THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 May 2013

Bertukar Produk Muka Lagi ke BodyShop Skin Care - Seaweed (Combination/Oil Skin)

Salam semua...saja mengada nak share produk muka terbaru ai...ini bukan produk promote ke advertorial ke....ini betul punye bukan cobaan...yeszaaa bertukar lagi hihihi...memang dasar tak setia ko...lalalalala....yang terbaru aku dah terjebak dengan brand body shop...adeh....alahai....berapa banyak daaa ko cuba.....kali ni hopefully setia berkekalan la...ngeh ngeh.... 

Ni semua pasal kes terjebak body shop sale...nengok 50% 70% ko...pehhh terbaik la sale...tu belum member sale menggila...orang serbu penuh macam semut...patut la macam semut...apa tak nya member aku cakap sale sampai 80%...peh gile..nasib aku takde masa tu harus aku rembat berbakul ...ok balik citer terjebak...aku tak plan pun nak beli apa kat bodyshop...macam biasa kalau sale aku suka beli body wash bau fruits ...suka sgt...pastu tetiba nampak seaweed produk...main amik je...ye la harga dari RM28 mark down ke RM8.40..apaaaa...!! ok amik satu nak try.. 

Yeszaaa aku telah pun mencuba nya...Seaweed ni sesuai utk korang yg jenis kulit kombinasi atau kulit berminyak. konon nak buang minyak zon T...selepas mencuba aku suka sangat produk ni sebab dah bau best...bila pakai rasa fresh..suka sangattt....pakai titik sikit je buih dah banyak..suke suke....tetiba rasa nyesal beli satu je...nak repeat lagi la beli lagi sementara tengah sale hebat ni...salesgirl tu ada bgtau aku dia kata akak try dulu ada jual starter kit for travel..siap ada toner, krim semua...errr hmm nak beli semua malas ar...aku ni bukan perajin tegar tepek benda kat muka...kalau cleanser tu ok sikit...sambil mandi sambil mencuci tak gitu.....

Set travel Kita BodyShop Seaweed...complete set...
 Beli masa sale dapat la RM8.40 dari RM28 harga sebenar...letakkat bilik air senang sambil mandi sambil membilas muka

 Letak sikit je titik kat tapak tangan

Campur air sikit tengok buih dia banyak..best....i likee

Oh freshnya dan segar selepas membasuh muka...hilang segala mekap kat muka










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

Chekgu Azrine said...

Nampak bersihla muka..suci jek..hikhik..ai setia dgn safi rania gold..

With Julia said...

Wahhhh cm best jer brand tuh kan sis...lama dh usyarr bauan bodyshop...tp ongkosnya mahai x mampu den...kodokot punya umi QI hehehhe

PinKy MoMMa said...

sekarang body shop memang tgh salessss..sila serbuuuu!

intandayani said...

suci murni gitu..

Nurul Aziz said...

Hari isnin hari tu ada pergi bodyshop yang kat mid.. hari isnin punnn orang ramai! memang sales sangat kekdahnya.. :)

CikNaa said...

hihi..suke nengok kak mimy, mcm iklan plop.. neway, lame nye xpegi BS!

aThidEaN said...

i pon pernah cube yg ni.terbaik

mekchu said...

aku br dpt sms body shop.. ada sale lagi 31 may - 2 jun utk maybank card holder.. nyum nyum nyum

Amanda Suria said...

AMBOI..BESTNYAAA...NI YANG RAJIN NAK TERJAH NI..BODY WASH ALMOST FINISH NI..

~ NANA ~ said...

Ececeyyy bersih gitu muka! Hihi..hari tu nmpk gak ada sale kat body shop tp x sanggup nk masuk sbb ramai gilerrrrr org

m@m@yAyA said...

cam menarik jer nie kak..
lehla nak try..

skrg pkai sabun susu beras colagen tue jer ahh..
muka pun da xterjaga sjk ada ank nie..makin lama perasan makin teruk lak muka kna jg blik pasni

Google