HARI JUMAAT
PENGHANTARAN    : SETIAP AHAD ATAU ISNIN
PRODUK       : 
  • GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3) 
  • GENIE BRA LACEY HOOK ( 1 PCS RM25) (2 SET RM50)
  • CAMI SHAPER RM35 (1 PCS)
  • MILANA BRA RM45 (1 SET FOR 3) KLASIK ONLY
  • PANTY ( NORMAL/SUPER) (1 FOR RM10, 3 FOR RM28)

                                 ** NOW INCLUDE POSTAGE ONLY RM40 UNTUK 1 SET**




NEW !!!!!!!!!!!!! MILANA BRA 1 SET OF 3 (KLASIK) ONLY RM50 INCLUDE POSTAGE





POSTAGE  : Semenanjung  (1-5 ITEM RM6 / 5-10 ITEM RM10 /ABOVE 10 - free postage)
                      Sabah/ Sarawak  (1-5 ITEM RM10/ 5-10 ITEM RM15 /ABOVE 10 - free postage)

SERVIS POS : POS LAJU 


NOTE  ::
  •  Pembayaran yang di buat pada hari ISNIN - SABTU  SEBELUM JAM 12 TENGAHARI  (Barang akan dipos pada hari Ahad dan Isnin)
  • Pembayaran pada hariAhad  (barang akan di hantar pada minggu berikut nya)



CARA ORDER  :  WHATSAPP 012 2056935 /   EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

DETAIL PEMBAYARAN : (BERSERTA BUKTI ATTACHMENT SLIP)
Payment Details :
Maybank - 164490014052-Norazalimy Abd Hamid
CIMB-7600748704 -Norazalimy Abd Hamid




** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     






26 October 2014

NYX SMLC Order Now...


Hi......aku masih menjual lagi produk NYX....NYX yang hot tu...hehehe....dan top seller nya adalah SMLC yang selalu aje habis kat memana Sephora...pastu Sephora tak semua color ada..untuk penggemar lipstick macam aku...aku akan collect semua warna....hobi kata ko....so kalau korang peel macam aku...moh la kita tambah koleksi Soft Matte Lip Cream yang best ni....nampak macam gloss tapi bukan ...special nya dia matte...i love matte sebab lasting....SMLC ni sapuan dia lembut je..pastu wangi lak bau macam nak makan je...besttttttttttt...sebab tu hot seller...serius terlajak laris....order 150 batang...esok nya tinggal 6 batang..tak sempat nak jual...dah habis...gile la penangan NYX SMLC ni....sebab masih hot ....

Aku akan terus menjual NYX SMLC ni...tak perlu tunggu lama....ready stok tapi as pre booking ye...hanya perlu order berserta kod warna..Insha Allah....tak ambil masa yang lama tunggu ...cuma warna limited la....macam yang top top tu Antwerp, Cannes, Milan tu memang tak banyak...stok kilang sikit....so limit order untuk Antwerp, Cannes, Milan...yang lain okehh...selaly je orang beli Antwerp ni...apa kata kali ni korang try warna lain..yang aku rasa cantik dan natural....ZURICH, ATHENS,BUENOS AIRES, IBIZA...color color ni memang kurang orang beli tapi korang mesti cuba......sebab lawaaaaaaaa....sila percaya cakap kakak eh....heheheh...so now order NYX is open now...open now.....till akak cakap closed order baru korang buat bayaran kay....tq korang yang rajin mengorder NYX..kakak sayang korang la....



HARGA : RM26 ( Postage RM6/ SS RM10)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935



BOOKING  YOUR COLOR CODE NOW !!!



 Last 2 weeeks order...siap sort color...tak sempat nak snap pic..dah ada booking...memang hot


Ini semalam baru sampai....order last 19 Oct hari tu...sort order then pos....dari 150 tinggal 6 batang aje....aje gile hot SMLC ni

Tambah koleksi baru ....NYX monte carlo....sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sbb merah ang ang...



