THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 February 2013

Intro Story - 1st Birthday Fayel Soccer Football

Salam...last sabtu 2 Feb seperti yang di warwarkan adalah Majlis pertama Birthday Bash Fayel..Alhamdulillah berlangsung dengan meriah dan enjoy walau ada rata rata tetamu merungut dengan keadaan jalan batu caves yang jem menggila tak henggat kan..huhuhu aku pun blur...masuk salam je semua duk bebel jam batu caves...sorang lagi masuk citer jem batu caves lagi...ahakss....tepuk dahi ..pastu aku dapat call sana sini pulak...ramai yang frustated batalkan plan last minit sebab dek jalan jem batu caves luar biasa...kesian betul...timing tak kena pulak...itu la aku pun tak tau akan jadi nya keadaan macam ni...di luar bidang kuasa aku nak check jalan jem ke hapa...

Sekali lagi maaf dipinta atas kesulitan jalan jem menggila...pada yang sudi datang meredah jem itu..ribuan terima kasih daku ucapkan..yang tak sanggup meredah jem pun terima kasih jugak...terima juga la semua...walau jem ke hapa..majlis Fayel tetap berjalan seperti biasa...lega sudah...memula pikir last la buat kot...tapi rasa seronok pulak...next year nak buat lagi rasaaaa...hew hew...ok amik kalkulator kira budget...garu kepala ...hahahah...lagipun secara tak langsung gathering jumpa semua kawan kawan...bila lagi nak jumpa kan memasing banyak komitmen...kan kan kan.....yer la happy sakan sampai aku mama nya sakit pinggang sampai hari ni tak hilang hilang...hadoii...ni belum majlis kahwin anak ....pehhh dulu jadi pengantin tak buat keje kann...hihihi...rasa kan sekarang....


 Sticker & Fridge Magnet 

Welcome Board

Banner

Settings

Seating Arrangement
Candy Buffet Session

 Photobooth Session

Soccer Props for Photobooth

Guest Book Session

Food Nyummy nyummy Session



Birthday Boy Cake turn 1


Cutting the Cake Time

 Birthday Boy with Badge

Chelsea Boy


 The present...tq :))


 Mommy Boy 

Happy Family 



TQ FOR THOSE COMING....APPRECIATE IT




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

29 comments:

Nurul Aziz said...

Kak Mimy, sory tak dapat datang.. huhu dah rancang nak datang.. tapi tiba2 (takdela tiba2 sangat).. ada hal hari tu.. ada buat makan2 jugak sikit kat rumah.. Apa-apa pun, happy belated bithday fayel hensem :D


Semalam pun, Batu Caves stil jem lagi!! Sangkut kat atas tu 30minit gak.. phew~ nak raya sebulan kot dorang ni.. :D

veesakura said...

wahh, meriah besday fayel! sorry kak mimy, tak dapat nak p sebab hubby tak sihat..pape pon, fayel hensem!

Amanda Suria said...

waaa...happening birthday Fayel eh...sorry la mama long x dapat dtg akibat kecederaan kaki ni..dah 2 minggu x elok2...

~ NANA ~ said...

yeayyy dpt gak jumpa kak mimy & fayel...hehe

fayel sgt hensem okey! happy bufday again :)

Haresue said...

batu caves jammed ada kena mengena ngan pesta ponggal kat dataran kot.. huhuhu.. by the way sorry tak dpt dtg ek.. aku balik KL tp sampai KL pun dah 9 malam mie..

Mommy_Cha said...

hi...fuh! baru dpt tengok majlis fayel ni...maklumler i kan sampai lewat hihihihi :)
neway hope fayel suka hadiah mommycha!
lovesss fayel so much!

mc laa said...

wah meriah giler majlis fayelll ... bajet berapa akak ? sy nak arrange macam akak gak buat anak sedara sy ..

