THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 June 2016

Sempat Lagi Nak Putih dengan Transbella & Transgluta..ayuhh

Nak kulit cantik dan cerah menjelang Syawal tahun ni? Jangan risau, masih sempat lagi. Dengan hashtag #sempatlaginakcantik #sempatlaginakputih oleh Zenia Beauty, Syarikat pengeluar supplement kecantikan terutamanya yang mahu memutihkan kulit serta mencantikkan kulit dari dalam, sekarang ini sedang mengadakan RAMADHAN SALE Zenia Beauty bermula dari hari ini sehingga terjual 100 botol unit setiap satu sahaja. Dengan setiap pembelian 2 botol Transgluta/Transbella atau Combo Zenia Collagen anda akan menerima Sampul Duit Raya Zenia Beauty FREE sebanyak 10 keping! Berikut ialah senarai harga promosi untuk Transgluta, Transbella dan Zenia Collagen.

SENARAI HARGA PRODUK ZENIA BEAUTY SEMPENA RAMADHAN SALE 2016

2 Transgluta = RM120.00 (Previous promo price RM70.00/bottle) Jimat RM20.00
2 Transbella = RM130.00 (Previous promo price RM80.00/bottle) Jimat RM30.00
1 Transgluta + 1 Transbella = RM125.00 (Jimat RM25.00)
Zenia Collagen = RM80.00 (Original Pirce RM150.00) Jimat RM70.00
Zenia Collagen + Transgluta = RM150.00 (Jimat RM70.00)
Zenia Collagen + Transbella = RM155.00 (Jimat RM75.00)

*FREE POSTAGE for Zenia Combo only. For Transbella/Trangluta price excluded postage


Untuk melihat testimonial dari pengguna product Zenia Beauty yang semakin cantik, putih dan berseri-seri boleh check di Instagram mereka iaitu @Transgluta. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila WhatsApp ke 012-9184042 (Suraya) sekarang. Jom cantik dan gebu menjelang Syawal. Baru semangat nak raya. Heeeeeeee
















06 June 2016

Minuman Fiber 3 dalam 1 - Charletta Memang Best..Terbaik

Salam uolls,...selamat berpuasa...so cana hari ni...dah breakfast ke ?? eh tak dah sahur ke..sahur apa...akak macam biasa la sahur idak la beria....sahur nya pun sengsorang ..laki iolls tak bangun sahur...memang tak sibuk kat dapur pepagi...sahur akak hari ni di mula kan dengan minum Charletta...apa tu Charletta?? ni la nak habaq mai bagi tau...satu produk yang baru di pasaran...istimewa Charletta ni satu satunya kat Malaysia ada Sakura Nano Technology then dia gabung kan pulak dengan Garcinia & Whitey Kidney Bean. untuk kurus, Vitamin C & Glutathione untuk muka bersih putih glowing....bila semua benda ni bergabung maka jadi lah 3 dalam 1..putih , kurus dan sihat...semuanya sekali dalam satu..senang la tak yah nak amik banyak sangat supplement...i likeeeee...tak merenyah kan aku...nak amik banyak sangat supplement...

tagline yang bertepatan..Kurus, Putih, Sihat..semua nya ada 3 dalam bersama Charletta




Sebelum nak story panjang lebar fungsi Charletta ni...nak citer asal usul kelahiran Charletta...Charletta ni dimiliki oleh usahawan muda yang cantik dan gigih orang nya...hari tu sempat la sembang ngan founder dia nama Tiaa..cute kecik molek orang nya stylo...ramah tamah ...korek rahsia ngan Tiaa ...camana dia leh dapat idea nak buat Charletta ni padahal banyak je produk pasaran kan..Menurut Tiaa dia seorang yang kuat makan...then selalu travel....sebab dia suka makan dia nak satu produk yang boleh maintain kan badan dan pada masa yang sama kecantikan kulit..lama dia buat research untuk keluarkan Charletta ni sampai ke overseas nun demi yang terbaik..produk di hasil kan bahan bahan dia semua digunakan dengan mutu tertinggi..ye garcinia kat pasaran memang banyak tapi ada murah dan mahal tau...hah pastikan pilih yang berkualiti ...Charletta menggunakan bahan yang berkualiti...

