THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 November 2010

IKEA Untuk Hadiah Kahwin Ku

Haluu citer ber BRUNCH with BFF tak habis lagi...sebenarnya tujuan ke The Curve then sekaligus bersantap makan adalah ke IKEA semata...BFF aku duk tanya nak hadiah apa...wah kena tanya la nak apa...tak suprise aku...hehehe..eh bagus apa ini untuk mengelakkan pembaziran...ikut aku nak TV LCD 40 inci gitu tapi awal awal telah direject mentah mentah oleh BFF dengan alasan..."hapa ko ingat kitaorang bertokey balak ke??"...ok ok baiklah aku pilih yang sederhana saja..hmmm nak apa ek?? kebanyakan barang elektrik dah di cop oleh keluarga aku, sedara mara, dan kengkawan lain nak bagi ..so aku nak lain dari lain...aku nak barang barang  IKEA...yeszzaa...seronok okehhhhh....so kita mulakan aktiviti mencari hadiah untuk perantin...agak pening gak..sebab ada jugak benda kecik kecik IKEA aku dah ada beli sikit sikit kan...untuk adil aku tepon Encik Awak biar dia yang decide apa dia nak...ha ko memang ada okeh...adeh tunang aku rupanya siap ada listing...kemain kalah aku...

aktiviti jalan jalan tengok barang...tengok Si Ann mak merah...apa je warna merah semua dia nak rembat...dia adalah penggemar tegar color merah

jangan pandang belakang hehehe....haluuuuuuuuu beli barang perantin ke beli barang korang haaaaaaa


yang si 2 orang tu sibuk benar pilih barang...aku & Anis kesempatan snap gambar...


adeh memacammm...barang perantin baru sikit ni..barang bukan perantin banyak


Sessi menolak troli sambil mencuci mata...pening aku nak memilih ni.....ada lagi yang aku nak ni...sabo sabo


at last dah dapat hadiah untuk  perantin....heheh..apa benda rahsia ek....yang pasti berbaloi baloi...macam macam ada !!..tengkiu BFF ku...sayang korang...







Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best2...dapat soping hadiah....

Iena said...

stakat ni yg aku dgr, org tanya pengantin nak aper...
tapi xdok la plak aku dgr pengantin ikut gi pilih hadiah utk dirinya...
mmg steady nok...
nok, lesung batu dah ader blom? kalo xder, aku nk hadiahkan ni...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya..dpt plak pilih adiah sndiri..sgt best lah bff mimi..apalah adiahnya yer..

ratusiput said...

aku pn luvvvvvvv ikea.wajib pegi kalau naik kl.tp ikea skang pun brg byk nak tak cam dulu2...ske bli brg dapur dia je...n hiasan umah..

Shu Shinju said...

wah...bestnye..siap leh request lg tau...:)

kak dpt adiah pe kak... sharing2 la...hihi..

farahfatihah said...

hohohoh shopping !!!!!! best!!

Mimis said...

ape hadiahnyer?? bitau laa... :)

Google