Allene said...

grandnya besday fayel... best2.. sorry tak dapat dtg. hubby kerja... uhhuuh

Ann Ishak said...

hadiah auntie ann tak dapat lagi, nanti auntie datang rumah bawak kek lain pulak je...congret mama, majlis nampak best.

♥ ROS ♥ said...

wah seronoknyer.. aunty ros xdpt nak pegi la fayel..jauhh :) insyaallah tahun depan ade masa aunty ros dtg yer..sonok nak mkn je..hahhaaa

D Yatie said...

kalau dok KL, memang arissa datang. tapi dok Ipoh. mak arissa pun balik ipoh bila weekend tiba. heehehe. btw, kenapa fayel macam mengamuk nak potong kek tuh? hihihi.

erna said...

Happy birthday fayel sayang..semoga jadi anak soleh :)

mia-ina said...

wah meriahnya..moga diberkati allah untuk fayel ya

Siti Haslinda Sadiken said...

alhamdulillah..dah selesai pun mimi..lega rasanya bila impian utk buat besday anak tercapai..anyway maaf la lin x dpt nak dtg...HB hensem boy!!

DiDiLiA said...

Wah.. cantiknya deko2 die.. Happy birthday hensem boy....

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hensem nya Fayel ! Sampai Isnin masih jem Batu Caves tu..

anis abdullah said...

wah meriahnya..maaf nok tak dapat hadir. jangan lupa main bola merah.

FadMN said...

Hi fayel hensem boy.happy besday.:)

ciNDerella stRikEr said...

Hepy Bday Fayel... Plan nk dtg jgk tp Hubby sakit plak. Kalo x bole bergambar dgn big boy fayel. hehehe..

btw, present moto fayel tu sebijik sama macam QQ. pasni bole race sama. hehehe

Erina Asmawani said...

Bestnya beday party fayel..meriah sangat!! Ailikee..hadiah pun meriah :) Uishh...ni yg tak sabar nak planning tuk besday Aqil plak ni.

Btw, happy besday again Fayel. Be good, jgn buli2 mama tau. Semoga jadi anak yg bijak dan sihat selalu :)

mekchu said...

boleh tak aku nak bg tau yg muka fayel ni ada iras2 baby wawa? ni seorang ibu yg cakap ni..

nok, ko tempah magnet tu kat dida zenal ke nok?

MimahAjil said...

comelnye birthday boy...bakal peganti uncle lampard ye ni??hehe....cantik la props utk tema bola birthday Fayel ni...:)

safiyyah osman said...

fayel hensem boy!! happy belated birthday!! semoga fayel membesar dgn sehat dn jdi anal y soleh n bijak..sorry ye aunty n adelia xdpt dtg...


kak mimy..cool gila la tgk birthday party fayel..

Liyana said...

meriahnye birthday fayel..bestnye yg dpt dtg...

happy birthday fayel hencem!

mrs kayrul said...

happy birthday fayel..makin bertambah2 handsome...so sorry mimy tak dapat hadir la...in sya allah klu bua lagi akan cuba datang...hehehe

Aty_Fared said...

Deko mmng cun gempak giler...aku suker tngok idea ni...mimy..aku mntak maaf sgt tak dpt dtg...sebulan dua ni aku sibuk ngn hal rumah...sori ek mi....

cha said...

bestnya creative giler buat theme soccer tau. happy bday handsome boy :D

*SiRibenMerah said...

happy belated besday fayel ensem.. sorry aunty tak dpt join sbb masuk hutan time tuh.. meriahnya... dah la food pon sedap2.. waaaaaaaaaa.. mama fayel kena belanja aunty lunch la next time.. ehhh~ tetiba lak.. hahaha

ariana8733 said...

meriah btl party besday fayel ni...tp, sedih sbb x dpt dtg, mmg x larat nak kemana2 skrang ni...

ape2 pon, happy belated besday ye dak ensyem fayel...moge pjg umo, murah rezeki & jd anak yg soleh ye..aminnn..^_^

Google