THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 December 2014

PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, MILANA BRA, PANTY (Setiap Isnin - Jumaat)


PRE ORDER : ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM SETIAP HARI JUMAAT
PENGHANTARAN    : SETIAP AHAD ATAU ISNIN
PRODUK       : 
  • GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3) 
  • GENIE BRA LACEY HOOK ( 1 PCS RM25) (2 SET RM50)
  • CAMI SHAPER RM35 (1 PCS)
  • MILANA BRA RM45 (1 SET FOR 3) KLASIK ONLY
  • PANTY ( NORMAL/SUPER) (1 FOR RM10, 3 FOR RM28)

                                 ** NOW INCLUDE POSTAGE ONLY RM40 UNTUK 1 SET**




NEW !!!!!!!!!!!!! MILANA BRA 1 SET OF 3 (KLASIK) ONLY RM50 INCLUDE POSTAGE





POSTAGE  : Semenanjung  (1-5 ITEM RM6 / 5-10 ITEM RM10 /ABOVE 10 - free postage)
                      Sabah/ Sarawak  (1-5 ITEM RM10/ 5-10 ITEM RM15 /ABOVE 10 - free postage)

SERVIS POS : POS LAJU 


NOTE  ::
  •  Pembayaran yang di buat pada hari ISNIN - SABTU  SEBELUM JAM 12 TENGAHARI  (Barang akan dipos pada hari Ahad dan Isnin)
  • Pembayaran pada hariAhad  (barang akan di hantar pada minggu berikut nya)



CARA ORDER  :  WHATSAPP 012 2056935 /   EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

DETAIL PEMBAYARAN : (BERSERTA BUKTI ATTACHMENT SLIP)
Payment Details :
Maybank - 164490014052-Norazalimy Abd Hamid
CIMB-7600748704 -Norazalimy Abd Hamid




** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     






30 October 2014

SMLC NYX Ready Stok Extra...




As Salam semua,

Stok extra SMLC  ada ni...sapa nk roger...whatsapp 0122056935 

stockholm - sold
istanbul 
ibiza 
monte carlo 
zurich  - sold
amsterdam 
morocco sold
buenos aires 
cairo 
addis abba
prague
conpenhagen
abu dhabi
**san paulo - 1 only




( 4 color hot out of stock...milan, antwerp, cannes, san paulo...sehingga diberitahu kelak)


 price : RM26 ( add pos 6) 



* first come first serve...till the stock is valid dear..hurry up



Saya pakai IBIZA hari ni...


29 October 2014

Membelit Cari Gaya Shawl Selesa

As Salam.... Cerita shawl lagi la..boleh ...jangan kecam saya ....tapi nak kecam pun takpe...redhooo kata ko....bye lariiiiiii....kakmi dah kemaruk shawl tahap tak tau nak cakap dah....memula tu rimas ya amat...rasa aku nak tarik je shawl ni...belit sana belit sini....apa ke susah pakai shawl ni...pin kena ada 3...aku la..orang dah biasa syria meamng rimas ada pin ni....tapi demi kelainan...pakai pin takpe muahaha...

Seminggu pakai shawl..eh belum baru 5 hari.....ada 6 warna lagi nak di gayakan...bluerkk........masuk 5 hari aku dah tau rentak pakai shawl selesa untuk diri aku sendiri..akhirnya....hari ni berjaya...dah  tak rasa serabut...tak rasa lemas...yeayyyyyyyyyyy...gaya yang ku cari....kalau tak tu depan serabut...belakang terjuntai senget..daa belakang labuh pulak..dah budak ofis panggil....muslimah cover punggung ...bahahah...tapi depan terdedah...apa cer....kiki...tak reti pakai shawl uolls...

So hari ni kakmi dah reti....sebelum ni dari 15 minit..turun 10 minit...turun lagi 5 minit..pasni jadi kan 1 mnit....lalalala...jimat masa.......yeayyyyyyyyyyyyy...bila dah reti tu mula la suka bangat....tetiba nak cakap i love shawl...pastu jual shawl pulak.ehhhhhhhhh....korang nak beli shawl jangan lupa eh....roger kakmi...tak nak citer panjang pasal bisnes nanti ada yang bosan kata kakmi up entry citer bisnes je...okeh la okeh la...nak lari la macam ni...hahaha...ok jangan lupa memborong shawl chiffon kita eh..bestttttttt...details boleh klik sini...CHIFFON SHAWL MURAH BORONG...murahhhhhhhhhhh dan berbaloi..untung orang ramai UOA....byeeeeee



Semalam masih serabut lagi...belum jumpa rentak gaya selesa bershawl....emerald green shawl in da house....

hari ni punya citer....dah jumpa punca selesa membelit gaya shawl...yahooooooooo...ada senget sket..


