THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 December 2014

PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, PANTY (Setiap Isnin - Jumaat)


PRE ORDER : ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM SETIAP HARI JUMAAT
PENGHANTARAN    : SETIAP SABTU ATAU ISNIN
PRODUK       : GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3) 
                          GENIE BRA LACEY HOOK ( 1 PCS RM25) (2 SET RM50)
                          CAMI SHAPER RM35 (1 PCS)
                          PANTY ( NORMAL/SUPER/EXTRA ) (1 FOR RM10, 3 FOR RM28)

                     ** NOW INCLUDE POSTAGE ONLY RM40 UNTUK 1 SET**

POSTAGE  :  1-5 ITEM RM6 / 5-10 ITEM RM10 /ABOVE 10 - free postage
* harga semenanjung ..sabah sarawak adalah berbeza
 ** KOS MENGIKUT KUANTITI DAN BERAT SERTA BEZA SERVIS POS

SERVIS POS : AIRPAK EXPRESS, POS LAJU (SABAH, SARAWAK, KAW FELDA)


NOTE  ::
  •  Pembayaran yang di buat pada hari ISNIN - JUMAAT (Barang akan dipos pada hari Sabtu dan Isnin)
  • Pembayaran pada hari Sabtu dan Ahad  (barang akan di hantar pada minggu berikut nya)



CARA ORDER  :  WHATSAPP 012 2056935 /   EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

DETAIL PEMBAYARAN : MAYBANK  & CIMB (BERSERTA BUKTI ATTACHMENT SLIP)


** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     






25 July 2014

Gantung Kad Raya : Salam Aidilfitri 1435 (2014)


Assalamualaikum buat semua terutamanya dari kenalan dan sahabat handai, geng Instagram, geng blogger, customer  dan pembaca blog nurmimy dan yang mengenali diri ku seadanya.

Sempena kedatangan lebaran yang mulia ini, daku dengan rendah diri ikhlas dari hati atas sebagai makhluk bernama manusia menyusun sepuluh jari memohon maaf seandainya ada:

 Terkasar bahasa
 Tersilap bicara
 Terlebih gurau senda
 Tersentuh hati dan perasaan
 Termarah yang tak kena
 Tertanya tak tentu hala
 Tersasul yang tak sengaja
 Terpukul kat mana-mana
 Terpekik di telinga
 Terpinjam harta-benda
 Termoody tak semena-mena
 Terumpat kalau ada
 Terlambat tak ikut masa
 Termacam-macam lagilah yang ada kena-mengena

Semoga dimaafkan....
Semoga di hari lebaran nanti akan lebih mengeratkan hubungan ukhwah fillah kita sesama umat dan moga dilimpahi rahmat dari-Nya





Tulus Ikhlas dari KAMI satu keluarga :-

Norazalimy (Mimy Hamid)
Megat Azmawi - (Bang Megat)
Megat Nufail Anaqi (Fayel)



SUDAH MULAI BERCUTI 

25/7/2014 - 4/8/2014....



SELAMAT SEMUANYA...AMIN


HATI HATI MEMANDU YE SEMUA.....








24 July 2014

Sempena nurmimy.blogpsot.com 6Tahun

Salam..sana sini update persiapan raya...aku update lain...heheh..aku sebenarnya hampir terlupa usia nurmimy.blogspot ni...sampai la berwasap keanngan memblog ngan geng kedok...baru aku teringat...july adalah bulan kelahiran sebuah blog peribadi bernama nurmimy..nurmimy lahir pada 9 July 2008...yang pada masa tu tak la membebel panjang macam sekarang...tahun 2008 itu..nurmimy masih single cun melecun hot seksi meletop...sekarang hot ke?? ngeeeeee

Tak kisah la hot ke tak...blog nurmimy ni banyak sangat kenangan tercipta sudah dilakarkan...nak throwback balik semula esok pun belum tentu khatam....apa yang boleh aku rumuskan sepanjang 6 tahun...dari aku single, cinta cinta, kahwin..now anak sorang dah pun...semuanya aku story dalam nurmimy.blogspot,com.....apa perasaan sepanjang 6 tahun...aku blog ni dari sekadar suka suka..tak ada hala tuju pun...disebabkan aku suka mengomel...aku terkesan untuk menulis blog..dan tak sangka rupanya aku menulis blog syok sendiri sudah 6 tahun...di tahun ke 6 juga...aku mula berniaga kecil kecilan online..Alhamdulillah...

