THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 December 2010

Giveaway - Wedding Doorgift (Entry Melekat)

Aku sangat berbesar hati untuk memberikan Giveaway ini kepada 26 orang top komentar dan rakan bloggers yang selalu sudi menjenguk blog aku ini....dan orang orang itu adalah seperti nama dibawah ....harap tak de yang kecik hati okey.....so nama yang tertera di bawah sila kan lah ..tampil memberikan alamat key....takpun nak jumpa aku by face to face..dipersilakan.....please email aku nor.zmy@gmail.com.....
cik xxx
norhasniza
dina
eidamokhtar
maghfarah
Amy Schwenke
noradzlina.kamdani




doorgift anyaman pink reben grey












Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

25 comments:

Shu Shinju said...

weeee.... thanks kak mimy...ingt jugak kamu pada saye... hihihi...

sepantas kilat saye send alamat saye k...

thanks kak..muaaahh..muaaahhh..

norhasniza said...

ee..ee..nama kita pun ada..tak sangka la.la la la

liyana said...

eh nama kita pn ade la.. hehe,, tengs kak mimy.. nt kita turun jmpe akk.. hihi

Softtouch [Hanim] said...

yeay!!!!! suka sangat...xsangka dpt tu...bestnya...nasib kat opis kalu x sy dah jerit yeay!!!!...

terima kasihlah mimi sbb sudi bagi wpun sy xdpt dtg wedding mimy..terharu sgt....nnti sy emel yer..muah muah...

cik xxx said...

mimy,
nama aku ada. k.. (tak excited).
jumpa aku nanti. try tgk aku excited ke tak. :)
babe, JJ hujung minggu ni. mau?

-aNida OtHmaN- said...

yeaaa NAMA saya pn ada...syOknyaa nak dapat OLE-OLE dr.
PERANTIN KAKMIMI DAN ABGMEGAT....

thank's kak mimi....MUAHHHH

farahfatihah said...

wahhhhhhhhhh nama i pun ada suka!!!!

Kaseh said...

yippieeeee aku dapattt.. tapi aku taknak ko pos..aku nak jumpa ko nati..nak pass hadiah sekali..muashhh

kella said...

holloo.. tak tersenarai.. takpe.. aku pun dah dapat ritu... lalalala(chee.. tahan kempunan je nih! ;p )

Myrilicious said...

tq kak mimy..cik riri pun dh collect face to face lagik hiks

POSH76 said...

terharu la beb nama ku disitu...ni syg ni...dgn segera my email address isma@gpstech.com.my tq laling

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

napa nama aku xda...huhuhuhuhu aku nak kerepek pisang..eh tetiba kan.. :P

NeenaAnuar said...

TQ my babehh!! dah di emailkan pun alamat ku pada mu! Muahh.. muahh..

Nadine said...

Awwwwh, so sweet of you, Mimy! Nadia doakan bertambah2 murah rezeki Mimy after married ni :)

Thank you!

Deqna said...

tq mimy... alamat samalah cam alamat yg ko kasi kad kawen hari tu? ada lagi tak? kalau takde nanti bila kita jumpa2 lah kasi.. baru best...

tq again to pengantin fofuler

Eida said...

owh tak sangka namaku juga tertera disitu,tq Mimy,skrg jugak email address :)

Queen said...

eh..nama ku ada jua....segera ku emailkan..muehehehhe

muakhs..mekasih nok.....

yeay

yeay

Just Call Me Bitt said...

alamak i tak de rezeki la...hehe..congratulation kat korang yg dapat..hehe

Iena said...

seb baik aku dah dapat doorgift ni...
kalo tak meroyan aku tgk nama tak masuk LIST! hahahhaaa

Iena said...

ops nok, kammo telah diTAG! ;p

Mimis said...

mimis tu I ke?

hoyeyyy... hehehe..
nnt i email address. tenkiu :)

Ika Razak said...

Kak Mimi ditag...
http://thelifeofika.blogspot.com/2010/12/extreme-makeover-ftom-kenitchiko.html

Amy said...

Yurp puan mimy,
sori beb aku xdpt dtg mase wedding ko n megat. Ko faham kan aku balik kejap jek n sepanjang kt msia aku kat kelantan je nok. InsyaAllah tahun depan aku balik kite jumpe ok. InsyaAllah kat Msia nnt aku lanje ko laki bini sumwer ok. Ni kira adiah korang la hehehe.. Thanks for doorgift tu erh. Rsenya baik ko simpan dlu nok sbb sian ko nak mengeposkannya. But its all up to you darling. Anyway thanks again yah! Mak tgh busy skrg nok. FB pon aku deactivated dlu. Da setel keje aku br aku reactive balik...

Mia-Ina said...

salam wat kak mimy..mia mula menerjah blog semula setelah cuti lama..insyaallah bkl blogwalking selalu ur blog slps nie..hehe..boleh,kan?

ups, dpt juga ye..amat berbesar hati la

dina said...

nok, terharu aku! time kasih yaaaa!

Google