THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 December 2013

Pagi Tadi Mood Semut Sentap

Kata takde mood...tetiba nak menaip muahahah...ok aci tarik balik ...ini entry boring...citer pagi tadi...aku kelambatan keluar rumah...biasalah kalau tok laki hantar...memang lewat ...konon ada driver...tapi nan hado eh ..pagi tadi tetiba pulak bang megat boleh salah tergeliat pinggang...krem habis kejang kaki semua...habis tu akak nak buat apa?? tengok je ke...kena la bawa kete....huwaaaaaaaaaaa tak suka...benda paling aku malas kalau bang megat ada ...baru feeling senang lenang makan breakfast dalam kete siap bawa bekal tu diaaaaa haaaa...sekali dah tengok bang megat mengadoi...tak kan ko nak buat bodo...nama isteri ...

Baikla dengan sukarela baik hati aku volunteer...jam dah kul 8 pagi yer....oii agak lewat gi keje...dah la semalam cuti...patut masuk la awal sikit yer...clear apa yang patut...sekali tengok jalan mengila jem..start dari sentul link...huwaa rasa nak nangis....sepanjang jalan redah jem aku malas nak cakap...diam aje...sambil aku diam tu...whtsapp boss bagitau jalan jem...lewat...boss ok je...tapi aku la tak sedap hati...paling best aku jadi bahan perli bang megat..."ohh ramai nya orang cuti"..sebab aku cakap org dah start cuti ni jalan clear..bahahaha...aku kena oiii..terus muka masam sentap  sepanjang jalan till dah sampai opis...bengang kena drive dalam jem...heheh...dalm sentap masam tu rupanya kena prank snap pic....hmm ok nasib baik lmabat masuk opis pun boss MC sakit mata...legaaaaaaaaa....ok itu je mood semut sentap hari ni...tak berilmiah sangat kan entry bodo ...ok bye..mengantuk tadi makan lunch makan pizza 





Pagi tadi hujan lebat kannn


Tu dia...kete bersusun pagi memasing nak gi opis


Ok mood semut sentap...dan kena prank jugak...siap ada caption...ok fineeeeee



9 comments:

msredcheesecake said...

BARULAH ISTERI MITHALI...HHEE

Misz Pinkie Winkie said...

hihihihi...dalam diam2 bang megat amik gambor...depan nya bawak kete kak...aperpon salute lah kak..kalau lin lah..mmg tak datng kijer dah nak rempuh jem berkilo2 tue..tabik toing..toing..toingg

Elly_z said...

terima kasih kerana memosting. no more mood swing. swoosh jauh2 moody woody!

Mar Mansor said...

muka seorang pemandu berhemah..jgn tak tau..

Allene said...

mimi.. kenapa macam peluk stering je...

Chekgu Azrine said...

Isteri mithali tuh

veesakura said...

Kak mimy,sentap ke Abg megat,sampai Pepin stereng ek kak? Hehehe

veesakura said...

Pepin plak..peluk kak,peluk! Hehe

Ros Anis Rusli said...

kakmy dulu ari2 anis lalu jalan ni nk g keje..rindu lak!

Google