Tiaa the founder of Charletta

Tiaa langsing kan...sebab utama Tia start Charletta sebab dia suka makan...so dia nak maintain body ramping dia

Lepak santai with team Charletta


Aku consume Charletta almost 2 bulan...memula diperkenal kan ..rasa macam tipikal collagen biasa..tapi  sebab nak tau keberkesanannya Charletta ni...aku makan sendiri sekotak...sekotak ada dalam 15 sachet.....1 sachet di ambil sebelum makan pagi or malam sebelum tido...goncang goncang...minum..settle...tunggu dalam masa 6-8 jam lagi...hah time ni memang terasa effect dia...pembuangan berlaku...membuang toksin badan yang bertapa...ku suka sangat...dan jangan terperanjat kalau ehemm berubah warna...itu memang normal dia buang toksin badan...ok takmo citer hal ni nanti orang geli puasa lak ni..hahaha..tapi nak bagitau yang betul...sangat sesuai untuk korang yang ada SEMBELIT,..pembuangan lancar selancar nya...untuk yang GASTRIK pun sangat la sesuai..selain memberi tenaga...memang best la Charletta ni...sampai akak consume la beli berkotak kotak...terbaik Charletta...


1 sachet cukup untuk buat tenaga sepanjang hari..goncang dan minum


Bagaimana Charletta berkerja dalam badan kita...




Testimoni customer yang positif


Ok di bulan puasa ni...30 hari ni ..ada masa sebulan nak putih, kurus, sihat....lawa lawa di pagi raya...nak tak buka puasa makan banyak tapi kurus..nah Charletta ada jawapan...pastu kalau nak sihat tenaga sepanjang hari..nah jugak Charletta jawapan nya..so apa lagi nak cari ..Charletta dah ada semua...yang penting kita makan Charletta no gastrik, kurangkan lemak badan, kulit cerah sekata memutih...jangan lupa ber Charletta sayang semua...pastikan satu sachet minum sahur ye,...akak pun cuba ni sebulan berCharletta....im in love with Charletta...hasil nya kat akak positif..so kita sebarkan kebaikan positif kat semua orang...harga mampu milik...sekotak cuma RM89 then beli 2 only RM170...murah banyak kalau beli 2...

Now beli 2 dengan harga RM170 saja...penggunaan untuk sebulan..3 dalam 1 tak perlu tambahan beli supplement lain

Rutin sarapan dengan Charletta...tak payah nak pikir makan lain..kenyanggggggg


Untuk maklumat lanjut mengenai produk Charletta di sosial media

Instagram : 

Facebook : 

Phone no : 013-2717191









27 May 2016

Sapu Sapu SEJUK!! Kurus dengan Izeara EXtravaganza

Salam semua......pernah dengar tak produk Izeara Xtravaganza..mustahil tak pernah dengar....produk ni la yang berkali kali di sebut Bella viral sampai report polis tu...yang komplen tak sejuk...yer jangan terkejut memang tak panas....sebab tak panas la uniknya serum kurus ni..bila dah viral tu...akak yang sememangnya badan macam Bella jugak terjebak jebak kepoh nak cuba...

Teruja nak cuba Izeara Extravaganza sebab nak tau rasa hebat sangat ke sejuk dia tu sampai kena viral hehehe


Apa benda sebenarnya Izeara EXtravaganza.....ini adalah serum untuk kurus yang seumpanya tak panas ....cara guna nya sapu sapu saja..opps sebelum sapu kena baca Bismillah...memang dah di highlightkan bacalah Bismillah sebelum sapu...lebih afdal kan kita baca...niat yang baik..gitewwwwww...bau dia pun  sedap ...tak busuk..wangi je...pastu meresap cepat tak melekit...tu pasal cepat kurus...

Sepanjang dah cuba and guna...aku nak bagi komen...serum ni sumpah tak panas...sejuk sejuk sejuk...ulang sekali lagi sejuk...macam kan ko letak air sejuk kat perut...nyamannnnnnn...me is suka sangat....sapu sapu pastu kejap je dah kering...tak rasa tapak tangan tu lekit lekit...pastu dah boleh buat keje macam biasa...camana pulak nak tau dia nya fungsi effect lepas tu...dia akan mendetox kan badan dengan pembuangan air besar...memang rasa lebih kurang selepas 6 jam...tu pasal testimoni yang dah pakai dengan konsisten cepat turun berat badan...ok ni tak sabar ni...selalu la akak bersapu sapu ni...mesti rajin!! malas jangan komplen macam bella ...hehehehehe...

