THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 November 2010

Sesat Jalan Signage Berguna

Ingatkan keje membuat signage ni benda remeh ..ala kacang je..tapi agak penat la wehhh...dan leceh...memenatkan bila tang nak pacak kat kotak...signage sangat penting untuk menuju ke majlis pengantin...macam macam stail orang buat...ada pacak bunga manggar...kertas berkaler kaler...ada letak banner...pehhh stailo siot...aku simple je...aku print black n white sebesar paper A3...pastu tampal ngan kotak...habis citer...pastu nak cari traffic light pacak saja....ini lah masa nya untuk orang yang sesat malu bertanya jalan...takpe signage ada menanti key...


signage sempoi giler...kiri kanan terus...jalan daaaaaa

gigih adik sepupu membantu menstapler kertas atas kotak...nampak senang...remehhh penat...

nasib la ada diorang ni...rajin betul..takpe nanti kak ngah banjer KFC key

aku pun turun padang memotong kotak yang sudah di tampal

menyusun dan mengira signage yang dah siap...lokasi ini di kampung aku

aku dan signage ku....rasa nampak je petunjuk ni ikut yer...selamat mencari







Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

6 comments:

-aNida OtHmaN- said...

insya'ALLAH sure tak sesatlaa.....sebab tgk tuh SIGNANGE pn coMeL...terang lg jelas nama akak + abgmegat..........

Softtouch [Hanim] said...

signage ni mmg penting senang nk cr umah pgantin...

Shu Shinju said...

teringat time abg shu kawin tahun lepas.... sama la wat camni..pastu si geng anak dara yg pi pacak kat tiang traffic light..hahaha..time tu mmg kena kacau ngan org lalu lalang..hihihihi....

Queen said...

time nak pasang tu nanti mencabar mimmy..lkene rumah semua ada simpang dari highway..ha..jenuhla nak meerdah highway..ngehngehngeh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nanti aku follow signage nie jerk la nyek...klu sesat jugak memang bebal la drebar aku tue..hahahaha *tanak cakap aku..wakakka :P*

Eri-chan said...

aku dah berapa kali datang kalau sesat gak kau mesti hangin kan..hahaha..esok kita jumpa beb..gila titiber rasa syahdu..deh air mata leleh...

Google