Aku bukan hebat sangat dalam berblog....mencari publisiti pun tidak...blog ini hanyalah jurnal life aku untuk ditatapi sehingga ke akhir hayat...blog aku adalah suka duka hidup aku…banyak kisah telah di paparkan....semoga blog ini dapta ditatapi untuk anak cucu....terima kasih yang sudi membaca sehingga ke hari ini...adat berblogging...biasa la kalau citer life kita dah didedahkan...macam macam bentuk tak puas hati...nak buat camner kan...suka or tak ..sudah berlaku...teruskan apa yang ada di depan..wahh bajet cam artis gitu...hahaha..ada la sket...muahahahaha...malu pun ada sebenarnya...pernah ada kisah....bang megat pegi Kg Baru makan..pun ada orang bgtau..eh nampak laki awak kt situ sinun...

Soalan klise "ko tulis blog tak rasa ke privacy ko hilang?"..wah soalan gaya selebriti ke aku ni?? oh hilang ke tidak..aku tak kisah..yg pntg aku puas untuk bercerita.....terserah apa pandangan orang...buruk pun orang maki aku jugak..bila baik pun kena puji aku jugak..so redah jeeeeeee ...adatla kehidupan ada yang suka ada yang benci...ada yang menyampah...ada yang menyenangi....apa yang aku harapkan....aku tak kacau life orang lain...tak pernah berblog berkisarkan orang lain... Aku akan terus berblogging tanpa henti demi sebuah kenangan di hari esok...walau pernah dihambat kisah pahit ...pernah kena maki kutuk....tapi ada aku kisah....itu semua buat aku matang dan jadi lebih baik dari semalam..


kenangan paling indah dan manis untuk dikenang dalam sepanjang umur ku...bibit perkenalan aku dan suami bermula dari blogging ini :))...




Kenangan paling terindah kami sebagai suami isteri yang sah....Alhamdulillah walaupun dihimpit banyak dugaan sebelum dan selepas berkahwin hingga sekarang....aku tetap berdoa agar rumahtangga kami berkekalan...

Kini cerita manis dan indah itu dikembang kan melalui penceritaan kelahiran permata hati anak ku...Fayel...cerita keletah nya aku abadikan di blog ini

 Terima kasih pembaca blog nurmimy.blogspot.com...kerana sudi membaca dan mengenali saya 6 tahun ini dari blog.....dari saya seorang yang agak seksi, free hair dan kini sudah bertudung..





  • 10 soalan untuk pembaca setia...sejauh mana korang mengenali diriku...
  • 10 soalan yang tepat...akan ku hadiah kan set kosmetik NYX.....suka takkkkk...suka sila jawab
  • Jawapan yang tepat hendak lah dijawab sebelum 26 July 2014 ...
  • sila bagi jawapan dibahagian komen ..terima kasih....


1.  Bila kah tarikh perkenalan pertama dengan Encik Awak @ Bang Megat ?

2. Bilakah tarikh pertunangan, pernikahan, persandingan kami ?

3. Bilakah Tarikh mimy memakai hijab ?

4. Tarikh Fayel dilahirkan berserta berat dan temapt lahir ?

5. Berapakah berat Fayel di usia 5 bulan ?

6. Apakah Solid Food pertama Fayel ?

7. Harijadi Fayel yang setahun diadakan di mana?

8. Apakah nama penyakit yang dihidapi mimy?

9. Apakah hobi bang megat?

10. Umur mimy pada tahun 2008?










HAPPY 6 YEARS NURMIMY.BLOGSPOT.COM

23 July 2014

NYX Lipmatte Ready Stock - RM26

Ok ramai yang tunggu nak update ready stock extra LIPMATTE NYX..harga RM26....harga berbeza dengan pre order which is RM24...why?? pre order tunggu hampir 3 minggu dengan kesabaran ...ok paham ye...so harga dibuka READY STOCK RM26...perlu diingat...pos laju dah closed semalam 22 hb..untuk urusan pos...barang akan sampai after raya 30hb...so sapa yang mengenali diriku ini ...di alu alukan untuk  self collect...tq



HURRY UP READY STOCK FOR CLEARANCE - RM26 EACH ( NOT INCLUDED POSTAGE)


FIRST COME FIRST SERVE

POSTAGE WILL BE ARRIVED AFTER HARI RAYA 30 JULY 2014

SELF PICKUP ARE ALLOWED AREA MENARA TM BANGSAR, GOMBAK...

WHATSAPP 0122056935
EMAIL : nor.zmy@gmail.com





STOCKHOLM - SOLD

ISTANBUL - 4    SOLD

IBIZA - 3  SOLD


MILAN - 1 SOLD


PRAGUE- 2 SOLD


AMSTERDAM-1 SOLD


ZURICH - 1 SOLD

Google