THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 May 2013

Tersemat Di Jari Sesuatu Berkilauan...Silau tak??

Mood nyanyi shine like a diamond...hehehehe..hamboi...sapa friend dengan ai kat FB, Instagram sure dah tau kenapa aku nyanyi lagu tu...oh yeayyy...syukur syukur...bersyukur sangat sepuasnya...Alhamdulillah...bila dapat something yang ko memang nak sangat sangat...jadi idaman pujaan hati pulak tu dari hasil duit poket sendiri....then benda tu tercapai...tak tau nak cakap la beb...so bless...gembira yang satu macam....rasa macam nak lompat bintang 40 kali ..tapi tak buat sebab tak mampu badan berat sangat hehehe.... 

Hadiah untuk diri sendiri tahun ni...sempena berkat bonus dan kenaikan gaji untuk tahun 2013...reward terapi untuk diri sendiri...sebab dah lama mengidam...sejak nak tunang , kahwin dulu nak patern ni tak dapek...laki aku suka emas kuning...katanya kahwin, tunang mesti emas kuning...ikut kan aje la...aku sebenarnya lagi suka emas putih dan batu...memang aku minat sangat...aku tak minat gelang..tak minat rantai...aku hanya minat cincin ...last dapat cincin masa annivesary dari EA..lepas tu tak dapat dah heheh..yer takpe bini memahami banyak komitmen kan lepas kahwin...aku takde hal bab ni boleh tolak ansur kompromi...ldah bagi izin aku keje pun dah cukup bagus...ada duit sendiri...aku boleh kumpul duit sendiri sebab aku punya minat...

Ini bukan entry nak menunjuk eskyen meksyen ye...tak de apa nak dibangga sangat la...ini cuma impian kebendaan dunia saja yang aku nak sangat dah dapat...bukan senang nak dapat sebenarnya..sebab aku bukan nya kaya mampu sangat...keje pun biasa biasa aje...tu la aku cakap ada rezeki lebih ..hasil keje penat lelah dapat la aku miliki apa aku idam kan...bukan bergolek depan mata...nasib baik ada bonus...kenaikan gaji dapat la merasa nak reward diri sendiri...sesekali ku teringin kata ko....maka mari la kita mensilau kan mata...hadiah untuk diri sendiri tahun ni berjaya ku miliki CINCIN EMAS PUTIH BUNGA TANJUNG.....Alhamdulilah syukur nikmat...


Blessinggggggg sangat...sampai cium cincin kekdah nya....hew hew...jakun..hahaha bukan senang nak dapat ko...

Cincin idaman dulu kini dan selamanya....bukan Habib Jewels pun...kedai biasa biasa je tak de nama...huhuhu 


Sudah tersemat di jari manis kanan..auwwwwwwwwwwwwww sukee....kemain silau....lalala shine like a diamond...





KU SYUKURI NIKMAT REZEKI KU...SEMOGA BERTAMBAH REZEKI LEBAT TAHUN DEPAN...AMIN





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

22 comments:

Siti Shuhadah said...

CANTIK LA KAK MIMY..

m@m@yAyA said...

Santekla kak..
Zura suka pantern cincin akk nie, tp xska pki cincin..huhu

Xper kak reward tuk dri sdri..bkn salu pn kan!!

Siti Haslinda Sadiken said...

pakai spek mater itam sambil baca n3 nie..hehehhe

ina khairina said...

lap lap meqelap mami jarum ni....santekkkk!!tp kak ton x suka emas putih,suka lg emas kuning

With Julia said...

wahhhh marvelos...ju suka la partern cm tuh...tp jarang pakai brg kemas ju nih hahha pakai time event jek...tp koje malas nk pakai takut ilang...

Veelara Shamsyul said...

Mmg cantik la kak.serius sy pun minat cincin jnis cmni.dan suke cincin akk ni.

Cantik.cantik.cantik. tu je nk ckap

ameris said...

tu laa... kite pn camtu gak setaun skali mesti bagi reward utk diri sendri. keje penat siang malam wehhh... bila dapat sesuatu yg diidam tu rasa syokkkkk sgt. released tensen keje.
tahniah utk diri sendiri. sila tepuk tangan... yeayyyy

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

wah bosar batu eh.. tahniah2 ! usaha sendiri lagi terasa berbaloi kan kak

Rasp said...

i know how you feel sis...
memang rasa puashati yang tak terkata kan...
coz beli wif titik peluh kita lak tu....
idaman kalbu lak tu....
woweeeeeeeeeeeeeee happiness!

cantik sangat...memang my taste gak nie :)

sweetlavender86 said...

kerlassss ko jahh!hahahah..lawa kak.i loikeee sgt

Mama Damia said...

Kak mimy.,bersilau2 mata eja tgk..hihi

PuanSyimaSyaz said...

cantikkk... saya pun tgh menanam azam nak beli gelang ganti gelang emas mak bagi yg hilang tu.. adoi dh beribu kali mention benda sama ni ke merata blog orang...

saya pun jenis tak minat beli emas kat kedai branded habib bagai...lagi pun kwn pernah kerja kat habib, dia kata gi beli tempat lain la.brand je yg buat benda tu nampak kebabow...

Riana said...

wah bunga tanjung tu..aww..lawa sgt kak mimi..kalah princess diana nyer cincin..hee

intandayani said...

pheewit..cam baru kene pinang lak

cik imperfect said...

waa .. oke .. saye jeles .. hehee .. :D

cik imperfect said...

waa .. oke .. saye jeles .. hehee .. :D

cik imperfect said...
This comment has been removed by the author.
Sya Kiffli said...

mimi...samalah kita..heheh..dapat apa yang dihajatkan...tp wit bonus semua dah abis...;)

ctmah said...

yang penting cantik!!!
kakak kita pun suka gak emas putih. dulu time dia kawin, mmg requested emas putih ajo..hihi

noradzlina.kamdani said...

utk reward diri sdri apa salahnye

Zahirah Salehuddin said...

Kak. Kdai mne ni. Sharela. Kalo murah na grab gak satu..ngidm btol.

Zahirah Salehuddin said...

Kak. Kdai mne ni. Sharela. Kalo murah na grab gak satu..ngidm btol.

Google