Okeh kemas kemas kan kat parking kete....wahhhhhhhh i like ...dah selesa sangat dengan shawl...grey in da house













27 October 2014

Chiffon Shawl Murah Saja .

Salam isnin….salam maal hijrah semua…buka buku baru..tutup buku lama…tapi buku lama aku takleh tutup lagi…ada yang masih kena selak sikit sikit…hehehe…..semepena maal hijrah juga …new look dari segi tudung…dah tukar ke shawl…hehehe ouch……memula asal rasa nak pakai…saja je suka …sebab tengok kegilaan ramai chiffon shawl macam lawa je…pastu try la beli..dan lilit belit…fuh amik masa 15 minit …syria 1 minit dah siap..tapi nak kelainan nya pasal…hahaha sanggup

Pastu melaram la aku bershawl …dan sebab bershawl ni …bang megat kata eh lain la yang pakai tudung ni…kembang kempis hidung…napa bang..lawa ke…bang megat laki ego payah la nak cakap cantik…tapi akak tau dia cakap gitu makna nya akak cantik..ok lariiiiiiiiiiiii bahahaha….ok start nak perasan dah ..pastu kan….esok nya aku pakai shawl lagi…pemilihan color semua pastel…ubah pulak asik color block je…so feeling sweet kan pakai pastel hehehe…bang megat cakap lagi…tapi aku tanya dulu la…mana ok Syria ke shawl..dua dua pun ok …apa je..tapi yang macam ni nampak lain…ok la sikit…ye dalam hati cantik kan bang!!!!!!..

Sebab suka shawl…misi memborong shawl…cantik di mata bang megat….borong semua color dengan harga yang super murah….dan sebab murah..terpanggil rasa nak menjual chiffon shawl juga…aku suka sharing benda murah dengan orang…untung tak banyak tak pe…janji mampu milik….so deal la ngan supplier….ok nak borong nak jual shawl…yerrrr akhirya terjual lak shawl heheh…memang maal hijrah pembuka lembaran baru….

So the new addition bisnes nurmimy adalah shawl…start dengan chiffon shawl…pemilihan kain pun aku teliti gak …tak de la mementang murah aku rembat….tengok gak jenis kain..chiffon banyak …ada nipis..tebal…lembik…chiffon ni memang okeh…terletak je kat muka..yang penting besar juga….aku beli shawl  ni refer orang yang biasa beli shawl gak….aku bawa Lyana MK…dia memang terror gak la bab kualiti kain..sebab dia pun tokey tudung baju…so dia kata…kak proceed boleh jual…kain chiffon okeh…lebar pun besar…so boleh tutup dada……ikut gaya melilit…tq so much Lyana MK...kalau tak kerana dia nya mengkaji memang aku tak reti jenis kain kain ni


Okeh salam tahun baru maal hijrah…kita jual shawl…orang lain jual shawl kita pun nak jual shawl…eheheh…apapun sikit pun tak ada nak irihati hasad dengki…rezeki masing masing…bumi Allah luas…so apa adanya nikmat dan rezeki kita sesama nikmati…giteeww..kan .shawl aku tak de label pun ..tapi ku panggil chiffon shawl sudah..tapi di atas branding mimiziouslicious…matikla tak nak kalah jugak …hehehe…rendah diri jemput la mencuba chiffon shawl…harga ditawarkan murah sebab memang suka sharing benda murah…



 Chiffon shawl pertama sempena maal hijrah...aku paling suka patern belit macam ni...ala2 irma hasmie..tapi ya ampun nak pin belakang..sakit tangan ....color soft purple ni cantik kan...pastel color memang sweet

Warna pilihan hari kedua pun pastel color...mint green...serius warna ni memikat hati...dan ehem bang megat asik la cakap muka lain muka lain....masih proses membelit tudung..depan tak cantik

candid by bang megat....tak sempat nak terpacak dh snap....tudung hijau pastel baju polkadot...tapi kena kan...mint green ni sweet la

Shawl ke 3...soft pink....gigih shawl tu gi keje..padahal dah lambat selambatnya....tapi aku pujuk bang megat tumpang dia la hari ni gi keje....shawl punya pasal

Lyana Mk dah rasmi dulu chiffon grey..tq beb...sudi jadi advisor pemilihan kain....toeky segala tokey ni...hehehe

