THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 March 2012

Sila Daftar Diri ....I'm A Readers Of This Blog




Hari ni malas nak bercerita....nak menjejak kawan kawan nya blog aje...buleh gituu..so pada yang sudi, especially kawan kawan baru...sila tinggalkan jejak URL untuk ku jejaki/singgah/terjah/baca di komen bawah ...URL blog kamu akan di listed dalam blog  I'm A Readers Of This Blog ..daaaaaaa






23 comments:

Emynz said...

Babe, ko buat ah link kat side bar kanan tu.Click masuk page nie. Kewl ape kan kan kan.

:: || Mrs. Izwan || :: said...

waduh kamu! Aku tak dan nak update blog lah. uwaaaaaaaaa tensi! 2 3 hr ni laki mak kan cuti noks, mak merayap 24 jam. Tak dan nk update. Wahhh berangan la mcm mimy baca blog ai pun :p ni pon mak kat spital ni sambil buat treatment layan blog :p

TinTaDariHaTi said...

A'ah la.. Betul ckp emynz tu.. Senang ktorg nk msuk kat page tu nti...

Mimy Hamid said...

Emynz : dah buat ko gi tengok..

:: || Mrs. Izwan || :: mak baca blog kamuuuuu...eheh

TinTaDariHaTi : sila tgk kanan nana

Real Woman said...

wahh cool beb!! errr..tapi mak tak check lagi page linking linking tue.. sekali tgk puji mcm nak rak..blog link mak takde nyah...

Real Woman said...

hokey hokey dah check..and blog mak ada tertenggek kat situ!! eheheh..cayang mimy..thank you ye jadik pembaca blog i jugak!

Mimy Hamid said...

Real Woman : eh mestilah ada pengomen termantopss

kella said...

blog aku pun ader jugak! hehehe... tengkiu kerana jadi terus jd pbaca pd blog aku yg tak seberapa ini!

POSH76 said...

tak kenal maka tak cinta...hehe

dah kenal amik ko suker je aku bertenggek kat blog ko ni sbb ada JJCM & ko pun stylo tu yg aku suker banget...hehe

Mimy Hamid said...

kella : ko harus ada ..pembaca tegar beb

POSH76 : aihh ayat tu buat aku terjelepuk hahaha..aku stylo ke?? sempoi je nengok..hehe

PinKy MoMMa said...

mama fayelllllllllllllll...ari2 ku masuk sini baca kisah baby ensem ko nox..kelihatan kamu sudah selim ooo...owh ai jeles tahap gaban..

cuma tak tinggalkan jejak je sygku...marila kite aktif ketuk keyboard tu balik meh..;)

tahniahhhhhh ye mimy..nak diettt jg huhuhu..jeles punyer pasal!

Jasfyra said...

suka baca blog ni..tp jarang komen ;)

wahida said...

ni url aku:

http://wahidayatulaswa.blogspot.com

kalau ko tak terjah, siap ko!! ahaks...

ariana8733 said...

ana suke bace blog akak, tp ana jarang komen..^_^

Achieq said...

akak nyer dah tgk ker

Ann Ishak said...

aku dahhhhhh

mamyharraz said...

nak jugak :")
http://mamyharraz.blogspot.com/

Cho Zila said...

lawatler akak..
cho zila

Qhaifa Nur said...

best gak ni...

KP2..nampaknya kita ni sebelah tamanlah...akak tmn btu muda hik..hik..

tutup mulut said...

salam! im in love with fayel ur little bouy! and ur writing! hihi, silent reader je selama ni. ni dah tinggal link. bubyee

http://tutupmulut.blogspot.com/

Ina Khairina said...

ni hah blog besan ko mimi wei,sila terjah...hikhik
http://sinarkasihkhairina.blogspot.com/

radziah AR said...

sejak mula berbloging, dah jadi reader blog ni...tiap hari buka, kecuali kat sidebar xtunjuk entry baru...tu pun kekadang buka juga sbb kat sidebar tu lambat masuk....

silalah dtg jengah blog cikai ni...
http://imanuhadiaryhidupku.blogspot.com/

aiezza Sue; said...

i'm a silent reader of this blog..haihaihai

Google