                        Kandungan Bahan Izeara Xtravaganza
  • Stem Cell Formula
  • Produk 100% Bebas bahan kimia
  • Produk 100% Bebas Paraben
  • 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan

Kelebihan Serum Izeara Extravaganza  
  • Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!
  • Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C..Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit..
  • Lemak tertanggal dan terhapus dalam masa 48 Jam di mana korang akan kehilangan 6 Inci dalam masa 48 jam..
  • Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni.. Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari
  • Lemak-lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!


Sapu sapu kat opis....senang kan bersama Izeara Extravaganza....tak sesusah mana pun...tak ada pun panas..sumpah tak panas...melekit pun takde...senang kan



Silakan cuba ye kawan kawan..tak cuba tak cinta ..harga pun mampu milik berbaloi harga pun dah RM109.00 sahajaaa...botol tinggi dan besar...memang tahan lama....dah pakai confirm tak payah dah nak gi slimming centre yang mahal ribu riban tu ..teknologi yang digunakan adalah sama...krim sejuk !!...hanya modal RM109.00 saja dah boleh slim...bulan puasa ni kita cuba rileks sambil bersapu sapuan sejuk tanpa melekit confirm baju raya meletop sebab lemak dah hilang.....

Butiran details mengenai produk tertera di bawah boleh call no di bawah or whatsapp me pun boleh 0122056935..nanti kakak tolong order kan ye dikkkkkkk...call hal izeara je tau....hihi


Instagram: @izearaxtravaganza 
Telefon: 013-777 3617








10 May 2016

Transbella Soft Launch di Teh Tarik Place ,The Mines.

Hi koranggggggggg....muncul balik akak...hehehe...ampun di pinta akak lost word dah dengan blog...terlalu rindu u u u tapi masa masa...tengok blog orang lain update jeles nyaaaaaaaaaaa....bila aku ada idea nak blog tetiba je blank...apakah?? aku rindu blog....aku akan pastikan berupdate...tak nak terkubur tetiba hilang jeeeeeee...oit jangan buat pasal..kang tetiba blog jadi viagra....seramm...


Entry pertama di bulan May eheheh..wah May terus..April langsung takde..ni story tarikh 23 April 2016 hari Sabtu lepas...akak dapat invitation Transbella Soft Launch di Teh Tarik Place , The Mines...apa tu transbella...jap gi kat bawah panjang lebar akak story mory eh...kalau korang biasa baca blog blogger Suraya Sulatin nak uweet..kalau baca blog dia selalu je ada sue update Transgluta, Zenia...dan sebab blog dia favourite blog aku ..so aku sangat la familiar dengan Transgluta ni...sampai kan aku terjebak beli..hehehe..terus laju wasap sue, nak beli...dah beli tak pakai siap ko...istiqamah la kita memoga pakai la putih seperti di iklan kan....aku consume dulu baru aku berani nk cakap kebaikan produk ni...jujur aku tersangkut makan Transgluta...nak memutih jugakkkkkk...

Nak mukadimah pasal produk best ni...kalau sebelum ni korang biasa dengar Transgluta kan...seperti kita tau Transgluta ialah produk putih..ye bahan utama dia Glutathione memang sumber untuk memutihkan kulit. dan juga Vitamin C..Transgluta ni supplement kecantikan yang selamat mampu merawat kulit muka dan seluruh badan...yang penting produk ini dijamin selamat dan halal...then Transbella pulak..hah ni produk baru...ada beza ke??Transbella ni supplement juga cuma beza nya Transgluta dalam bentuk pil dan telan dengan air...Transbella ni kunyah kunyah sedap makan..fungsi yang sama untuk memutihkan kulit tapiiii Transbella ada collagen..penerangan seperti di bawah.