Order jom....color pilihan ramai Stockholm, Antwerp, San Paulo, ...now cuba la lain pulak...Zurich lawa.. Istanbul lawa....Athens lawa..kalau suka menyerlah merah...Amsterdam ok...Monte Carlo ok...paling best boleh mix n match...color lagi bertambah tambah gojes









21 October 2014

Shawl Instant Yang Best Version Diri Sendri Pakai

Seperti sebok di uar uarkan dalam entry baru ni #sayajualshawlinstant....gituuuuuuuu....yer di jarakkan berbunyi saya jual shawl instant pinless....yer shawl instant untuk pencinta tudung shawl tak reti beli macam aku lettew......hari tu bagi model pakai ...hari ni owner penjual lak nak pakai....korang nak tengok aku pakai sangat kan....muka tak la cantik comel macam model hari tu...tapi model versi pipi pinggan labuh kembang semangkuk boleh la...takpe yang penting shawl instant ni best bebeh....ok color selamat hari ni ku pakai hitam...hehehe...jangan lupa korang shawl instant jadi kan koleksi....ada warna menarik untuk digayakan




HARGA : RM40( Postage RM6/ SS RM10)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935





model pipi kembang semangkuk ..im wearing shawl instant in BLACK pinless



vs 

model comel cute jelita...ok warna pilihan untuk rujukan order

19 October 2014

SMLC NYX NYX ORDER NOW...

HAI SEMUA....ADA GUD NEWS UNTUK PEMINAT LIP MATTE NYX....PRE ORDER SMLC IS BACK...DAN PALING BEST AKU DAH ORDER BEBERAPA READY STOCK...SERIK RASA NYA MENUNGGU DIRECT US YANG LAMA...RISIKO CUSTOMER TUNGGU ....KASTAM HOLS...FARMASI TAHAN...PEHHHH MEMANG DUGAAAN

PRE ORDER AKAN DIBUAT SETIAP MINGGU....SO UNTUK MINGGU NI AKU CLOSED AHAD YE...(19 OKTOBER 2014)...INGATTTTTTTT...DONT MISS IT...BARANG HOT KENA CEPAT CEPAT NANTI HABIS TERCARI CARI....YANG PASTI READY STOK SEPHORA PUN DAH OUT OF STOCK...SO APA TUNGGU LAGI


HARGA : RM26 ( Postage RM6/ SS RM10)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935





JOM BUAT KOLEKSI WARNA SMLC YANG CANTIK CANTIK NI....



STOK SEPHORA NU SENTRAL  DAH HABIS UOLLLS












16 October 2014

Aku Jual Shawl Instant ...

Salam semua...hari tu dah cita cita nk kuarkan instant shawl sendiri kan....heheh....pastu macam rezeki...tailor dah laju dulu offer jahit kan instant shawl untuk di jual...model pun dari tailor dah pilih snap kan pic....good tailor..alahai model cantik mcam patung.......

Aku tak jahit pun...idok la aku rajin benor nak jahit nya...pegang benang pun gagal...maka biar lah urusan tailor semua...so aku jual je...dan aku pakai jugak...hahaha....peel aku gini la...aku beli aku jual...sama je pun ...tidak la untung banyak mana...tapi suka share sama sama ngan semua apa yang cantik di pakai...kenapa shawl instant...bukan shawl biasa?? sebab aku tak reti pakai shawl biasa...hahaha itu je...dan aku teringin pakai shawl lilit tapi aku tak suka membelit....sekejap pakai rimas.......rimas tang pin....

So now ramai orang dah reti jahit....jadi tercipta la shawl instant pinless....harga berpatutan dari pasaran. kalau pin pun adjust leher..tak yah pikir membelit ke apa...serius mudah...betul betulkan sikit dah siap...kemas kan siap....ok untuk permulaan tailor wasap gambar gambar bersama warna....muka aku pakai ni tak sempat snap lagi...nanti tayang okeh...so sapa berminat shawl instant ni sila la beli...gerenti sukaaaaaaaaaaaaa




HARGA : RM40( Postage RM6/ SS RM10)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935










15 October 2014

OMG..13 BE Masukkkkkkkkkkk !!!

Lately aku akui memang jarang update blog selain sambil sambil bisnes aje...singgah angin lalu orang cakap.....bila mood nak update aku hilang mood...nak kata bzz keje....bzz tapi look likee bzzz aje...huhuhuhu...dalam jarang update blog tu...check nuffnang...tanjat kakak....mencanak Buffered Earning dari Nuffnang....padahal tak update pun...ada ke orang jengok blog picisan yang dah tak laku ni hahaha.....apapun rezeki ...jangan cakap kakak berlagak lak....kakak cuma tanjat sebab kan jarang update blog...tanjat sesangat la....13 BE on going....pewittttttttttttttttttt.....dah BE berlambak tu moh la merajinkan diri update blog ye kakak.....sila kakak....



Google