THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 December 2010

Bersanding Sanding Di Pelaminan

Selepas berarak harus la ada acara sanding bersanding ni……uihhh agak memalukan duk di atas pentas…disaksikan tetamu….nak kena cover senyum memanjang la……serba serbi pergerakan jugakkkkkkk….. duduk pun kena ngan cara yang betulll…kena tegak jeeee….adoi.....baper lama daaaaa nak kena cam ni…hehe…redha la yerkk…kata pengantin…duk diam atas pelamin bersanding…mulut jangan mengomel…pengapit aku FIZAN… sangat bijak main peranan..sentiasa buat aku cool suh senyum je… walaupun hakikat aku sangat tak cool..hahaha…saat nak melangkah duduk pun kena jaga tata tertib....harus aku time tu wanita ayu bersopang santungg...weee....

Perasaan time tu camner nak cakap ehhhhhh...hmmm rasa banyak kontrol la..kang lelebih tak sesuwai...aku nak senyum stail camner pun aku mati akal...sengeh ke..senyum simpul ke..senyum cover ke...masam mencuka kena kutuk la pengantin oiii...apa2 hal pun perasaan berdebar dah hilang tak sama macam sebelum berarak....aku rasa orang kat bawah tu kecik jee...sapa lambai aku lambai la balik..padahal aku tak ingat pun sapa...feeling ratu cantek la pulok ekkkkkk


pengantin berjalan tak sabar nak amik tempat..nak duduk!!

kontrol kontrol...ingat eh..pengantin belah kiri tau kedudukannya


nak duduk pun kena ala2 sopan tak leh main hantam ...very the protokoll

seronok gak...hehehe rasa macam raja beb..semua orang buatkan...yo lah kata raja sehari ..yer dokk

 
amik berkat majlis..bacaan doa dibacakan


mengaminkan doa..amin amin...bercinta hingga ke syurga


saat membaca doa..tetiba rasa sebak


dah mula rasa selesa di pelaminan




percubaan untuk mengkontrol senyuman..tu yang jadi gitu muka



kami di pelaminan...ewahhhhh



pengapit sila kipas laju laju...panas gilerr ni



selesai sudah acara bersanding....lega sudahh..no more neves



berjalan nak menuju ke mana tu...tungguuuuuuuu....mentang2 dah lega kan





LEGA...SETEL SUDAH BAB SANDING !!!!!...











Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

liyana said...

mmg terbaek la kak! :)

shidah said...

salam perkenalan dari saya..btul tue..rasanya masa kat pelamin tue serba x kena rasanya....rasa mcm ddk pun salah..punyalah jaga tertib kan masa tue..namun, itula pengalan yang paling manis kan?

farahfatihah said...

berdebar2 kan masa kat atas pelamin..segan pun ada bila semua org tgk ngeeee

Softtouch [Hanim] said...

sy faham perasaan mimi...nak senyum salah xsenyum pun salah....heeeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku berkenan gila ngan pelaminan nok...hari tue xsempat nak duduk atas pelaminan ko nok...

Google