THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 November 2011

Kisah Cuti Pendek Ke ILham PD - Suprise Besday Mommy Girl Tengah Malam


Encik Awak dah sampai maka majlis BBQ pun habis...kemas kemas apa yang patut setel semua naik ke apartment back...bagi Encik Awak mandi dulu..rileks sket..orang panas hati kan bab bola ni lain macam sikit...tido pun ingat bola...makan pun bola...makan pun nak tak nak...bagi balik umah dulu lepas mandi...baru la Encik Awak selera makan melampau....apa taknya...dah la Tganu kalah ngan N9..Chelsea pun kena gak ngan Arsenal mau tak sentap double mamat tu...Abg Awie kasi pujuk takpe malam nanti kita layan bola sampai lebam ada game Manchester City lak..huhuhu habis la laki aku tak tido...leh pulak channel astro ESPN ado...bencikk tauu

Dalam apartment kitaorang semua lepaking santai...bebudak pun tak tido lagi...semua duk layan hal memasing....tetiba nah ada kek terhidang atas meja...alololo...malu malu biawak aku kejap...tersedak...owh saje je tau bikin suprise memalam bute....kul 12 tengah malam...diorang suprise sambut besday...EA pun bersalah sebab dia bersekongkol ngan semua...rupanya EA dah deal diam diam ngan mak aku suh belikan kek...nanti suprise kat masa bercuti kat Ilham...owhh my goshhhh...tak suke tul kena suprise ni...malu ...so malam tu happy belated besday la tuk aku...nasib masih dalam bulan Oktober lagi time tu...masih la rasa in mood besday lagi...

Tima kasih bebanyak semua yang meraikan malam tu...sampai tak tido bebudak tu nak menyanyi...siap jerit jerit tengah malam hahaha...dan my lovely husben dan family sebab mensuprise besday...lalalala baru nak sentap tak sambut...sekali ada daaaaaaaa tengah malam..love uollsss



hahaha abah sampai dah ngantuk tertido nak join besday aku...aku pun pelik apsal la abah ni ngantuk tido la masuk bilik ini tak..duk sengguk kat ruang tamu..rupanya hmmmm

"Hepi Besday Mommy Mimy 30th"...hehehe. ....Lemon Cheese Cake...

ok ok tutup lampu ...semua nak menyanyi terjerit ....pitching lari ke laut semua...mentang2 la baru mandi laut siang nya

sempat lagi tu nak snap berry hitam masuk FB kan...hehhe

hmmm belated besday ..dah nyanyi kena make a wish lak...hiksssssss malu tengok kek je cakap dalam hati

i'm official 30th..tengok jari la...ada 3 kan...lilin pun 3..rasa cam 13 tahun jek

bebudak tak sabo nak menikmati kek..ok ok kasi potong

errkk apa kes ni...laki aku sengal dah datang..orang suh suap kek..dia nak suap lilin..

feeling nak manja makan suapan kek...tengok la mata EA tengok tv....bola depan mata gitu la

erkkkk EA apa kes ni...rakus laaa.....tetiba nak cekik bini...katanya geramnya pasal...hihihi..Tganu kalah bini kena cekik ...patut kaaaa

hohoho serius sudah....nak marah ni...fokus ke bola je dia ni..hangin aku

tengkiu EA for the sekongkol suprise ngan mak eh...eh EA makan lagi dan makan makan...dah ada selera tu

dah gambar last sila pandang kamera geram aku asik pandang bola kat tv tu jek....tutup tv tu kang..baru tau...


LALALALA HUWARGGGGGHH NGANTUKKK NYA...HEHEHEH JOM MASUK TIDO SEMUA...MOTIPP??? NEXT NANTI TUNJUK GAMBO RUMAH DAN BILIK EH...BABAI





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

15 comments:

SURIA AMANDA said...

bestnya kek tuh..sgt best tau....jeles along..bday along ad kek x ari tuh eh..lupa lak..

Girl Girl said...

sonoknye surprise party...

Riri Yoorin said...

sweet ye

mamyharraz said...

cantiknya kek mimy..

mesti best dpt suprise tempat holiday pulak tu indahnya :)

mimy u look nice seri ibu mengandung ;)

ehemm kita sebaya *give me 5*

Eri-chan said...

still tak makan2 dengan kau lagi...aishhh weekend aku jadual penuh. weekdays ngadap korea ajerr..

Delicious-Cuppies said...

uh... bestnyer... sapa nak belanja aku makan kek nie???

PinKy MoMMa said...

hukhukhuk feeling feeling makan berhadap ko malam tu yer ;)

tganu nox masa tu..harusla EA memfokus segigihnyer ;p

Softtouch [Hanim] said...

bestnya ada suprise party..spotingnya EA kan.....cuti2 smbil smbut birthday gitu...meriah!

ratusiput said...

seronok kan camni...tp yg kalah bola tu jgnla moody2...ehehe...

adyputra said...

happy belated birthday u.. i followw uuu..

-oP_ida- said...

happi belated kakak.......besttt bila ada suprised party

Pepel BoNda AmaNi said...

bestkan bila ada suprise party....nak request kat dedi amani jugak la..hahahahah

Kella said...

selamat hari lahir sahabat ku!! =)

Bitt2 said...

wahhh bestnya...happy belated birthdayy...heheheh sedap betul la tengok kek tu ptg2 gini...akkekekeke

Shu Shinju said...

bestnye ade suprise...bertuah kak mimy..:)

Google