THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 December 2010

Pelamin Singgahsana "Sweety Pinky Greyness"..

Ini pelamin yang aku duduki sebagai raja sehari on hari sanding....pelamin ini telah dibuat oleh butik CLEO STUDIO ...pelamin ini simple je...yer aku memang suka simple simple je...tak mo over over sangat...memula kak wawa plan ngan aku nak tukar stail pillar...ala yang ada macam berlekuk tu...siap berkubah bagai...hmmm bukan taste aku la...aku memang tak minat serabut...cukup sekadar simple tapi ada kelassssss.....i likeee...tang kerusi high back tu...memang idaman aku nak gak kerusi tu...yesss la dapat gak duduk kerusi tinggi...selesa sikit...

Aku pilih kerusi ni sebab aku ni badan besor...jadi tak nak la nampak macam membongkok je kalau pakai kerusi kecik sikit...kerusi ni kan tinggi dari aku...hehehe..alasann...dari segi deko hiasan ...semua aku serah sepenuhnya pada Kak wawa camner dia nak arrange n deko.....aku tak masuk campur langsung..yang aku tau ..pelamin siap ready nak bersanding aje....dan hasil nya...ohh i like...mengikut tema pilihan grey dan pink...tak serabut...simple sweetness...ada kelasssssss uolllsss...


pelamin singgahsana sudah ready....simple aje kannnn tapi aku sukaaaaaaaaa

pelamin bersama kek yang nak di potong

pelamin dari kamera inaachik


pelamin dari sisi tepi

pelamin tanpa di pasang lampu

dari pandangan dekat

kerusi tinggi pilihan aku...

pelamin "sweety pinky greyness"












Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

liyana said...

cantik nye kak.. sweet2 pinky gitu.. hihi

Shu Shinju said...

MMG CANTIK SGT PELAMIN TU...:)

rina said...

Yes, simple but elegan..

Softtouch [Hanim] said...

mmg cantik..sy sukaaaa sgt tau..mula2 tgk pelamin ni kat blog eri chan..mmg wow lah mimi...ada kelasssss

ratusiput said...

sweet nok..aku pun suke..

Cikmin said...

memang cantik lah... :)

kella said...

betul.. memang simple tapi nakpak elegan! cantik weh.. masa aku pi tengok ritu pun dah terpesona.. tapi sayang ler tak dapat tengok perantin bersanding..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pelamin ko memang sangat menarik hati aku nok..sebab tue buat n3 tajuk pelamin anganku...huhuhu tapi apakan daya..aku buat majlis kat umah..xmuat nok.nak letak kusi gedabak cam nie..kiciwa..dah la hari tue..xsempat nak posing atas kusi ko nie...

NeenaAnuar said...

beb.. serious memang cantik ko punyer pelamin.. aku suke.. combination colour yg perfect.... kerusi pun cantiks! I loikee!

Eida said...

yup pelamin cantik,simple & sweet supaya pengantin tak tenggelam dek keserabutan deco pelamin.

Google