THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 May 2013

Harta Kebendaan Suami Henpon Note Milik Isteri Jugak dan errr Fayel sekali....

Haish asik menunjuk benda kebendaan je kann...jangan sampai timbul riak sudah...oh tidak....apalah sangat bukan harta berpuluh ribu..huhu....harta kebendaan terbaru dimiliki bersama adalah henpon Galaxy Note 1...aik bersama...hahahaha...yer ar laki punya je pun...finally Encik Awak ku berhenpon android...setelah sekian lama berzikir asik sebut tak nak henpon canggih kan....kalah juga akhirnya...bini nya penangan pujuk siang malam tak berhenti..."abang bila nak whatsapp".....siang malam okay...sampai tertido zzzz tak layan....sentap tak jalan jugak pujuk rayu... 

Hingga la one fine day..tetiba EA kata.."ayg note 1 now harga berapa..mahal tak"...huhuhu signal beli note kah?? ini tak boleh jadi lawan bini nampak....harus la bini tak puas hati jawab..dasar jeles dengki..."ala bang beli macam ayg nya je...ok apa ada android gak"..EA buat muka ko..nyampah...dia jawab..."i nak beli note gak..alang alang beli kan"..huhuhu...finee..." ok la beli la beli la..tapi "i nak tumpang pakai tau"...ko tengok dasar bini tak puas hati kenn..

Finally my EA berjaya memiliki smartfon jugak...Note 1 dalam gengaman sudah...weehoo welcome to android..mari kita berwhatsapp laki bini...jimat jimat....yeahhh...takpe ai suka je u beli Note sebab satu faktornya i sure pasti dapat tumpang sekaki...lalalala....harus la...harta laki harta bini jugak kann...dah dapat tu aku la mengodek install itu ini...keek, instagram, viber, line, wechat...padahal tujuan utama whatsapp je..hahaha bini pegang henpon jadi gitu la...hihi...

Tapi aku ada saingan baru...Fayel pesaing aku sekarang berebut henpon nan satu ni...aku terpaksa mengalah...tak dapat nak berkeek sangat...ber we chat sangat...dapat kat dia asik ngadap je la...dah la kedekut itu budak...pegang je dah jerit NANAKKKKKK...papa dia backup la anak dia...so laki aku mengalah gak la tukar pakai guna henpon aku je...yang penting nak whatsapp je pun...lagipun dia keje site opis...bahaya risiko jatuh ke hilang ke....eh alasan kann....hehe tqqqqq suami ku...so lenjar ar ni guna smartfon note...lalalalala....kan dah kata...harta husben harta wife jugakkk...hak milik huhuhu..



harta kebendaan sang suami yang baru ..yeahh smartfon note in da house...


Bini conquer jadi hak milik...hover tau...huhu


Please this note is mine...ok Fayel fine papa backup kan

 Cubaan rampasan kuasa Note oleh mama..hahaha mengamuk habis

Bini yang sibuk whatsapp je kejenya..mementang laki dah ada whatsapp kann :))








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

MimahAjil said...

pasni boleh wassap,wechat suda ek....hehehe

Fayel boleh layan katun ye....

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

PinKy MoMMa said...

serius betul mukanyer hehehe..mimy orang lain smua tukau smart phone..aku pakai enpong RM60 jer hahaha..

pening kepala sbb nak masuk umah and nak beranak ni weii..kena cari org sponsor la camni wakakaka

ctmah said...

amboi fayel..bukan main protes lg ek..tp xpe..awk tetap comel =)

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum,
salam kenal dari bunda..

Teena Tna said...

best kan android, macam2 apps ada..senang jer

CikNaa said...

ohoiii.. syok aa! daku whatsapp time kt opis je, pakai wifi pree.. umah? pakai enpon cap hayam jela.. huhu..

Emynz said...


kemain fayell...akai sekandaq punya budak, 1 geng ngan intan tapi si intan tak layan screen kekecik. dia layan lappy jek. pantang aku pegang, mengamuk sakan, cesh

Google