THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 November 2010

PRE WEDDING SHOOT - Duduk Renggang Renggang..

Gedik kann nak jugak ber PRE PRE SHOOT....heheh kengkonon untuk PRE WEDDING la...iyer nak jugakkkk...aku kan gedik kamera nya orang....hehehe...plan gambar ni memang tak de langsung dalam agenda...tapi rasa macam teruja lak nak men-try buat aksi aksi terlampau....ala ala dalam lagu ...''Jangan Pegang Pegang...Duduk Renggang Renggang"..ewahhhhhh hehehe...ini gambar sebelum perkahwinan ...jadi kami tidak dibenarkan untuk bergedik tergeliat manja manja...sentuh sentuh pun di larang...cuit takpe...uiii....takpe dalam gambar je...hhuuhuh ....segala aksi gambar ini telah di sah kan dan di cop mohor oleh pemerhati pengkritik tegar...siapa lagi Mak aku le...jangan tak tau siap aii follow kitaorang ke sessi shoot berlangsung...hehehe...nak skodeng la tu takut anak dia pegang sana sini macam dalam majalah katanya...

Siaran bergedik di Taman Tasik Ampang Hilir ini telah di snap snap cantek menggunakan kamera DSLR baru beli  oleh Adik Irna Dania (ex opis matte aku)...mekasih bebanyak dik...FOC tau....sebab katanya dia sponsor aku as hadiah kawen ...Ya Allah murah la rezeki ko dik....tima kasih beribu lemon sebab sudi curi masa mensnap gambar gambar kami...photoshoot ni pun sangat terhad masa sebab kitaorang sangat sibuk...ada je hari yang tak boleh....hari nak buat shoot ni pun aku baru lepas fitting mak andam....dah  la lambat...nak tukar baju lagi...main rembat je mana baju yang ada dalam almari...tak kose dah nak pikir sesuai ke tak...dan akhirnya.....fuhh lega....

Hasil gambarnya...i likeee...at least ada jugak kenangan kan....gambar gambar ini juga bukan sesuka je nak buat....gambar ini semua nak dijadikan bahan tatapan umum di majlis kelakk...heheh tunggu eh mana gambo terpilih untuk di paparkan....sebahagian gambar ni akan di jadikan banner...dan paparan di depan pintu dewan....gambar mana akan diletak pun di pilih oleh Mak aku jugak....risau bebenor mak aku ...katanya kang aku pilih gambo berdekatan rapat rapat...cannott!!!!!!!

INILAH CINTA................











Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

8 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiittttttt boleh pandang2...duduk regang2..jangan pegang2...hahahahahaha....

Softtouch [Hanim] said...

kelassss...ade pre-wedding shoot....mcm artis...comel2 sgt pic nie..ceria sgt...siap ada mak pantau yer...

Nadine said...

comel! :)

POSH76 said...

cantekla beb gambar2 tu sweet..yang penting sponsor hehe

farahfatihah said...

alolo sweetnya!!!

cik xxx said...

mimy,
comel korang berdua. aku doakan korang bahagia ever after

bay said...

sweet...manis tu ada -) really2 nice

Mia-Ina said...

mantap...best nya

Google