THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 March 2012

Terima Kasih Kamu Semua..

Selama aku berpantang ramai jugak la yang datang melawat...kiranya tiap kali weekend menjelma tu rumah aku penuh orang la...seronok weh tak terkata...andaikata layanan kurang maafkan daku ...semoga korang tak serik nak datang umah mak aku lagi yer...mana la tau pasni ada majlis majlis lain akan menyusul....yang tak datang melawat pun takpe...tak kisah...i understand..korang dah wish ucapan ucapan kat FB, Blog pun dah rasa berbesar hati...syukur...

Pada semua yang beli kan Fayel hadiah tak kira la dalam bentuk apa sekali pun..buat susah susah aje...moga murah rezeki kalian...amin...hanya Allah yang dapat membalas jasa kamu semua...rezeki Fayel sangat...sebagai mama nya opcos la aku gembira...idak le aku ni mengharapkan benor hadiah hadiah itu..sebenarnya kunjungan tetamu adalah ibarat pembawa rezeki pada kami sekeluarga jugak...

Nak tayang gambar boleh tak?? bukan apa pun nak appreciate hadiah hadiah dan duit yang disumbangkan...duit saving Fayel terkumpul $K..Alhamdulillah...dah ada mykid boleh la nanti mama saving duit ye...tunggu eh mama pegi Bank....dan juga hadiah hadiah lain...sesungguhnya aku selaku mama Fayel sangat berbesar hati menerima apa jua bentuk yang diberi...kata kata dan doa juga adalah hadiah tak ternilai buat Fayel dan aku....terima kasih sekali lagi...



Fayel dapat baju baju jugak ...seronok nanti Fayel melaram key

ada mainan, ada set mandian, sukeeeeeeee

ingat Fayel je dapat...mama pun dapat gak...tumpang sekaki dan sampul terkumpul RM ?K untuk Fayel

nah ko dapat dua sekali play gym ni...kemain sakan gilir gilir la Fayel main..esok ni esok tu

hadiah special dari ibu angkat Fayel:...car seat....Fayel say "tima kasih ibu..muahh "

hadiah berbentuk wang tapi di amanatkan beli stroller...so papa Fayel beli kat warehouse MyDear..Fayel lena terus

beberapa keping gambo ngan kawan kawan yang datang...my bestfren; kak fura (model safi rania) dan kak lin

geng geng blogger...InaAchik, Eida Pepel, Awien, Za..tengkiu korang bikin umah kecoh..i like

Fayel dalam pangkuan ibu angkat nya merangkap skoolmate ..Zura dan Huda..thanks hadiah korang yang super gempak

tetamu cilik ; kakak Qassey (anak Farah GxixG)...cumel je sayang baby

tetamu cilik lagi ; kakak Sofea (anak Diana Mary GxixG)..alololo posing manja gitu


YANG DATANG TAPI MUKA TAK MASUK BLOG...SORRY EH...GAMBO NI HASIL TANGKAPAN SNAP ORANG LAIN...HEHEHE..APAPUN KU TETAP APRECIATE KORANG YANG DATANG..TQ




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

ratusiput said...

mmg murah rezki fayel kan..mama pun skali... :)

aTy _faRed~ said...

rezki anak baru lahir memang murah..fayel memang bertuah dapat hadiah2 besh...!!:)

Riri Yoorin said...

alhamdulillah murah rezeki fayel n kak mimy yea.. maaf juge riri punye jadual ketat every weekend.. tak kesempatan nk jengah.. anyway.. selamat semua ye k

Liyana said...

bestnye, murah rezeki fayel... bile nk bwk fayel g opis? hehehe

PUAN THALHA : said...

alhamdulillah. :) banyak betol hadiah. tahniah ek atas kelahiran fayel. so handsome! *_*

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah, rezeki buat fayel...

veesakura said...

alhamdulillah, murah rezki fayel. comel2nyer baju dia! :)

Eri-chan said...

tak lama ke fayel ni dah besar.

POSH76 said...

alaala comei semua hadiah tu....mmg murah rezeki fayel ni..

Softtouch [Hanim] said...

murah rezeki fayel..dpt byk adiah...untie xbg lagikan...nk jumpe Sgt tp untie malu..one day fayel kita mesti jumpe ok,muahs

Pepel BoNda AmaNi said...

rezeki anak....murah rezeki fayel lagi hendaknya....ala huda datang xsama timing ngan aku..klu x..leh jumpa dia...

NeenaAnuar said...

untie nin jerk yg masih belum berkesempatan nak terjah jumpa baby fayel.. uhuhu.. buzzy tak sudah2 untie nin nie.. takpe.. will meet jugak one day nanti ye baby fayel! siap sedia utk di ngomol! hehehee...

Google