THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 November 2010

Pengapit Budak Tecik Comey....Hamboii

Budak kecik kecik ni nak jadi pengapit!!!!!..huyooooooo boleh caya ke?? hehe...budak budak ni bukan jadi pengapit aku...ini anak anak buah aku...semua ada tugas...heheh...budak budak kecik ni pun kena buat keje tau...keje pengiring pengantin...ni semua idea Ekin...idea baju pun datang dari dia...dan dia juga sponsor utama ngeeeeeeee.....tima kasih adik ku...tema untuk pengiring si tecik adalah Hitam dan Merah...hamboi dah macam Ala ala gala nite bebudak ni aku tengok...comey jeee...bila lagi kannn nak melawa gini...budak budak ni nak gi Annual Dinner pun lum tentu....hahaha....takpelahyang penting masa berjalan di Red Carpet nanti tak la gabra bebudak ni especially Boboy...dia ni agak nakal sikit...dah la kuat ngamuk...harap harap tak la nanti..Kakak Tasha ada nanti pegang tangan adik kuat kuat yer

Amboi segak boboy siap ber-tie...siap cuba tak nak bukak ....dia cakap nak gi opis...hahaa...cumelll

sessi men-try berjalan atas carpet merah...tapi ni carpet bunga....comell nya kakak n adik....suka sangat...kena ajar aturan ni...kang ada je tersalah langkah

baju tuxedo boys telah dibeli di KAMDAR harga set RM40...dan gaun merah girls TESCO harga RM60..total 2 helai RM100....beli tempat murah je...berbaloi baloi









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

9 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wa....siap ade pengiring...comelnya budak2 tu....

Ann Ishak said...

harus mak jeles tengok baju merah merooon tuh huhuhuhuhu

cik xxx said...

mimy,
aku mau berjalan red carpet gak

Shu Shinju said...

comelnye.....rugi2 x dapat gi kenduri akak...

-aNida OtHmaN- said...

ensemnyaa..wah dh siap reasel dh..bagus..bagus...ni buat hati melOnjak nak p knuri akak nieh....hihiihihi

POSH76 said...

mmg kelas laa...escort ko tu...aku suka gown tu...lawa sgt!!..

Mia-Ina said...

cantik2x..suke sgt tgk

Nadine said...

comelnya diaorg. especially si boboi tu!
pandai adik mimy pilih baju. ni yg buat I tak sabar nak pegi sopping for Faaz's suit weekend nie. Faaz nanti pun wedding akak ipar akan pakai suit, geng ngan daddy dia :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tomeynye......

Google