THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 February 2013

GI Besday Party Lagi Walaupun Malam Buta - Amani & Aishah Purple Pink

Citer besday party la ko ni memanjang hehehehe...kekdah nya gitu la...sana sini duk jemput...sampai aku tak terkejar masa...lagi pulak kalau weekend jalan adalah jem ya amat...pitamm...hari sabtu masa the day party rainbow mommycha...ada another besday aku nak join...ke rumah geng blogger eida purplelicious bonda si double A amani dan aishah...memang plan nak ke cheras dulu then baru shah alam..tapi laki aku sibuk ngan bola sepak dia...cancelled plan nak lari sini ke sinun...kena la aku survive drive sorang...cheras ni aku failed sikit...bukan sikit banyak!!!

Sentap punya pasal dengan jalan tak tau pegi...aku tak jadi pegi...tapii di sebabkan si purpleicious punya pasal...balik je rumah malam...EA suh call tanya nak gi malam boleh tak?? rasa bersalah lettewww...mujur la eida pepel ni dah biasa dengan aku...dah tak de hal tak kisah...eida pun cakap datang la...makanan dah habis tapi cake ada lagi...aku datang sebab rasa bersalah sangat ngan eida...sebab dah janji nak datang sekali tak muncul hukhuk..hadiah dah beli tau...maka berparty pyjamas baju tido la ke rumah eida nun kat mahkota cheras...sesat barat jugak nak kesini...sudah nya sampai umah orang kul 10 malam...heheheh..

Sampai umah eida tak leh nak makan makan...sebab food adalah licin..kek rainbow je ada...takpe jamah la kata meraikan besday...candybuffet pun tak buka lagi...kelas ikut tema..pepel & pink..eida pun nampak keletihan penat...huhuhu saja je datang umah orang memalam kan..ngaco je..sorry yerk eida..eida ok je kan kan kan...birthday girl kakak amani pun dah tido..aishah nak tido dalam buai pun tak jadi tido sebab nampak Fayel bising bebel berlegar...hehehe.takpe la next year kalau ada lagi aku pastikan datang tepat pada waktu nya...dapat tengok sipi sipi pun jadi laaaaaaaa..yang penting aku datang jengukk huuiii


Candy Buffet deko untuk tema besday Pepel & Pink untuk 2 Beradik Amani dan Aishah...malam pun cantik lagi ko


Siap ada chandelier gitu ...aku suka lambang crown tu....

Datang malam cuma tinggal cup cake & kek rainbow jekk.....jadi laaaaaaa

Rakan sebaya...umur setahun..beza bulan jek...Fayel yang serius Aishah yang ceria...Fayel cover macho ke ngan awek

Mama & Fayel yang suka buat peace tapi tak jadi

Percubaan Fayel nak mengorat Aishah...ngorat bonda Eida dulu ehhhhhhhhhh

TQ Eida jemput kami...walau datang waktu malam bebudak pun dah berbaju tido hhuhuh..cuma bonda je maintain baju pink lagi...heheheh










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

4 comments:

cha said...

wah bagusnya u malam-malam pun gigih lg sebab dh janji kan :)

Aty_Fared said...

Mmng bnyk tol jemputan ko :-) aku nk gi gak umah ko ti..hntr hadiah fayel..ritu tak dpt dtg...maaf sngt2...insyaallah..aku sdg mengintai mase nk kesama..:-)

-cinta soFiaSafiya- said...

nida rugi xg........ dalam pejalanan nak g senak perot tak hingatt...patah balik terusbalik rumah...sobbbb

xda rezeki nak g umaH bonda...

Ann Ishak said...

janji di tepati...

Google