THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 May 2013

Aqil Kembali Kepada Pencipta nya..Al Fatihah

Sorry lambat update...maklumla cuti lama...memang tak buka blog..di kesempatan ini aku nak memaklumkan adik Aqil Hamzah telah kembali ke rahmatullah pada hari Jumaat, 3 May 2013, jam 7 petang...aku dapat info dari FB gak...dah ramai yang ucap takziah pada Erina dan suami...Ya Allah apakah ini..untuk pengesahan aku call Erina tak berjawab...yer aku faham mungkin situasi nya...pengesahan dari geng blogger gojes mommies dah confirmkan memang Aqil Hamzah dah meninggal dunia...menemui penciptaNya Allah swt...Al Fatihah buat ahli Syurga...

Ya Allah tak sedar aku menangis beria...bukan meratapi kehilangan tapi hiba pilu menyelubungi...sedihnya kehilangan orang tersayang...tabahkan hati dan redha yer Erina dan suami...aku tau bukan senang nak hadapi semua ini...kesedihan hati Allah saja yang faham...apatah lagi permata hati yang nak membesar hilang selamanya ....aku kagum semangat kuat cekal Erina...yer dia seorang yang kuat...dia sesungguh redha dengan takdir Allah...Allah ada sebaik perancang kehidupan...dari Nya kita datang..kepadaNya kita kembali...sesungguhnya apa yang kita nikmati perolehi di dunia ini adalah pinjaman semata...tak ada satu pun kekal hak mutlak milik kita...maka bermuhasabah diri..mensyukuri atas segalanya...



Ziarah menziarah Erina kami wakil dari Geng Gojes Blogger Mom FB...Erina sangat kuat dan tabah...


 Pasangan suami isteri yang akan menempuh kehidupan baru tanpa permata hati..doakan mereka kuat , redha dan tabah....kagum dengan husben erina...sangat supportive...di doakan berbahagia selalu


Al fatihah buat mu Aqil Hamzah...anak ahli syurga...tenang dan damai la kamu di sana sayang...inilah anak yang akan menunggu ibu bapa nya di syurga....Ya Allah memilih mu sayang...







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

18 comments:

Aeen said...

Al fatihah...sangat hiba bila baca entry nie...Salam takziah Erina..semoga tabah dah kuat..

achiek anis said...

Al-Fatihah...

Gieyana said...

Salam Takziah utk Erina..moga tabah dgn dugaan Allah...

fathiyah jamaludin said...

sedih baca..tak habis lagi rasa sedih ni.
Alfatihah buat anakanda Aqil

Ros Anis Rusli said...

aqil...damailah sayang di sana yer...aqil anak yang baik...

m@m@yAyA said...

Sedeh bla bc entry ni kak..
Aqil tenangla kamu disana nak..

Buat erina dan suami, semoga tabah dan cekal menghadapi ujian nie..korang pasangan yang terpilih..
Aqil Hamzah tunggu di syurga..

YanaHime said...

al fatihah...semoga parents aqil tabah melaluinya

YanaUjang said...

adey kenot help my air mata from berguguran...T_T

semoga roh aqil tenang di sana..amin~

Allene said...

alfatihah.... T_T

syurga untuk aqil...

With Julia said...

Doa ibu erina senantiasa mengiringi mu di sana Aqil...subhanaAllah...tgk muka aqil berjuraian air mata... :( sebakkkkkkk

ummi_khalish said...

semoga Allah mencucuri rahmat atsmu..bidadara syurga.....sebaknya hati...:-(

CikNaa said...

terkedu bila sampai gambar mama & ayah arwah aqil.. tak tergambar mcmn kehidupan lepas kehilangan zuriat pertama..

ariana8733 said...

mengalir jap air mate ana bace kak..

syurga lah tempat anak ini, al-fatihah..sampai kan salam takziah ana buat ibu erina & suami...

Nurul Hamimah said...

bila teringat2 cerita mommies tentang arwah.start dari dia sakit.sedih teramat sangat.laju je air mata bercucuran.Al-Fatihah buatmu sayang.semoga tenang kamu di sana dijaga para malaikat.

NM03 said...

sumpah aku sebak, sayu dan terus berlinang air mata.

adik aqil bersedia menunggu dipintu syurga dan meminta tangan kedia ibu bapanya ke syurga firdausi...

saham akhirat utk ibu dan bapanya... tenanglah kamu disana anak kecil...

Chekgu Azrine said...

crying...speechless...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Walaupon tudak mengenali blogger Erina..tp akak doakn semoga beliau tabah & Al- Fatihah

SweetLikeWhat said...

sedihnyaaaaa

Google