THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 February 2013

Memeriahkan Birthday Bash Rainbow Party - Mikhail Riefqee. (MommyCha)

Nanti dulu la eh citer story mory Besday Fayel..walau dah hampir seminggu berlalu tetap akan ku citer jugak..huhuhu..lama tak bersiaran dek kebizian nak menghadap blog...lalu blog ni terbiar padahal citer memori dalam draft berlambak untuk ku story mory abadikan dalam blog ini....

Aku kan pernah bgtau sebelum ni...jemputan birthday aku adalah full house....hehehe dah anak gini la kena bagi masa bersosial kenal kawan kawan sebaya pulak...belajar berkawan macam mama eh...eh tetiba....antara aku dan EA di akui aku memang ramai kenalan berbanding papa Fayel dia pemalu auwwww...pitamm...disebabkan aku ramai kenalan kadang tu papa Fayel pening kawan mana satu lagi ni kalau aku ajak ke sini ke sinun..biar ramai kawan jangan ramai musuh ..betul tak kannnnnnnnnnnnn...

Untuk jemputan bulan Januari yang ketiga...jemputan special telah aku terima dari geng mommy blogger  iaitu Mommy Cha mama to Mikhail...wehooo..i'm so exciteed...tak sabar weh nak gi...posto sampai...kad diterima very theeee i like...tema rainbow..bila tengok preparation mommycha..pehh aku kagum la dah leh agak mesti sesuatu yang ceria....kelass bebeh..dalam sarat preggy leh diy itu ini...dasr kreatif...kagum nengok nya...

Besday Mikha berlangsung pada 27 Januari hari sabtu..lokasi Shah Alam...memang takde masalah dah siap block awal awal..cuma sentap sekejap laki aku tetiba ada game bola padang pulak sama hari...bengang betul la..malas nak bising.aku jadi kematu diam la....plan B ajak mak aku sekali la...mak aku ok je nak ikut...aku kena bawa gak sorang teman..panik oii berdua ngan Fayel dia melasak,,,duk dalam car seat pun tak reti diam..dah la perjalanan jauh gombak - shah alam....nasib la lokasi shah alam kuarters 20 dekat bebenor ngan umah abang aku...sebelah blok je...memang senang ar balik menyinggah...

Sampai majlis cuaca adalah hujan..waduh berpusing aku cari parking yang senang berteduh..nan hado...terpaksa la berpayung meredah hujan demi hokeh nak celebrate mikha besday...dengan Fayel yang lasak cheecky...membuli aku je...hadoii..nasib mak ikut..tengkiu mak ...sebut pasal peristiwa besday Mikha aku ada kenangan masam masin kat majlis Mikha..alkisah...pakai dress..konon ikut tema...rainbow la kata koo...kain meleret...sekali nak bergambo ngan mommy gojes aku leh terpijak kain sendiri lalu jatuh terduduk ke tanah macam nangka busuk...malu nyaaaa...dah la majlis orang...huhhu nasib badan...memang peristiwa betul la..hahahaha


wowww teruja nengok deko party rainbow mikha...i likeee....nice sangat ceria

ada koleksi gambo mikha bambam dulu dan kini..satu satu aku belek...oh comel nya kamu mikha...

My darling mommy friend MommyCha...preggy mum sudah...nak amik aura la...tengok Fayel tak reti diam..haishh

Dia nak buat peace pulakkk...hai la anak

Dengan gojes mommy blogger yang sempat jumpa...wawa dah balik tak dapat jumpa...dan sorang lagi ztee...oh nak sangat jumpa ztee la..aku dah kenapa tu..gara gara si Fayel

Yang lain berdiri aku duduk hehehe..tak larat la berdiri..banyak benau kamera

Pandang ke sinun pulak...ada Suhaida mama Aqilah, Anis mummy Airiel...Erina Mama Aqil...Syamimi mama Rafif

Pertemuan antara Fayel dan Mikha..heheh saling memandang nampak

Dah kenapa tu kami

Saling bersalaman...pandangan tajam je Fayel...jangan buli Mikha yer ..

Mikha memandang Fayel...heheh

jumpa Erina mama Aqil yang peramah..hai sista...

Antara yang sempat jumpa lewat petang ...Syamimi & Erina..kami dan anak memasing

First time jumpa Syamimi gak...haiiii

Goodies beg from Besday Mikhail Rifqee...



SECARA TAK LANGSUNG KAN SEBENARNYA JEMPUTAN SEBEGINI MENGERATKAN SILATURAHIM...YER DOP....MOMMYCHA TENGKIU ...NEXT YEAR APA EVENT JEMPUT EH..I TAK SERIK....LALALALA....HAPPY BIRTHDAY MIKHAIL RIEFQEE...SEMOGA MENJADI ANAK SOLEH DAN BERTAQWA..AMEEN







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

Aty_Fared said...

Rugi wooo aku tak dpt gi...haaiihh...

as ♥ Leenda said...

ha'ahh ruginya tak dpt join..nak sangat jumpa mommy cha ni..
takde jodoh la kite..hehe..

Mommy_Cha said...

hehehehe...tergelak nengok gambo ai. sgt muka cengey bak kata org utara. mikha melasak sokmo gak. tq akak dtg umah mil kita. next year tarak pojek selain pojek mau menurunkan berat bdn...nak kurussss! tq kak kasi hadiah & angpow ke mikha...hihihihihi :)

cha said...

huu ramainya pg bday anak mommy cha i tak pg huhu kalau tak segan sebab takde baby lg *nangis*

salam kenal :D

erna said...

waaa...meriah. nengok entry ni nampak lagi meriah meriah la..seronok!

Google