THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 December 2013

Luncheon Ngedate dengan Si Cantek MommyCha

Last week masa mood semut sentap ...tengahari tu Micha call..geng mommies gojes mesti kenal Micha kan...tak kenal tipu ar...Mommycha pencetus mak beranak dua gojes...Micha nak datang Bangsar ajak aku lunch...ok aku roger je...mood tengah sentap ni memang lapar nak melahap je.ok micha ko datang ajak lunch tepat masa nya....so tak tau mana nak pegi ..gi makan Pizza Hut guna voucher 25%...jimat RM20 disitu...

Micha ni keje Gomen nun Putrajaya...datang jauh datang amik depan lobi kat opis aku suka la...aku kan pemalas lipas nak jalan jalan ni hehehe..TQ Micha...my besties dalam mommy gojes...orang pertama yang ku kenal dalam sealiran dunia mak mak...ingat lagi kenal sama memboyot...kebetulan preggy sama ..umur sama....baby kuar pun sama bulan cuma Mikhail 10 Jan...Fayel 31 Jan...Micha dah bersalin aku tunggu hari lagi tapi tetap bulan sama...pastu terus closed citer bab anak yang takde kesudahan ...sampai dia pregnant second aku jugak tak jugak pregnant...ok title dia dah up sikit...syabas beteh

Sessi makan pizza kitoarang banyak mengimbas zaman kenangan berDV8 bagai..eh tak tau DV8 sila google...sekarang DVD je..muahahaha...apa yang membuatkan kitaorang kamceng...faktor umur sebaya walaupun ko panggil aku kakmi kan...ok fine ko muda...yer la yer la...kami lahir , sekolah , IPT di tahun yang sama...tahun kegemilangan remaja gile gile pun sama...eh banyak nau kebetulan sama kan micha oii...dan kebetulan sama lagi suka berlipstik merah......yang tak sama cuma badan je...dia anak dua body gojes melentik..aku baru anak 1 body gemssssss gemss...huwaa nangis 

Apa pun tulus hati ku nurani ini...wish memoga friendship kita always forever kot sampai ko dah beranak lima bermenantu....wish aku gak dah kot tetiba berbesan...ehh marah Ctmah lak..hehe..dalam kawan ni kena ada peel sikit..klau ko ratu sentap aku ratu selfie...muahahaha...apapun macam lagu waris..." tak pueh hati moh kito jumpo dopan dopan"...itu lagi baik bukan.....:)) ..micha ko sayang aku tak...ok bye




Micha pose seksi...kononnnnn..hhehehe..bertaburan voucher 25%


Geng suka lipstick merah....muncung sikit



Micha mensnap aku

By Micha Snap

Our lunch date Food...oii penat nak habis kan oii





15 comments:

Mommy_Cha said...

kakmi.
tergaru aku kak.
kau but entry ni.
nanti aku balas entry kau kak.
syahdu ni kak...
huwaaaaa.
menangesss aku
#genglipstikmerah

Mommy_Cha said...

oit bukan tergaru
TERHARU lah.
coi!
bhahaha!

Shasha Azmar said...

kak mi telah membuatkan daku nak makan pizza gak...adehhh...selera apa aku ni..caittt..

Ann Ishak said...

kenapa sedap sangat aku tengok air limau asam boi ang tu... :)

Chekgu Azrine said...

Sweet je uols..
Semoga uols punya frendship brkekalan ye

m@m@yAyA said...

Smp ati micha xajk org skli tau..Nak sentap la cmnie~

Wah teringat zaman DV8 dlu..DV8 xkan dilupakan sperti tmpt2 yang sewaktu dengannya..

nak join lipstick merah gakla..

ctmah said...

aku baru nak komen ko garu ape micha!nasib baik ko dah betolkan..haha! kak my, ko pinang la kayla tu aaron ajiz akak tu

yUmiE AzuRa said...

yg aku nmpk lipstik micha je.bahaha
makan xhajak!!mcm tu lah.mencikk aku.huh

Allene said...

terus terasa lapar perut. ishhh korang ni... ishh...

Misz Pinkie Winkie said...

alhamdulillah..moga berkekalan.amin

anis abdullah said...

Ok pizza on the way. Dan dan...

sarah shamsyul said...

dua2 cun.tp mmg kagum kan ngn micha ni,lawa sgt die...

ameris said...

best kan ada bff mcm ni...

Fifi Nadhrah said...

due2 gojes!~

salam kenal dari fifi..

Petak Bunga said...

geng momy2 vogue
kita anak sorang dah tak vogge
hu

Google