THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 November 2010

Mencari Ilham Ke Kerja Kahwin Kraftangan

Entry berkurun dalam draft...baru aku perasan....aku letak gak la kat blog...blog ni kan medium kenangan aku...lama ko aku pegi sini bulan july gitu la...time tu kan sibuk cari idea ilham untuk kahwin...ramai rang suggest gi sini...aku pun pegi le...meredah tengok apa yang best kat sini...dan kebetulan time ni aku nak cari gift anyaman yang aku nak sangat...aku dapat contact number pengusaha anyaman...dan dia juga buka kedai anyam ....wahhhh sudah bagus....impian untuk doorgift tetamu tercapai jua....import terengganu mariiiiii...sesapa yang minat leh email aku for contact details...macam macam ada...anyamn mengkuang, rotan, songket....harga terbaekkkkkkk


ha ko lama giler seh...24 julai - 2 ogos...berkurunnnnn..kat jalan conlay, KL

aku gemukkkk sila salahkan kamera....hahahahah.....ah tak kira

yang belakang tu adik aku Dira tengok gambar macam orang tak kenal je...dia poyo


gambar tundukkan dagu...ngeh ngeh...badget kurus dol


Macam macam kraf ada...besttt gud idea cari ilham


tempat pertama dituju bahagian anyaman...memang dah janji ngan pengusaha anyaman , Jaja...yeahhh jumpa gak


sesuaikan buat cenderahati @ doorgift....rasa macamtakterpilih...kat sini dia jual mahal sikit...nak murah kena pandai dealing ke
ok dah setel cenderahati...mood nak masuk rumah cantek ni....apa ni ??? jeng jeng


budak busuk yang poyosssss...berangan nk jadi perantin la tu


ini rumah pengantin dalam hall very the classic...niceeee...


tengok la hiasan meja makan tu...tak mampu nak ikut...yang kaya sila follow


pelaminesssss.....pepel with songket....klasik sangat


meja santapan perantiin..wowwwwwww...nak macam ni jugak...huwaaaa menangissss


tak dapat nak pelamin macam ni...aku posing depan ni pun jadilahhhhhh :((


ini untuk majlis kawen yang like koktel,..diri diri tu


kalau datang tak beli tak sah...kitaorang memborong brooch....design klasik cantik dan murah dari luar


pilih jgn tak pilih wahai emak ku.....ha tu dia borong melampau sampai 6 kerongsang....aku pun rembat gak..yang besar besar baru RM30...design klasik...takde batu batu susah nak dapat harga murah tau




FOR NEXT BRIDE TO BE....KALAU ADA KERJA KAHWIN KRAFTANGAN NI SILA LAH JENGUKKK BANYAK ILHAM LEH DAPAT TAU..











Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

8 comments:

Eri-chan said...

aku nak beli kerongsang tu wak.. ala2 mcm pakai kat kebaya tu..cantik tu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah pepel tue pelamin ngan meja makan beradab tue..sangat cantik nok...terasa nak kawen semula..hahahah

ratusiput said...

nokkkk...kalu aku tak dpt dtg...ko pos ko punye doorgift utk aku tu bleh tak nokkkk...????????ble la....ble la....

POSH76 said...
This comment has been removed by the author.
POSH76 said...

kalau nak tawen mmg elok p survey2 camni...tp mmg cantek2 la...duitnyer lagi cantek hehe

cik xxx said...

mimy,
babe, aku ada baju purple mcm ko tu. dia cardigan nipis kann..
tapi syg dah koyak kat belakang. suke tau baju nie. selesa gilos.

kella said...

harus.. harus.. aku pun pergi gak tempat ni dulu tau.. siap dapat gelang silver n loket free lagi.. bakal suami yang belanja masa tu.. heheh

Waheeda Ee said...

Leh bg email..nk tnye rate harga brg2 anyaman tu..time kasih :-)

Google