THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 December 2010

Cerita SuriRumah Seminggu

Makin tak hapdate blog ni kann..hari tu kemain upload sampai 3-4 entry...hahahah...semua pasal kawen daaaaaaaaa....memorable gitu....sekarang nan hado la ko nak upload kannnnnnn....bukan apa sekarang ni aku tengah on mood cuti...1 weeks gitu...

Ada yang jeles tak....?? sila laaaaaa....hahaha...bagusssss sila masak jadi orang dapur....lalalalala.....terhangus sudah....nanti aku citer ekkkkk......best weh cuti duk umah ..yer ker duk umah....what the hekkkkkkk....asik keluar je la....ke hulu ke hilir...


Ala ala housewives aktif gitu...mentang mentang la Encik Awak cuti  kannnnn...langkah panjang kemain....harussss balik cepat sebelum laki aku balik keje....kang dah balik ada keje lain lak menanti tettttttttttttt......siot tul kan bahasa....pang sebijik....aku keluar pun tak kemana...asik duk cari barang barang untuk pindah ke umah puchong...adeh...memacam nak kena beli kannnn...poning dennn.....

Cakap pasal pening...aku memang tengah pening lalat macam menggila ni...beserta muntah belahak....hormon bertukar nya kes la ni...adehhh...oh no..preggy ke?? tak la belum lagi..dah check result is -ve...:((...takpe belum rezeki lagi...no stress plsss...lagipun baru lagi kannnn...

Aku nak upload gambo pun tak dapekkkk....bengang!!!!!!!...laptop Encik Awak ni macam lembap je...amik masa yang lama...aku boring pastu nanti kuar bad request....pehhh nak salahkan laptop laki ko lak kannnnnnn....huhuhuhu....okeh la..teriba tekak lapooooo...nak subwayyyyy huwaaaa menangis gegiler ni...ngeeeeeeeeee







7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

bestnya cuti seminggu...jelessss....nanti share lah apa2 ye kot2 mimi ada masak lauk pauk...heeeeee

cik xxx said...

mimy,
ada tak ko memasak kat rumah tu.
ke tapau kedai taruk kat mangkuk konon2 ko masak. hahah

gurau je babe

noradzlina.kamdani said...

oo nk pindah puchong plak..xpe take time utk shopping brg2 tu...jgn stress nnt migrain plak

Kaseh said...

mimy besh tak kawen? lalalala...
ko jwb ngan jujur tau..besh kawen ke best time bujang? yerla kawen ko makin byk menda kena buat..kena layan laki semua tuh.. malam dikerjakan pulak.. kan penat tu..lariksss..hehe apa2pun ko take care ok beb..

Mia-Ina said...

woi seronoknya pengantin bercuti nie...jeles mia..dekat suami lak tue..huhu....

masak the best ye kak

POSH76 said...

ha ingatkan pregnant..mana taw bunting pelamin...happy new year beb

kella said...

heheheh... aku cuti cuti lama pun tak sempat nak update blog... rasanya kat opis lagi sempat! ;p

Google