THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 December 2013

Jubah Dress Habibah Free Size sampai Plus Size

Aku minat pakai dress jubah..selalu jumpa tak de size...maklum la plus size......pastu kalau jumpa pun harga melampau...ok sedar diri kain nak jahit plus size banyak guna kain..bahahaha...dulu aku peknen selalu tercari cari dress yang sedp di pakai dan loose...huwaa napa dulu tak jumpa dress sedap...ok ni yang membuak rasa nak peknen balik...nak pakai dress cantik sedap di pakai....huhuhu.

Aku suka kain dari jenis material cotton shirt (rayon)...rasa selesa comfit pakai....sampai la opis matte jual Jubah Dress Habibah ni...Serius best kot...di datangkan 6 color ...tapi yang tinggal color pink je..jadi la girlish jap...akak pink uolls...nampak tak dress ni laris..hebat tak penangan dress ni sampai limited color habis...ok la pink pun pink la uolls...yang penting sedap pakai...suka giler giler..

So aku nak ajak semua plus size meh la mencuba Dress Jubah Habibah ni...i tell u confirm tak menyesal dan rasa best berbaloi nak repeat beli lagi...hahah macam aku la tu...ada hati ni nak repeat balik beli..tapi tula kena cepat cepat...selalu kehabisan color idaman....jubah dress ini dijual oleh Haizan..tapi takpe boleh je beli under aku....aku tolong order kan eh...maklum la satu office..harga sehelai RM99 sahaja...baju ni free size maka nya semua size boleh pakai...aku yang size triple XL ni boleh pakai jugak...


Ukuran :-

  • Bust : up to 58''
  • Cuffed Sleeves : 12-14''
  • Length : 61''
  • Waist/Hips : 54 -68''

Colour available

  • red
  • dark blue
  • dark purple
  • black
  • emerald green
  • purple berry
 





Model diri sendiri...hehehe...color blocking la apa lagi...pink hijau..ahhh belasah je

Sedondon ngan kasut hijau...


Me in Dress Jubah Habibah 




BERMINAT BOLEH EMAIL DI nor.zmy@gmail.com








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Allene said...

susah nak berjubah sekarang. sbb nursingkan...
tp klu yang ada button or zip. memang nak grab...

~Lieza~ said...

Auuww...kasut ijau... cantik...

Chekgu Azrine said...

Suka pkai dress n jubah..tp bila kluar nk bf aish pyh..huhu..tingin sgt nk pkai act

Umi Qi said...

Kak mimiiiii cantik yerrrrrrrrr jubahhhh....lawa sgt2 akak pakai...mmg kena warna tuh....

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin x sesuai pkai jubah
sbb ekin kering kot
jd x cantik dan x terletak

Wawa Yusoff said...

cantik..cantik..
pakai apepun cantik. suke tgk

DYatie said...

Teringin jugak. Tgu semua urusan yt dh setlle nanti yt order. Ngeeeee.

Aty_Fared said...

cun....!!! :)

Nur Azira Mazlan said...

Masih blh order?

Google