THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 November 2010

I Am Miss Bacheloratte...

Karoke Lagik !! hhehehe ...aku kan kalau karaoke sanggup....rela mak...auwww....pantang aku ngajak karok...dan dan aku agreed...melalak adalah kepuasan jiwa ku...hehehe...ni semua plan si Jan la..dia duk email kat FB nak celebrate BACHELORATTE..betul ke aku ngeje tu...ngee...ah lantak la...ala kengkonon party bujang la..tapi ni idak la party berhenjoy bagai kat kelab kelab tu...no no ...sudah tua bangka kertu...dah tak hingin nak ke tempat gitu...kami yang dah sedar diri tua ni...takde tempat lain selain KARAOKE...tempat ini je lah yang dapat keizinan sepenuhnya dari laki laki memasing...karaoke pun bukan pusat karaoke yang gitu gitu bermummy mummy...ehem ehem paham kannn...kami ke SUPERSTAR KARAOKE , WANGSA WALK MALL sajoo....mana lagi nak pegi...ini je la tempat nya...bukan apa senang sang somi nak cari...kalau kalau bini lambat balik...hehehe...

To my ladies ladies....i love uollls a lot...walau kita selalu gaduh gaduh manja...kekadang tak sependapat...walau kita sibuk ngan tugasan harian membela anak dan somi...errr aku belum lagiii...cominggg....walau sibuk ngan keje yang berjauhan...bila kita bergabung tenaga kuasa dan masa...kita adalah meletup yeah yeahhhh.....kita berkawan dari FORM 2...huyoo 15 Tahun..ingat tak time tu gedik nak mampss kat Genting Highland dari situ kita mula kenal antara satu sama lain lalu menjadi satu geng yang digelar GXIXG...banyak pahit manis kita bersama...saat suka duka zaman sekolah, zaman remaja gedik gedik nak tiru Res2, Feminin la...habis semua rambut memasing tebass. pendek.....zaman berpakwe sana sini..zaman ber Sgwang naik bas mini Pink no.41...hahhaa..opsss...pastu zaman tuisyen KL menyerong....wakk lu....teringat ingat beb...hinggala ke zaman yang memasing bawak haluan kawen sekarang dh ada tanggungjawab somi dan anak anak...namun kita tetappp satu geng....sampai laki laki kita pun geng sama jugakk...

Kita tetap setia berkawan...aku sayang korang sesangat....kira nya aku batch last la yang baru nak kawen ni kann...oh ada Jan , Syira dan ill...pasni diorang lak..tak lama je lagi....hehehe...takpe pas aku kawen ...tetap gedik gedik lepak lagi ye geng....laki mak okeh..takde hal....green light...korang punye pasal laki aku izin kan..tengok tengok betapa kuasa besar korang !!.vanggaa takkk....hehehehe

Gambar adalah super terbanyak...kita tengok gambar jelah sambil bercerita...gambar pun tunggang terbalik....ini baru kamera aku...belum BB phone 2 bijik...2 kamera hak milik lelain...ya ampun...nak pecah mata nengok...heheh..susunan gambar pun caca marba...huuhu...



sampai sampai je terus Melor terkam Mic...cikgu Melor dah sound dalam keta...dia nak pecah rekod tittle ratu Mikropon pada dia...nah skrang hamikkkkk...dangdut yokk

kesayangan gua yang manis manis macam gula batu...auwwww...tengok melor conquer mic lagii

tengah naik syehh la ni...lagu apa ek?? aku lak pegang mic...gaya artis fofular gitu...walaupunnnnnnn


I Am Miss Bacheloratee @ nite...aku buat theme color putih or pepel...sekali ada biruada la...cehhh

mengembalikan nostalgia dangdut...kalau melor pegang mic si baju biru...konpom dangdut...yok ronggeng yok...hahaha

gambar yang harus dimuatkan dalam mobile upload...yeahhh menggunakan Blackberryy..ngeee wajib

pantang jumpa kamera...semua nak berhimpit...hehehe geng kami still tak cukup lagi...

Jat Da Da...lagu yang telah membikin semua hey ladies melonjak keriangan...siap putar 2 kali wehhh...semua mengilai lagu ni....

Bila lagu wajib berhantu menjelma...memasing jadi hantu jap...lagu apa ..Akan Ku Tunggu-Candy..yeayyy rockkingg

Aksi cucuk langit pulakk dah...hahaha...dah lama pencen cucuk langit gitulah kekdah nya...heheh...semua nak jadi Dancing Queen - Abba

gambar paling comel abad ni...gaya macam anak anak korang je...heheh anak korang tengok menangiss nengok mummy nye cenggini..mateeeeee


budak jaga luar pintu karok telah di panggil snap gambo reramai...heheeh...my ladies ada 16 orang tau....tapi ini saja yang datang ...takpe paham ...nanti kita gather reramai bair gegar...Tq uolls


iskkkkkkkk muka makkkkkkk tak leh blah...heheh..saat sedih diorang ni la...adehhh...this is Jan my pengapit nanti...hehe

Lagu terakhir menusuk kalbu...adeh korang ni....kan dah mengalir airrr matoo...ni tak gemar ni..isk isk..sadis


Pahal lak ni....hek hekkk....dah besor pun nanges ...hahaha..terima korang semua atas semua persahabatan yang diberikan...terharu sangat...walau apa pun pasni kita akan tetap jumpa, lepaking sesama...cuma yang membezakan hanyalah tanggungjawab semasa dan waktu yang terhad...tak sama wehh bujang ngan binik orang kan kan kan....dah la pasni mak duk jauh...Gombak seminggu sekali je wehh...sedih takkkkkk...sedih tau.......tetap sayang korang sampai bebila....love sangat2...












Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

13 comments:

ratusiput said...

takpe nok...yg penting setia kawan... :)

Deqna said...

wah bachelor party nampak...

ingat dulu masa nak kawen dulu pun ada gak gi karok.. tulah yg terakhir kalinya berkarok.. sedih bila kawan2 nyanyi lagi selamat pengantin baru...terharu giler..

Just Call Me Bitt said...

uwaaaaas saya pon nagis...rindu geng2 karokk... ni la namanya kenangan kan...skang ni nak tunggu masa2 cenggitu tak tahu la bila...tapi bila dapat...hehehe sendiri mau ingat la kan...

Softtouch [Hanim] said...

meriah nya mimi..bestlah kwn2 dr sekolah rpat smpai skrg..yg part bas no 41 tu n tuisyen kat kl tu sama mcm sy dulu..he he he..sgt segar dlm ingtana g kl naik bas mini...hu hu hu

farahfatihah said...

wahhh meriah!!!!!best2

Nadine said...

awwwh, suka tgk korang punye friendship dr skolah sampai la skang. :)

pearls.. said...

waa.. best ar ada member raikan ...

kella said...

aku baca jela mimy.. nak tengok gambo tak dapek ah...

untuk kau kan mimy, aku selalu suka kau dengan kawan2 kau..

teringat juga kawan2 masa sekolah.. tapi semua jauh...

cik xxx said...

mimy,
aku nampak ko kecik sikit. siriyes babe tak tipu punyer. seri pengantin dan nampak dah tue. atas pelamin lagi maveles nih

Shu Shinju said...

alahai....sedihnye..best kan dpt kengkawan camtu.... xpe..pasni leh jumpa2an lg...:)

Eri-chan said...

wah karok gitew...
best kan kawan2 kau ni..giler2..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bachelor party nok...alamak terharu aku tengok ko nanges....

POSH76 said...

aku pun tumpang sedih lak tengok ko nangis....

Google