THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 November 2010

Hadiah CEKAK & FM Dari POSH


Sudah lama terima hadiah giveaway dari kawan blogger mantop terkenal sapa lagi kalau tak POSH76..mekasih posh...aku pun baru je pasan enrty draft..tak wish lagi..orang berbudi kita berbahasa kan...so entry ni khas untuk kamu POSH.....blog posh memang jadi dalam senarai bloglist aku kena baca selalu...wajib...why?? sebab aku suka baca la...kadang tu banyak gak info makan makan...tips tips..barang barang..tips beli baju pun ada...syiokkk...gi la jenguk blog dia...memang best...dia ni penyayang tau ..sangat suka kucing...dah la kucing dia comel gebus color oren...nama kucing dia POPOSH..cute giler nama...nama kucing dia macam arwah kucing aku..si POSH...takpe takpe tengok kucing dia terubat rindu aku kat arwah kucing aku...si POSH telah baek hati nak bagi something pada follower readers dia...follower dia ramai beb...tapi tak sangka pulak nama aku yang naik..hehe..rezeki rezeki ...thanks POSH...aku suka orang bagi hadiah ni...murah pun aku terima..appreciate sesangat



posto posto express sudah sampai...kertas kilat lagi dia balut..kelasss...ada kata kata hikmat menusuk kalbu lak tu


jap nak posing hepi teruja campur eksited sebelum bukak...seawal kul 9 dah terima...muka pun di awal pagi...


hamik ko aku bukak..koyak rabak...dasar rakus hilang kesabaran...kilat tak kilat...rentap sudehhh


sila la baca kata kata hikmat posh...lalalaa...touching sehhhhh..hehe..friend forever nokkkk


taraaaaaaaaaaa inilah hadiahnnya.cekak dan fridge magnet...yeay yeay...aku suka posh sukeeeeeeeeeee sangat...


dan dan aku terus pakai. tak menyempat...bling bling gitu..posh ko ada taste la...i likeeeeeeeee


cantik kan....jgn jeles uolsss...posh ni macam tau tau je aku ni suka pakai cekak kan....haruss pakai ..memang tak tanggal la...


dan kegilaan jugakk ..fridge magnet dari CAMERON HIGHLAND....suke suke..jugak...aku adalah penggila FM...jangan tak tau...tak kira la negari dalam MALAYSIA pun aku suka gak...sesapa nak bagi FM aku terima...bertambah sukeeeee





THANK U POSH.....I LIKEEEEEE











Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. 

MIMY HAMID



10 comments:

Emynz said...

gile gebu kucing dia hahah. gerammmmmm!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhhhh xmenahan aku reminder ko kat bawah tue nok...apasal??? ada yang curi tanpa ijin ke nok???

Shu Shinju said...

wa...lawa la cekak tu.....

posh... shu nak jugak cekak tu...hihihihi...

Zallyna said...

wah...bestnya cekak tuh!!!! Mimi nak pinjam boleh????

POSH76 said...

patutlah terbatuk2 aku dibuatnye tapi mmg canteklah ko pakai cekak tu..lega hang suka naaa hehe

Nailah Azman said...

sis , ckp psl FM , neklah dah cari whole jeddah tapi xdelah . Frust . :(

eyh , sis selalu eyh lucky dpt menang contest dari blog ? hihihi .

deliena said...

wah mimy.. nice cekak tu.. i loikee mmg sesuaiii.. hehhe lepas ni harap2 cik B tak ckp mimy tiru dia sudahhh

Mia-Ina said...

nice cekak..kte pun suke jenguk blog posh wp diam x diam...mr poposh juga melekat di ati

-NiD's- said...

wah chantik..........

kella said...

best!

Google