THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 December 2013

White Studio Session 2 - Theme Purple Red

Ok Selesai untuk session yang pertama...sebab galak bebenor nak photoshoot kann...maka nya bawa luggage kata ko...harus la bertukar baju....walaupun session 1 jam ..tapi untuk yang kaku bergambar macam aku adalah rasa lama…hahaha bila la nak habis...sebab nak nampak variety gambar…kami tukar baju untuk session ke 2…session ke 2 tema baju santai casual merah n purple,,wlau baju bang megat tak la purple sangat pun…tapi nak bagi nampak sipi sipi pun boleh laaa..untuk session ke 2 gaya pun dah lemau …nak cepat habis je…hahaha..padahal 1 jam je pun 

Sebenarnya dalam gambar macam nampak je Fayel tu sporting, bagi kerjasama..sebenarnya tak ..tidak sama sekali...dia adalah mood boring...melepasi selepas setengah jam dia dah buat perangai ...kitaorg sampai terjerit melalak menyanyi nak bg attention...nak susu la ...nak air la...dengan botol susu dan air kotak bawa sekali masuk gambar..dalam hati dah cakap...confirm la pic banyak tak jadi..dah Fayel tak bagi kerjasama...tapi sebalik nya tengok CD..ehh ok pulak...pandai tau photog snap...i like...

Session ke-2 ni banyak posing candid je...posing la aksi camana  pun nak cukup kan 1 jam ...huwaa cepat la tamat 1 jam.nak posing apa lagi....ok tamat  1 jam...lega...tunggu kejap CD pun siap…yeayyy ready untuk buat album photobook….gambar gambar adalah memuaskan hati…cantik…..ok tengok sendiri…so berminat nak white studio jugak sila la call for booking…cepat sebelum 31 dec 2013 ni....satu lagi wish nak outdoor photoshoot...tapi untuk itu nak pregnant dulu...baru la cun maternity outdoor...ehh..ok berangan tak payah bayar..bye



Papa & Fayel...




Selfie...hehehe


Mama & Fayel...session boring Fayel...





Husband & Wife Couple




Litte Family In da House




Selfie Anak Bujang model air kotak








27 comments:

Chekgu Azrine said...

Sis..klu beramai2 pun blh kan..
Macam akk nk bt utk ank2 akk jep..bolehlan..yg 4 org tu

erin said...

akak, suka gambar family tu..sweett je, kena cuci n frame besor2 tau

aznor ibrahim said...

aduhai fayel..geramnye aunty tgk awak ni! cheeky sgt!

Liyana said...

Alahhh mcm best je kak mimieeee!isk mcm nak pegi je~

S.n.Fariza said...

suka tgk :)
happynya

achiek anis said...

bestnya...


sukanya....


sportingnya Fayel....


tapi hubby daku bz....huhu


taktau la sempat ke tak nak booking ni....

ctmah said...

abg aaron abg aaron!!!

Eyriqazz said...

sweet moments..nice...

nUR_rOsALiNdA said...

Best nyaaa
Nak jugak!!!~
Tapi tak complete camne?? Hehehehe~

ZazaMyMoon said...

suka tengok muka fayel bila senyum especially bila nampak gigi.. cute sangattss

Ann Ishak said...

hahahah comel2...ahkak suka jah :)

Beautyfull_Maria said...

comelnya..bukan setakat Fayel,mummy & daddy dia pon skali...

~Lieza~ said...

Fayel adalah sgt ensem...

Ros Anis Rusli said...

fayel memang layak jd model!

Nurul Aziz said...

bestnya, tak pernah amek gambar kat studio..

gambar semua cantik2.. :))

Mommy_Cha said...

i like mulut merah che ta :)
agagagagaga.
menangis kali kedua tgk gambo ko kak.
aarrggg!!!
tak aci!

Umi Qi said...

Umi Qi suka tgk hasil ke semua gambar akak tau....giler lawa outfit kak mimi....nanti try buat outdoor plak eh...outdoor pun sama beshhhh

ameris said...

comei weyyy...
fayel makin handsome

Misz Pinkie Winkie said...

pehh! mantopp lah kak..
gojesss sgt

diana aziz said...

Btl mimy citer... dlm gmbr2 sini mmg nmpk muke fayel mcm pkse rela.. hahaha... btw, still gambar cntik.

mrs kayrul said...

cantik la mimi...fayel nampak macho tau...

eynda said...

Gambar2 ni buat akak tersenyum.... nice :-)

Mrs Nazar said...

Model air kotak pun air kotak lah..janji mau bagi kerjasama...hahaha.... sweet jer satu family... mesti dlm studion happening ngan suara fayel

Aty_Fared said...

cantik pilihan warna baju korang...outstanding...oohh aku suker white studio... :)

Wawa said...

senyum2 ku tengok gambo ni...
walopun fayel dah start meragam tp Nampak muke mcm sporting je!!
gaji terus nak book jugak!

m@m@yAyA said...

Nak gakla bli lipstik merah wlpn xpnh pki lipstik..
Cntik kak gambo2 nie,jeles!!!!

amal said...

comelnyaa fayell!! lama acik x tgk hehe..

Google