THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 December 2010

Disebalik Outdoor Nikah

Kami telah memilih sessi outdoor untuk nikah di Taman Metropolitan Batu, Jalan Ipoh...lokasi adalah pilihan Photog sebab aku dah surrender nak dekat dekat je tak mo jauhh sangat...kang terpengsan lagikk...habis berangkat aku yang berat ni..walaupun pada asalnya lokasi pilihan aku di Taman Tasik Perdana ...pastu nak gi Ulu Yam pulakk...ahh sudah ...hampagas...memula beria ia pastu dah kepenatan lupakan saja yer...di mana lokasi tak kisah yang penting hasil shoot yang terbaik...pendek kata macam macam aksi terlampau dah kami buat...terpaksa rela je hahahaa...adegan tolak menolak, masuk lubang, berpeluk peluk., berciuman..auww,aksi berbaring dan macam macam la.....redah jekkkkkkkkkk..Encik Awak sangat sporting berposing walaupun kena sound je ngan photog sebab agak kaku kayu...huiihhh PENATTTTTTTTT..tapi takpe hasil nya berbaloi....tak sbar nak tungggu the real photog.....kat bawah ni adalah disebalik outdoor saja...itupun Ekin tukang snap dari kejauhan....hehehe tengok balik cam eeee malu siot





















Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

11 comments:

wildan_widdya said...

waduhhhhhhhhhhhh....kemain lagi ko....takper dah ader sijil HALAL JAIS

Opsss....pesanan penaja..klu nak cari baju anak2 moh singgah sini http://wdsmartshop.blogspot.com
used, murah2, cantik2, branded...lalalalla!!!!! promote biznez kecik2 jap!!!

NORRIE

-aNida OtHmaN- said...

EVEN do..tempat yg perantin idamkan tak dapat p...

tp kat sini pn memang dh ckop teserlah kecantikan kegambaran nyaa......LAWA laaaaa
jelas tepancar kegumbiraan pASANGAN baru nieh.....yeaaaaaa

cik xxx said...

mimy,
mana adegan angkat kaki sebelah. takde pung :(

iena said...

sporting jugak en awak kan.... syok kan kawin kan kan kan

Cikmin said...

alololo..somelnye beb...:)

Penyakit makin kronik - Macaron Laduree Harrods

Eri-chan said...

hebat...sijil ada nok..
kalau berpacaran mcm aku takle la buat lebih..kalau berkahwin bolehlah sex-cited..ahahahaha

Softtouch [Hanim] said...

nanti dah siap hasilnya share ye mimi...nesti cntik n menarik ni..tgk pic disebalik tabir tu pun mcm best n sweet..

POSH76 said...

wah cantekla beb....suka tengok

noradzlina.kamdani said...

gambo outdoor ni sgt2 berbeza dgn gambo2 outdoor yg lin pernah tgk..nmpk spesel n unik

kella said...

oh!! aku suka! aku suka! sangat suweeeet !

si megat siap nak dukung ko lagi kan.. hehehe...

NeenaAnuar said...

mesti melatopss gambar ko outdoor nanti nie beb!

Google