THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 December 2010

Potong Memotong Kek 3 Tingkat Ehh Tak..3 Tray Jekkk

Tiba la masa untuk memotong kek …acara wajib gak untuk pengantin…gi memana majlis sure ada pengantin potong kek…tak sah majlis kalau takde agenda ini…maka dengan itu marilah kita potong kek …kek ni tak de tingkat tingkat tapi pakai tray..jadi disusun jadi la 3 tray…saja nak lain dari lain..asik nak bertingkat je..kali ni stail lain pulok..nasib takde agenda tukar baju pakai gaun pulak yer…ahh tak kose..pakai je la baju yang sama time sanding tu…potong kek nya kejap jekkk…lagipun aku bukan artis nak bertukar baju banyak oii pastu letak kat majalah..

Kek ini jenis cream bukan fondant…saje buat cream leh jamu orang makan…ada 2 biji kek dan diserikan dengan cup cakes…kek ditempah khas oleh
ANR DELIGHTS..ate dari Manjong, Perak….ownernya kakak kepada kawan aku MASNI…kek ni best giler sedap sedap…aku promote ..ramai puji kesedapan kek ni…perisa kek pilihan aku ialah moist chocolate…tapi sayang nya lagi..adegan bersuapan sikit je dapat ngap masuk mulut…hukhuk..ingat pas majlis dapat la makan..hmmm nan ado ..selamat semua nya…ngan bunga fondant atas kek pun tak dapat selamat…sayangnya tak dapat simpan macam NEENA ANUAR..kalau tak leh simpan buat kenangan…uihh sayang tul la..nak buek camno


mari mari kita potong kek dulu...tak yah tukar gaun...pakai aje baju sanding

apahal Encik Awak suap sendiri kek ..hahaha..sedap sangat la tu
hapa galak benar aku tu...gedikk tul kan...haha excited nak makan kek nya pasal

kek 3 tray menjadi pilihan aku..abaikan blurry bawah tu...pengawas susun atur tengah pantau tu..uhuh ampun anis muka ko gitu

pandangan dari bawah...cam gini la rupanya...


inilah kek kahwin yang sedap dari ANR DELIGHTS...sedap sedap menjilat jari...tu je aku leh cakap..terbaekk














Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

ratusiput said...

better kek camni nok...fondant tu dhla mahal...manissssssssssssssss...tak semua org ble makan...dh bazir kan..stakat wat lawo je kek fondant tu.aku pun tak gemo nk membuat pe lg nk menjual fondant2 ni...cam kesian lak kat customer...ehehe..

Queen said...

nik memang masa kahwin pakai cream je.. murah dan sedap..fondant cantik je..tapi takleh makan...=)

Kaseh said...

ko buat aku terliur lak tgk kek ni..ko dok citer sedap sedapp.. teringin dah nihhh

kella said...

terlebih ensem pulak aku tenok en awak ko tu! eh! lariiiii...

;p

Mia-Ina said...

cantik kek ..

Google