Soft Launch Transbella di Teh Tarik Place, The Mines

Ok ni baru nak citer pasal soft launch hari tu...soft launch hari tu tersangat la happening...di meriah kan dengan pengacara diva Azwan Ali..Co-Founder cum Blog Ambassador sendiri sapa lagi blogger meletopp gojes Suraya Sulatin...Founder dia Anny Ariffin..Founder yang low profile baik orang nya...tak lupa Duta Produk yang popular di IG, Atita Haris datang dengan DJ NasT dan opi cute...tema semua warna purple..so nice color theme...so penuh ungu di setiap meja...tak lupa geng blogger yang havoc meriah dan bikin kecoh...korang semua memang best...sporting lak tu...korang layan gambar yang happening ritu...

Di hari launching berlangsung


Suasana purple di Teh Tarik Place , The Mines

Posing dulu..dalam ni nampak mcm bukan pepel je ...pakai pepel tau...

orang terawal sampai...posing dulu la hehe

Suraya Sulatin yang cantik mekap doll..nak uwett

Kami dengan Founder Anny & Blog Ambassador Suraya

Azwan Ali dah sampaiiiiiiiiii..yuhuuuuuuu
  Meriah suasana dengan keletah dia ni

Sepatah dua kata dari Blog Ambassador

Dua sahabat baik bergabung 

Semoga success ye korang..dah la muka sama...macam adik beradik pulak...aku adore kulit dua orang ni..putih!!!..so amalkan la Transgluta/Transbella

Cerita dari pengguna Cik Intan Dayana, dijemput untuk share pengalaman dia dengan Transgluta. Macam mana dia transform dari Dayang Senandung ke Snow White.

Duta Sosial Media..Atita Haris in da housee..cantik nya dia dengan kaki panjang...

Selesai sudah launch with the Founder, Blog Ambassador, Sosial Media Ambassador..Good Job Team..

Mesti la nak gambar ngan diva...muncung sikit..diva AA memang penyeri majlis...personaliti dia bagus tak seperti di war war kan...polite orang nya...

Atita Haris yang tinggi melampau...jatuh rendah akak...

Geng Blogger yang memeriahkan suasana ...kami team pepel...

Produk sempat di grab hasil kiriman kawan kawan..sebab murah kan semua tu RM50 each...sempena hari launch saja




Apa beza Transgluta dan Transbella?


Transgluta and Transbella sama je function. Untuk memutihkan badan. Bezanya Transgluta ni dalam dia ada Glutathione tapi dalam Transbella ada bahan lain yang sama fungsi pencerahan iaitu yeast extract, pearl powder, sakura extract, vitamin C and Collagen Trepeptide. Collagen Trepeptide ni paling power untuk whitening. Kalau rajin, pergi Google sendiri. Sama kesan dia macam glutathione. Gluta sejenis pil telan, Bella sejenis chew and rasa masam manis. Cara pengambilan sama. Ambik sebiji sehari sebelum breakfast, minum 8 gelas air sehari and elakkan caffiene.Untuk yang allergic dengan Collagen, boleh ambik Transgluta. 
                                                                                          
Makan dua dua pun boleh..Transgulta makan pagi...Transbella makan malam..ikut suka la nak makan waktu bila...Nak makan dengan supplement lain pon ok, Cuma jarakkan pengambilan 2-4 jam. OK? Semuaaaaaaaaaa orang boleh makan Transgluta or Transbella. Breast feed mom pon boleh. Time period pon boleh makan. Dia takkan menganggu hormones. Untuk pregnant mom pulak,suggest ambik selepas kandungan 3 bulan.



Testimoni Produk dari Pengguna

Masa launch hari tu..dijemput pengguna tegar Transgluta berkongsi cerita...pengalaman putih bersama Transgulta..dan jujur sejujurnya bukan propa...aku sendiri terkejut tengok Intan...kulit dia bersih..walau tak kenal secara live tapi biasa tengok dia dalam blog Suraya Sulatin..nampak macam biasa je sebelum ni nah..hasil dari Transgluta berseri ...terkesima..even sue & anny sendiri kulit dorang putih dan bersih...hasil Transgluta yang buat aku pun nak putih jugak....dan ada seorang customer duduk belakang aku dan pernah tengok dia dalam testimonial transgluta memang dia putih dan kulit bersih...

