THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 March 2012

Awek Fayel Dari Paris...muahaha

Wah Fayel ada awek kemain....pastu demand nak Paris mari...lalala...yang benor mama nya yang hover nak kenen kenen...kecik lagi mama nya oi...takpe aku dah besar aku suh Fayel ngorat awek paris ni...eh betul ke awek paris...iyer serius tak tipu...awek Paris gebu ni namanya Intan Camille...anak kacukan Pan Asia..sapa ingat kawan aku yang kawen ni..meh klik jejak entry lama http://nurmimy.blogspot.com/2010/10/sesat-nak-tengok-pengantin-niemyn-daud.html....yer kawan aku si Emyn ni dah ada anak sorang yang gebus gebas comel montok giler...wahhh kemain puji menantu kan..huhuhu

Emyn dah bermastautin Paris ikut hubby, Daud..last week Emyn dan hubby Daud turun Malaysia sempena cuti summer ..dah alang gitu ada Msia meh aku nak nengok si girl dia yang comel giler ..aduhai geramm...masa tengok gamba Intan Camille dalam FB..aku dah siap wish kat min...dapat la anak aku gini...hahaha berangan lebeh ...sedor diri Papa Fayel melayu asli yer...Intan anak kacukan mat saleh gitu ..dah tentu nya la kannn...takpe takpe sapa bilang anak melayu tak menawan...

Thanks Emyn dan Daud sudi datang jenguk Fayel walau sekejap tapi puas gak la...dapat jumpa Intan..dapat snap aksi Intan dan Fayel...dapat sembang sharing something motherhood life...dapat beramas mesra sembang tanya khabar...kejap je adalah 1 jam lebih jek kan.. malam tu gak Emyn nak balik Paris dah..takpe beb lain kali ko turun Msia kita jumpa lagi..sure Intan lagi besor dan Fayel dah membesar kan..apalagi kasi ngorat la sesama depa...uhuhuh..amboi mama nya hajat tinggi mimpi sampai ke bintang...


memula Fayel buat muka jual mahal...tak respon

wah dua dua pandang kamera....beza nya body Intan dan Fayel...Intan baby fully BF now dah 6 month

Fayel nanti ikut jejak langkah body Intan yer ...bam bam sikit sedap buat bantal peluk..

Fayel ni tak sporting la menangis lak kena himpit...steady la kata baby boy

walau Intan dah 6 bulan Fayel baru 1 bulan lebih...takpe usia bukan penghalang ...hahaha 

kami the mama mama pun nak bergambo jugakk bersama handbag kami......Fayel sampai tertido la dating ngan Intan

Haaa tengok tu Intan mama nya kecik...Fayel mama nya besor...terbalik ngeeee

Posing lagi mama mama Intan dan Fayel...tak habis habis...yer la bukan senang jumpa orang Paris oii


FAYEL AMIK AURA BODY INTAN YER,..BAM BAM LA MACAM INTAN...




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

17 comments:

Liyana said...

hehe kelaka si fayel ni... die tkt kena himpit dgn intan gebuss kot... heh

mamyharraz said...

bambamnya baby intan..

tp apa kurang hensemunya baby fayel kan ;)

jauh tu fayel&intan nak balik kampung ke paris kalau time giliran raya nnt hehe

sory fayel,makcikyati nih kalau jodoh jejauh ni dlm fikiran fikir turn raya je hehehe

izan mama mia said...

pas ni..fayel kn men'bambam'kan dirilah..hehehe
hai, salam singgah sini.. ^-^

POSH76 said...

mak aii bam2 & cumil sgt awex fayel.....pandai fayel yer...taste tinggi kena plan kumpul duit bnyk utk hantaran...hehe

Shu Shinju said...

comelnye baby intan tu... bambam sgt..geram tgk... kalaula dpt anak camgitu..bestnyeeeeee....hehehee....

Pepel BoNda AmaNi said...

ya ampun....peha sedapnya......intan untie bonda geram tengok peha kamo...mula2 ko post dalam fb aku ingatkan si apple anak eryn...

Nadine said...

hehehe, comelest dedua!

geram tgk. owh, i loves babies! <3

D Yatie said...

wah..very the bam bam lah awek fayel..hehe...fayel bam bam cepat sikit yer.. ;)

LoVEaQshA said...

huishla kus smngat bdn bby intan sb tue fayel nanges bla kna himpit..~
xper fayel ni br sbln lbeh byk ag ms tuk mbsrkan bdn..~

Qhaifa Nur said...

kecil lagi dah dapat kawan...
fayel cepat besar....
dua-dua comel...

Bitt (double IS) said...

heehhhehe kelaka la mimy neh
kus semangat tengok baby intan...tak pe mimy fayel baru 1 bulan mehhh...

Emynz said...

suh intan aja fayel ckp french eh hahaha

tunggu lagi 2-3 bulan mesti lagi bam bam dari intan. tgh warming up tu.

mase intan mengiring tu, riso jek dia lepuk fayel, c kenit ni ganas sket tiheeh

mia-ina said...

geram tgk intan yg bam bam

aTy _faRed~ said...

wewwwiitt....!! sporting mama fayel..;p tapi awek fayel lagi besar..hurrmm...tak sesuai..carik awek lain ar..hehehe..[suker2 aku jer] ;p

farahfatihah said...

comelnyer!!!! xpe teruskan bf t bby kita jadi gebus cm tu

Softtouch [Hanim] said...

tecik2 dah ada awk yer.....dua2 comel..geram

SURIA AMANDA said...

ya allah geramnya tgok baby intan....gerammmmmmm

Google