THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 May 2013

Dating Dengan Silent Reader Becoming Geng...

Baru hari tu citer pasal Fayel dapat present dari Silent Reader kann...zasss sepantas terus hari ni jumaat tadi dah jumpa dengan pemberi hadiah Fayel tu...nah hamik ko sekian lama baru ku jumpa....seronok giler rasa dah kenal lama diorang ni...macam macam la story duk citer...macam dah lama kenal....giler mental kenal diorang ni...dasar sekepala....memang ngam ar...aku rasa mulut tak berhenti duk pot pet pot pet hahaha...

Memula gebang kepoh dalam whatsapp pastu set dating jumpa nak makan makan maklum la...geng kuat makan kan...muhahahaha...yaya n acik ko jangan fire aku eh..kenyataan kannnnnn....kitaorang bertiga set date nak jumpa hari jumaat hari ni la dalam sejarah...janji ketemu makan makan kat Mid Valley ..memula plan Sushi King..last minit kasi tukar Yaya gastrik ceri beri...makan Kenny Rogers ..ok la janji makan...budak berdua tu baik hati pick up aku kat lobi opis...pehh feeling diva aku jap heeheheh...tq yaya n acik...ko tau tak fefeeling macam blind date dengan laki aku dulu tau...hehehe

Akhirnya sudah kutemui pembaca senyap blog ku...kemain yaya acik ...kisah blog aku semua dia tau...padahal diorang ni bukan blogger pun...budak dua orang ni adalah sengal okay...mulut bising...hahaha...memang se geng ar...serius jumpa pestime takde makna senyap eh...citer memacam sampai aku rasa dah habis makan pun citer tak habis lagi...best tul ar jumpa korang...pastu meround jap MV..teman acik beli hadiah...aku tak leh lama...rehat 2 jam je..kang bos aku carik pulak....acik n yaya hantar balik opis...harus la hantar mak diva balik kan...weh pasni makan roger aku eh....diorang ni nama je pembaca senyap ..senyap la sangat kannnnn ....hahahaha...tengkiu korang berdua


Muffin lambang 3 kawan...ehehehe...1 malaysia...lalala


Yaya n Acik si pembaca senyap blog aku ..katanyaaaaaaaa...senyapla sangat korang kennnnnnnnnn

Sambil makan sambil gebang citer ...langsai ko licin


The geng kuat makan....heheheh....dari tak kenal dah kenal macam dah kenal bertahun....pot pet je keje


Tetiba jalan perasan ada orang tegur..eh blogger Kathy Jem la...dah 2 kali jumpa...tetap la kat soping mall gak...heheheh...



SAPA PEMBACA SENYAP BLOG SAYA...ANGKAT TANGAN...HEHEHE ...BOOO BAJET KO RETIS LA...PUII...







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

15 comments:

Mila Ahmad said...

saya kak saya hehehe...

Izzati Asyraf said...

SAYA...*silent2*

cikpingu said...

hehehe... best nye dpt jmpe blgger2 lain..

Siti Haslinda Sadiken said...

saya!!

Chekgu Azrine said...

Saya tak..baca komen je..hehe..poyo

ummi_khalish said...

assalam...dil separuh..silent n komen2 skit2....hihihi...teringin nk jumpa ...insya ALlah....satu hari nnti....

kathy jem said...

Kite peminat awk jgk..hehehe

Nadt said...

Wowww..cam artiss..klassss ko jah..hehe..

fiqkbe said...

fiq baca senyap2 jgk ni *bisik..*

ciknana said...

me..me..me...

Allene said...

kelasss... kak mimi... ihihih ok la tu dapat jumpa dapat mengeratkan lagi silaturahim... =)

Mr & Mrs Sallehudin said...

hehe.. I tak penah jumpe pon sesape pembaca blog I.. haha

intandayani said...

me letewww

ariana8733 said...

ana..ana..

x de r silent sgt..ade gak tinggal jejak ni...hehehehe...

bile r dpt jmpe ni ye..

With Julia said...

Seronok kan mimy bila silent reader more hargai kita...tahniah :)

Google