Testimoni superb yang menjadi..bukan tipu tipu ye

teruja tengok intan hari tu dah putih...

Testimoni diri sendiri..hehe nak putih jugak..laki iolls kata putih sikit la yang..hehehhe...



Harga Produk & Promosi

Harga masa launch hari semua jadi RM50..so now tak dapat dah...then nak bagi tau harga asal Transbella=RM90.00/Transgluta= RM110....so then ada good news !!!...attention semua...

Ada promosi untuk hari ibu....still murah..mana korang nak dapat supplement untuk sebulan tahan 30 hari...tell me..amat berbaloi sangat la korang beli Transgluta dan Transbella grab now...buat stok..pasni dah ke harga asal korang nyesal..




PROMOSI TRANSGLUTA/TRANSBELLA COMBO FOR MOTHERS DAY



Beli combo (Transgluta & Transbella) FREE Zenia Foundation for ONLY RM120.00 (Free postage)

or

RM60.00 each bottle for Zenia Collagen, Transgluta and Transbella. Promo dari 8-13/5/2016



WhatsApp Kaksu 0129184042 for order



Harga Asal Transgluta RM110.00 (Promo biasa RM69.90)

Harga Asal Transbella RM90.00 (Promo biasa RM80.00)
Harga Asal Zenia Collagen RM150.00 (Promo biasa RM130.00)


Email : zenia.sales@gmail.com
Hotline : 013-6915915 / 019-3173715
















23 March 2016

Mastercard Promo untuk Kaki Shopping



Let’s be honest, siapa yang tak suka shopping? Semua orang suka shopping especially bila jualan murah dan lagi best bila kita dapat ganjaran balik macam point atau cashback. Oleh itu, ramai daripada pembeli sekarang ini lebih gemar membeli-belah dengan menggunakan kad kredit. Walaupun ramai yang berpendapat penggunaan kad kredit adalah tidak bagus, sukar untuk dikawal dan menyebabkan kita berhutang, namun itu merupakan penggunaan kad kredit yang salah.

Anda harus menukar mentality tersebut dengan ‘hanya menggunakan kad kredit ketika anda mempunyai wang yang cukup tetapi anda tidak mahu menggunakan wang tunai’. Dengan kata yang lain, jangan gunakan kad kredit ketika anda tidak mempunyai wang yang mencukupi, tetapi gunakan ia sebagai one of your payment method. Dengan penggunaan yang betul, kad kredit sebenarnya memberikan banyak kebaikan dan kemudahan dalam kehidupan anda.  Salah satu kebaikan menggunakan kad kredit adalah dengan menikmati potongan tambahan sebanyak 7% setiap kali anda membeli-belah di ZALORA Malaysia pada hari Khamis.



Bukan itu sahaja, dengan penggunaan kad kredit mastercard ini juga, anda boleh menikmati mata ganjaran yang boleh dituntut nanti bagi setiap penggunaan. Best kan? Tapi ingat, jangan berbelanja tanpa berfikir panjang sehingga melebihi had limit kad kredit anda! Jadilah pembeli yang bijak dan membeli-belah ketika Mastercard Promo ZALORA pada setiap hari Khamis!





















22 March 2016

Fayel say Bye Bye Botol Susu...

Salam all....hari ni nak kongsi sikit tips anak free botol...Fayel ni memang budak botol ...sejak dia kecik lagi memang dia lagi suka botol dari tek mak dia....geram rasa...sebab Fayel ni wean off cepat...8 bulan gitu dah tak nak bf....flow botol kan laju..sedap la hisap nya...Fayel ni dari dia baby sampai ke besar ..kami panggil dia budak susu...susu dan Fayel macam buddy...bff....dulu paling kerap minum sehari 8-10 kali...pengsan nak beli stok susu...masa baby susu mahal aje..Anmum, S26..bayang la kalau sebulan tu kena beli 8 pek...memang rabak.....tak pe la dah suka sangat susu tu badan bambam...sampai ke besar ni tubuh dia memang bernas berisi...sado orang kata...hhehehe..

