THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 November 2010

Pekena Cheese Nan Terbaekkkkkk Ampang

Kejadian berlaku secara tetiba tak plan pun..si MASNI duk calling dia ada kat KL ajak join...okeh calling calling darling darling si ANN, ANIS & SYEREEN.....sila join yer...aku pun terjoin jugak...tu dia aku dari Bangsar ke Ampang pas balik keje...rushing beb..takpe la demi kengkawan aku redah juaa....dan kebetulan aku pun nak jejak opis  lama aku nak bagi kad kawen...kalau dah ke ampang ni agak terbaek melepak pekena cheese nan tepi jalan pehh...seriusss layan beb....sambil makan  pot pet pot pet tanpa sedor jam dah kul 12 tgh malam....tak sedar diri tul anak dara , mak dara...tapi serius beb kalau korang ke ampang jgn lupa pekena roti  nan kat sini...sodapppp....sapa tau sapa tau..orang ampang tau tak??

gerai roti nan tandoori tepi jalan je menghadap ampang point...sini pot terbaek memalam lepak ampang...gambo blur siot ...hp sajo...malu nak kuar kamera...sejak bila pandai malu nihh


layan cheese nan ngan ayam tandori buat lemak aku berjoget riang ria tengah malam bagusss sangattt


ewahh nak juga muka ko papar kat blog kan.....hapa nak jadikkk ngan muka tak pucat lesi bak besi



muka aku lagi kannnnnn....hehehe..takde sebenarnya aku nak tunjuk mamak belakang tu tengah buat roti nan


si masni orang JB...datang KL macam pelancong sesat..semua jalan KL dah tak ingat...apa daa...baru duk JB 6 bulan...aku rasa kalau 2 tahun konpom tak jumpa jln highway



makan makan...sila sila...ayam tandoori terbaekkkkkkkk...wahh itu kimak keema la...sesedap rasa membinasakan ayat..muahaha..pang sebijik


kes tunjuk meja?? meja patah siot...memasing kena sedar diri meja pun dah tak dapat ampung body memasing..ya ampun...maluuuuuuuuuuuuu


ketibaaan syereen orang jauh...jauh la sangat...ampang marii..mak dara ni pun sibuk nak melepak...tp takpe dapat izin laki kan...terusss redah jeeeeeeeeeeee


aku jugak la yang snap kan...bila aku takde memasing muka harus la sempurna...motip?? tangan gua terbaekk


habis muka korang je...muka aku lak...nahhhhhhhhh..tak padan ngan dagu berlapis...pipi tembun...hamik jangan tak hamik...layanzzzzzz


serius berbincang nampak....ini pot baru selepas meja patah yer...memasing tak nak mengaku body dah tahap bouncer



siap aksi tangan bagai si ann...memasing tambah air lagi kannnnn....kul baper nak balik ni wehh..lupa waktu malam ke




ane duk lalu ke hulu ke hilir..lemas aku nengok nah aku suh dia snap kan gambo...ada keje skit...


lagi satu ane...mana mau pigi...sekali lagi...wahhhhh rambut aku panjang giler..tak leh jadi ni...pas kawen babai rambut panjang ku...







Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

16 comments:

Softtouch [Hanim] said...

mcm tau je tempat tu...sedap ekk...nnti2 leh trylah..kat sg buloh ni ssh nk dpt cheese nan terbaik..semuanya kedekut cheese..kalu nk lebih kene minta extra cheese..

cik xxx said...

mimy,
serius ko kena rmbt pendek. baru vogue. tahan kan aje lepas kawen nanti

kella said...

hmmmm... aku melayan tulisan ko je.. tanpa gambar... harap faham...

ratusiput said...

skali2 mmg best lepak2 ngan geng2 ni.aku pun dh lama tak melepak2 ni.bis masing2 sme sibuk.dorang free aku tak free.aku free dorang lak ade hal...last2 lepak ngan anak2 aku je...

Myrilicious said...

mmg klu dh jumpa geng tak hengat dunia.. sedar2 dh pagi heheh..

farahfatihah said...

wahhhh fav fara gak tu!!!

POSH76 said...

tngk hang makan aku pun tingin...hehe

POSH76 said...

tngk hang makan aku pun tingin...hehe

daela said...

sedapnya makan cheese nan nok..titiba aku mengidam nak makan ni...adehh...

mrs.spicy said...

nk potong rambut ke? sayanggg.huhu. kalo ko nye entry makan memang jarang gagal buat aku teringin

Filla ~ Kasihs said...

aku ada dgr citer gak kat area ampang point ni sedap.. tp aku dgr roti telo dia..tatau plak naan dia? aku pekene naan cheese siap tandoori kat penang.. giler dow.. fengsan sedap!

Eri-chan said...

kita2 ni kalau jumpa tak tgh mlm mmg tanak balik..tak sedar diri kan...
nok meja baru kaler birula...

deliena said...

aisey mimy.. mmg sedap roti naan situ.. my favourite keema mmg tpt lain tak dapek yg seropa huhuhu.. lama gile tak g makan sane, nak kena pekena one of these dayss hehe

Nadine said...

Mmg terbaek cheese nan dia. You tau, ni tempat favourite arwah Abah I tau. Dia slalu bawak kitaorg dtg makan sini. Tp bila dia meningggal, I dh tak pergi sini lagi dh...entahla, lalu pun dh terbayang2, inikan nak makan kt sana...sedih. huhu..

Liyanaroxx said...

memang terbaek kedai uncle nih...satay sebelah kedai dia pun leh tahan sedap..tapi yana suka makan garlic naan dia...pergh...2 keping baru kenyang okeh?ahaha!

cinet said...

Sekarang ade kedai takoyaki gak kat situ..sedap gakk..mmg terbaik..

Google