THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 December 2010

Kisah DoorGift Anyaman Pilihan

Seperti aku warwar kan dalam entry sebelum ni...aku nak bagi doorgift berbentuk souvenir...dan pilihan aku adalah anyaman mengkuang yang diimport dari Terengganu....hamboi jauh bebenor...kat sini segala bentuk anyaman adalah murah...mulanya planning aku nak letak makanan dalam beg anyaman tu..tapi since anyaman sampai agak lambat 3 hari sebelum majlis....

Fuhhh hectic beb......nak setel gift sebanyak 1300 tu...pehhhhhhh...pengsan...doorgify ni datang KL naik bas tau ...jangan memain...9 bungkus plastik hitam telah tiba di bus stop dari Terengganu ke KL...besar giler hokay....kena angkut naik van tau.....tapi bila buka tengok hasil anyaman yang telah siap tu...hati hepi sangattttt...idaman aku dapat jugakk...seronok rasa nak bagi tetamu...harap tetamu yang datang pun hepi ngan souvenir tak seberapa ni....mengapa doorgifts ni aku pilih...?? beg ni bukan sekadar hiasan tapi boleh jadi tempat simpanan barang...boleh jadi beg mekap...beg duit...beg sunglasess..nice kannnnnnnn

9 bungkus plastik hitam sudah sampai naik bas

macam macam color ada...hijau, coklat,,,,nasib la korang kalau dapat

oren pun banyak jugakkkkkk


pink opcos banyak.....ini kan color tema

semua turun padang kena ikat reben kat beg anyaman

hasil yang diikat....sudah siapppppp









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

12 comments:

Emynz said...

aku dapat pink ngeh . cute jek aku sookaaaaak

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...mmg cntik..mcm2 boleh letak dlm beg anyaman tu...suka yg pink tu...fav kaler i...

kella said...

beb! terus terang aku sangat suka doorgift ko beb! beg anyaman tu memang sesuatu! best sangat!
tima kasih... :)
telah selamat berada dalam simpanan aku di rumah sebagai hiasan.. :)

cik xxx said...

bestnya,
dpt letak sunglass comel nie. tapi apakan daya... :( aku tak pegi

Khumaera Ismail said...

lawa~!! doorgift menarik.. =)

farahfatihah said...

wahhhh pelbagai kaler ada..cantik2 semuanya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku nak yang kaler pepel bleh..sebab aku dapat kaler pink.. :P

DedOllY said...

hikhik...suke2.
leh letak sunglases
sgt praktikal.
nasib baik nolly dpt warna pink!. hikhik..

Unknown said...

Nak tanya, beli kat mana doorgift nie?? cantiklah.

aqecats said...

nak tanyaaaa jugakkk sebab tgh cri anyaman doorgift mcm ni kat manaaa nk dpt murah

Hafizah Radzi said...

Assalam..blh bg contact no org yg buat anyaman ni?saya nk tempah utk doorgift majlis

Jamaliah Abd Aziz said...

Assalammulaikum. Boleh bagi no hp tuan yg supply anyaman ini.Akak bekenan, nak buat doorgift juga.

Google