Masa baby kami ajar dia botol jenis wide neck...ala botol gemuk lebar tu...start dari Pigeon sponsor..eceh sponsor tak menahan...Pigeon bagi free gift Pigeon Peristaltic dapat la dalam 3 botol....botol ni memang bagus tau...sekali dengan puting dia yang elok tak menitik...memang tak risau la kalau leka kejap tertido ke apa...Fayel setia dengan botol ni lama...pastu dah besar sikit...tukar botol je tapi puting tetap guna Pigeon Peristaltic...memang suka sangat puting tu...mesra baby sungguh...sebelum pakai Pigeon aku guna gak Avent, Tommy Tippee, NUK tapi tetap la Pigeon Peristaltic ni kesukaan Fayel...harga memang mahal dow..terima kasih Pigeon sponsor aku hehe..bajet duta sangat lol

Haah bagus memang bagus tapi terlekat sampai ke besar..sampai masa kena stop berbotol...rasa macam awal je kan...sepatutnya umur 2 tahun dah train pakai cawan or sippy cup...tapi kesedap berbotol kan...amik masa jugak nak berpisah botol...aku memang nak stop awal botol...aku tak nak gigi rosal...botol ni memang risiko karies gigi utk kanak kanak...sayang gigi...tak mo rongak bagai...ye tau now gigi tak kekal..tapi biar lah nanti gigi tu luruh secara natural dan ikut umur sepatutnya...kalau leh nak gigi tu tumbuh cantik je macam gigi aku ...#eh...muahahaha...selain tu...aku sakit hai asik nak beli puting...puting selalu kena gigit...seminggu satu puting...mana leh tahan...dah macam pemborong puting pulak kat rumah....dulu beli je puting mahal..dah asik gigit nahhh mamabeli yang murah je..lagi galak dia gigit...

Sejajar itu..ku ambil pendekatan nekad mari kita henti kan amalan botol...bagaimana cara nya?? huhuhu...susah weh..bunyi senang je...pertama kena tukar botol...bermacam botol aku beli...tapi tak berjaya...nak tido menangis nak botol...rimas rasa...mama nak botol susu...mama nak botol susu..gagal lagi...botol main peranan..tengok anak korang suka jenis macam mana...aku try beli jenis straw, sippy cup...yang ni reject....setelah berbotol botol beli membazir begitu saja....finally jumpa jugak botol cawan yang di sukai Fayel....yeayyyyyyyy....dan usaha kedua ialah kena nekad buang botol...nekas ni memang fuh cabaran sungguh...aku buang betul depan fayel...Fayel tengok ni mama buang botol, puting tau...yang ketiga...main kata kata pujian psiko sikit....fayel dah besar kan...bagi la kata kata pujian gitu..sesekali memang dia akan ingat botol..tapi ingatkan dia botol dah buang...sebab tu kena tunjuk depan mata dia sendiri as bukti botol memang tak ada...

Official December 2015...last year..Fayel dah say hi hi to Botol...selamat tinggal botol....good bye my friend...never see you again...never turn back...yeahhhhhh..itu moto Fayel...Fayel now masih menysu lagi...susu masih perlu untuk tumbesaran..tak kan berhenti..minum la selagi suka susu...tapi botol je dah tukar...now Fayel suka botol cup jenis Anakku...brand ni saja yang berjaya menambat hati dia...bukan jenis straw tapi kena sedut..tak kisah la...yang penting berjaya botol...botol ni senang basuh tau...mana nak cari...cari je memana kedai baby bahagian Anakku..harga RM12 gitu la...depends tau anak korang suka jenis camana tapi...sesuai la untuk anak yang suka susu sambil tido...





Tindakan nekad berani mati punya...hahaha kasi buang semua botol n puting...hai cawan baru...


Bismillah percubaan pertama berbotol cawan baru....mama nervous

Yeayy Fayel suka la mama....bestttttttttt...


Official dengan botol cawan...yahoo....


Bila dah serasi kita beli jenis sama warna lain pulak...kasi tukar tukar

Mama nak sleep ni....tapi nak susu...lelap sudah

Sambil tido menyusu pun okey....syioknyaaaaa susu dalam botol ni

Selamat beradu bersama botol cawan kesayangan....cari la brand Anakku yer....ada macam macam warna dan corak mampu memikat hati anak korang...cari jangan tak cari



















































Google