Borong 9 helai terus....aiyokk tengok esok hari hari bertukar chiffon shawl...sebenarnya ada projek gak...shawl ni akan ku hantar jahit jadikan shawl instant

Yeayy mari berniaga...CHIFFON SHAWL ...good quality....murah je nak jual..mampu beli katanya...baru share kat wasap grup ...ada yang dah borong setiap color 10...terharu lak rasa......masing masing sibuk nak 10 color setiap satu.....tq geng kedok



CHIFFON SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : CHIFFON PLAIN GEORGETTE 
(TAK NIPIS..KAIN BERAT)

UKURAN : 185 CM X 60 CM

WARNA : ADA 11 WARNA ..RUJUK GAMBAR

HARGA : 
BUY 1 RM25
BUY 2 RM 20
BUY 3 RM18


 Borong pun boleh 
10 for RM15
20 for RM12



ALL INCLUDE POSTAGE !!




Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935




26 October 2014

NYX SMLC Order Now...


Hi......aku masih menjual lagi produk NYX....NYX yang hot tu...hehehe....dan top seller nya adalah SMLC yang selalu aje habis kat memana Sephora...pastu Sephora tak semua color ada..untuk penggemar lipstick macam aku...aku akan collect semua warna....hobi kata ko....so kalau korang peel macam aku...moh la kita tambah koleksi Soft Matte Lip Cream yang best ni....nampak macam gloss tapi bukan ...special nya dia matte...i love matte sebab lasting....SMLC ni sapuan dia lembut je..pastu wangi lak bau macam nak makan je...besttttttttttt...sebab tu hot seller...serius terlajak laris....order 150 batang...esok nya tinggal 6 batang..tak sempat nak jual...dah habis...gile la penangan NYX SMLC ni....sebab masih hot ....

Aku akan terus menjual NYX SMLC ni...tak perlu tunggu lama....ready stok tapi as pre booking ye...hanya perlu order berserta kod warna..Insha Allah....tak ambil masa yang lama tunggu ...cuma warna limited la....macam yang top top tu Antwerp, Cannes, Milan tu memang tak banyak...stok kilang sikit....so limit order untuk Antwerp, Cannes, Milan...yang lain okehh...selaly je orang beli Antwerp ni...apa kata kali ni korang try warna lain..yang aku rasa cantik dan natural....ZURICH, ATHENS,BUENOS AIRES, IBIZA...color color ni memang kurang orang beli tapi korang mesti cuba......sebab lawaaaaaaaa....sila percaya cakap kakak eh....heheheh...so now order NYX is open now...open now.....till akak cakap closed order baru korang buat bayaran kay....tq korang yang rajin mengorder NYX..kakak sayang korang la....



HARGA : RM26 ( Postage RM6/ SS RM10)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935



BOOKING  YOUR COLOR CODE NOW !!!



 Last 2 weeeks order...siap sort color...tak sempat nak snap pic..dah ada booking...memang hot


Ini semalam baru sampai....order last 19 Oct hari tu...sort order then pos....dari 150 tinggal 6 batang aje....aje gile hot SMLC ni

Tambah koleksi baru ....NYX monte carlo....sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sbb merah ang ang...



Order jom....color pilihan ramai Stockholm, Antwerp, San Paulo, ...now cuba la lain pulak...Zurich lawa.. Istanbul lawa....Athens lawa..kalau suka menyerlah merah...Amsterdam ok...Monte Carlo ok...paling best boleh mix n match...color lagi bertambah tambah gojes









21 October 2014

Shawl Instant Yang Best Version Diri Sendri Pakai

Seperti sebok di uar uarkan dalam entry baru ni #sayajualshawlinstant....gituuuuuuuu....yer di jarakkan berbunyi saya jual shawl instant pinless....yer shawl instant untuk pencinta tudung shawl tak reti beli macam aku lettew......hari tu bagi model pakai ...hari ni owner penjual lak nak pakai....korang nak tengok aku pakai sangat kan....muka tak la cantik comel macam model hari tu...tapi model versi pipi pinggan labuh kembang semangkuk boleh la...takpe yang penting shawl instant ni best bebeh....ok color selamat hari ni ku pakai hitam...hehehe...jangan lupa korang shawl instant jadi kan koleksi....ada warna menarik untuk digayakan




HARGA : RM40( Postage RM6/ SS RM10)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935





model pipi kembang semangkuk ..im wearing shawl instant in BLACK pinless



vs 

model comel cute jelita...ok warna pilihan untuk rujukan order
Google